Home » , » Συριζαίικες τσογλανιές

Συριζαίικες τσογλανιές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 | 8:26 μ.μ.



Το όνειδος της αριστεράς, το πλυντήριο των νεοφιλελέ πολιτικών, και των ναζιστών, εκείνοι που με τη στάση τους έκαναν να φαίνεται μύθος, το ήθος της αριστεράς, αυτοί που απ' όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις του το μόνο που πραγμάτωσε ήταν "η συμμαχία με το διάβολο", προς ίδιον πάντα όφελος, αφού μαγάρισαν την Καισαριανή, βεβήλωσαν το μνημείο του Ν. Μπελογιάννη, εξευτέλισαν συνθήματα γραμμένα με αίμα, προχώρησαν και στην σημερινή αλητεία.

Δυσκολεύεσαι να βρεις λέξεις να σχολιάσεις την αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα δεν δίστασε κα καπηλευθεί την ηρωική στάση των αλύγιστων αγωνιστών της ταξικής πάλης που μαρτύρησαν εξόριστοι στην Μακρόνησσο.

Είναι τέτοιο το θράσος τους που χτες έδωσαν «γη και ύδωρ» στις ΗΠΑ. «δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας» στην Αμερική, όπως είπε ενθουσιασμένος ο Τραμπ, και σήμερα, υποτίθεται, ότι «τιμούν» τους αγωνιστές της Μακρονήσου που μαρτύρησαν εκεί από προηγούμενες αμερικανόδουλες κυβερνήσεις.

Τσογλανια…   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

23 Οκτωβρίου 2017 στις 8:22 π.μ.

Melito
Τ αχναρια που αφησαν στο περασματους αυτοι οι βασανισμενοι πονεμενοι μαρτυρες και ηρωες που εχυσαν αιμα και δακρυα επρεπε να παρουν σαρκα και οστα και να διωξουν μακρυα με βιαιοτητα αυτα τα ιεροσυλα τσογλανουποκειμενα του Συριζα που τολμησαν να ασελγησουν στον τοπο υου μαρτυριου της Μακρονησου

23 Οκτωβρίου 2017 στις 7:15 μ.μ.

Ο πάτος γιά τά νεοφιλελέ αριστερά ασπόνδυλα δέν υπάρχει.Ωρισμένα μέρη αυτού τού τόπου έχουν τεράστια αξία ιστορική και ηθική.Αλλά από αυτά τα υποκείμενα δεν υπάρχει φιλότιμο και τσίπα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger