Home » , » Του “Παναγιωτάτου” το κάγκελο.

Του “Παναγιωτάτου” το κάγκελο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 | 6:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Κι ο “Αγιότατος” Ρώσος κι ο “Παναγιότατος Τούρκος” δεν έχουν το Θεό τους. Θα μου πείτε “ο Βαρθολομαίος δεν είναι Τούρκος”. Σωστά, αλλά σύμφωνα με τη ΝΔ, που ταυτίζει υπηκοότητα και εθνότητα είναι.
Έτσι για το Μητσοτάκη και άλλους ανόητους εθνικιστές αλά καρτ, δεν υπάρχει Ελληνική μειονότητα στην Τουρκία.

Άλλωστε ο “Πάπας της Ανατολής” προσεύχονταν για την επιτυχία των Τούρκων εισβολέων στο Αφρίν. Αλλά ο Θεός μάλλον δεν τον ακούει, έτσι οι ηρωικοί Κούρδοι αντιστασιακοί έχουν ρημάξει τις ορδές του Σουλτάνου.
Δεν περνά μέρα που δεν προκαλούν μεγάλες απώλειες ιδιαίτερα στους κατσαπλιάδες μισθοφόρους της δήθεν Συριακής “αντιπολίτευσης”, οι οποίοι ενώ αρχικά πολεμούσαν μαζί τον ISIS, μετά πήγαν με τους Τούρκους.

Πίσω στον “Οικουμενικό”. Γιατί είναι οικουμενικός; Γιατί το είπαν κάποιοι Ρωμαίοι Αυτοκράτορες! Πολλά άλλαξαν από τότε, δεν υπάρχει ούτε Ρωμαϊκή, ούτε Αυτοκρατορία, αλλά το παπαδαριό είναι χιλιετίες πίσω. Εδώ δεν αλλάζει το μαύρο το ριχτό, το ράσο, περιμένει πότε θα έρθει ξανά ο χιτώνας στη μόδα, θ' αλλάξει κάτι που το συμφέρει; Σιγά!

Με παρόμοιο τρόπο το παπαδαριό στην Ελλάδα έχει “βακούφια”, που παραχωρήθηκαν από Σουλτάνους. Όχι τον Ταγίπ, παλιότερους, και σύμφωνα μ' αυτά οι Αρχιερείς διεκδικούν και νέμονται τεράστια περιουσία.
Να σκεφτείτε ότι το 1821, πριν 197 χρόνια, ξεσηκωθήκαμε κατά των Τούρκων πασάδων και των κοτζαμπάσηδων συνεργατών τους. Οι Τούρκοι έφυγαν, τα Σουλτανικά φιρμάνια παρέμειναν. Αθάνατη Ελληνική γραφειοκρατεία.

Ο Βαρθολομαίος λοιπόν είναι μεγάλη μαφία. Και κάργα υποκριτής. Πήγαν παπάδες από τα Σκόπια να του ζητήσουν να γίνουν Αυτοκέφαλη εκκλησία, όπως έκανε με τους Ουκρανούς. Έλα όμως που τέτοια εντολή από Αμερική δεν είχε πάρει. Γιατί ο Βαρθολομαίος, αν δεν πάρει εντολή από ΗΠΑ, δεν κάνει τίποτα.
Είναι γνωστή η ιεραρχία: Θεός – Παναγία – Άγιοι – Άγγελοι – Πρόεδρος των ΗΠΑ. 

Θα μου πείτε έχει σχέση ο Τραμπάκουλας με Θεό και μάλιστα Ορθόδοξο; Όχι, αλλά είναι “η πρώτη μούρη” στη Γη. Κάτι σαν Ρωμαίος Αυτοκράτορας. Σαν Νέρωνας, Καλιγούλας... κάτι τέτοιο.
Είπε λοιπόν στους Βόρειους Μακεδόνες “ανήκετε στη Σερβία”!
“Βρε συ” του είπαν “και η Ουκρανία ανήκει στο Πατριαρχείο Ρωσίας, αυτό δεν σε εμπόδισε”. “- Α! Εκεί είναι διαφορετικά. Δεν παραχωρήσαμε την Ουκρανία στους Ρώσους!!!”
Το είπε ο αθεόφοβος!

Δηλαδή το Φανάρι παραχώρησε περιοχή της Μακεδονίας στους Σέρβους και κράτησε την Ουκρανία! Που ως γνωστό είναι “δίπλα” στην Πόλη! Βρε ποιον νομίζει ότι δουλεύει;

Όταν η Ελλάδα έγινε Αυτοκέφαλη, έγινε για πρακτικούς λόγους. Οι αστοί, οι πολιτικοί, ο βασιλιάς, οι ξένοι, δεν ήθελαν να υπάγεται η Ελληνική Εκκλησία στο Πατριαρχείο. Γιατί ο Πατριάρχης μπορούσε να βγάλει διαταγή να μην πολεμούν τους Τούρκους, όπως είχε κάνει ο Γρηγόριος ο Ε στην επανάσταση του 1821, που αναθεμάτισε τους επαναστάτες και την καταδίκασε δυο φορές μάλιστα. Άσχετα αν μετά οι Τούρκοι τον θεώρησαν άχρηστο και τον κάνανε... Άγιο με το ζόρι! 

Για να μην αγιάσει κι ο Βαρθολομαίος κάνει ότι του πούνε Τούρκοι κι οι Αμερικάνοι. Βλέπετε, δεν είναι και τόσο πιστός, αφού προτιμά τον επίγειο παράδεισο από αυτόν στον Ουρανό. Εδώ που λέμε και πιο σίγουρος είναι ο πλούτος στη Γη και μια χαρά τα περνάει. Γιατί ν' αγιάσει;

Του είπαν λοιπόν οι Αμερικάνοι. “Κάνε την Ουκρανία Αυτοκέφαλη. Γιατί πρόκειται να συγκρουστούμε με τους Ρώσους. Θα περικυκλώσουμε τη Ρωσία και σ' αυτό η Ουκρανία παίζει ρόλο. Δεν μπορεί λοιπόν οι Ουκρανοί Ορθόδοξοι να ακούνε Ρώσο Πατριάρχη, που μπορεί να τους πει, να μην πολεμήσουν τους αδερφούς τους”. 

Η θρησκεία και η πολιτική είναι σαν τη μαγιονέζα. Λάδι κι αυγό έχουν χτυπηθεί τόσο, που δεν ξεχωρίζουν μεταξύ τους. Η θρησκεία όμως πάντοτε υποτάσσονταν στην πολιτική. Όταν δεν γίνονταν αυτό, υπήρχαν διωγμοί.
Άπαξ κι ο Χριστιανισμός τα βρήκε με την πολιτική εξουσία, έγινε πολύτιμος σύμμαχος από επικίνδυνος εχθρός. Όσοι μιλάνε ως “εκπρόσωποι του Θεού”, λένε ψέματα.
Προσκυνάνε μόνο το χρήμα. Και κάθε κράτος κατασκευάζει το Θεό στα μέτρα του. 
Περαστικά στις θεούσες, για το νέο σκίσιμο... 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger