Home » , » Οι φασίστες είναι ηλίθιοι. Ανιστόρητοι και αγεωγράφητοι.

Οι φασίστες είναι ηλίθιοι. Ανιστόρητοι και αγεωγράφητοι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 | 4:12 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

"Ο Διεθνής Υδρογραφικός Οργανισμός καθορίζει τα όρια του Αιγαίου πελάγους ως εξής:
Νότια: Από το ακρωτήριο Άσπρο (28°16'E) της Μικράς Ασίας έως το ακρωτήριο Κουμπουρνού, το βορειοανατολικό άκρο της Ρόδου, δια μέσω του νησιού έως το ακρωτήριο Πρασονήσι, έπειτα νοτιοδυτικά έως το σημείο Βρόντος (35°33'N) της Καρπάθου, δια μέσω του νησιού έως το ακρωτήριο Καστέλο, το νοτιότερο άκρο της Καρπάθου, έπειτα νοτιοδυτικά έως το ακρωτήριο Πλάκα της Κρήτης, δια μέσω του νησιού έως την Άγρια Γραμβούσα, από το βορειοδυτικό άκρο της έως το ακρωτήριο Απολυτάρες των Αντικυθήρων, δια μέσω του νησιού έως το βράχο Ψείρα, στα βορειοδυτικά του νησιού, έπειτα βορειοδυτικά έως το ακρωτήριο Τραχήλι των Κυθήρων δια μέσω του νησιού έως το ακρωτήριο Καραβούγια και έπειτα βορειοδυτικά έως το ακρωτήριο της Αγίας Μαρίας της Ελαφονήσου (36°28′N 22°57′E). Ελλήσποντος: Μία νοητή γραμμή από το ακρωτήριο της Έλλης έως το ακρωτήριο του Κουμ Καλέ (Σίγειο).

1) Όπως είδαμε, περιοχές του Αιγαίου ανήκουν στην Τουρκία.

2) Ελληνικά νησιά υπάρχουν και εκτός Αιγαίου. Ιόνιο, Λιβυκό (Νότιο Κρητικό)...

3) Οι φασίστες είναι ηλίθιοι. Ανιστόρητοι και αγεωγράφητοι.

Γενικά το Αιγαίο, Ιόνιο κλπ ανήκουν στη Μεσόγειο Θάλασσα.

"Η νήσος Μεγίστη ή Καστελλόριζο απέχει 1,25 ναυτικά μίλια από τις νοτιοδυτικές τουρκικές ακτές και 72 ν.μ. από τη Ρόδο. Από τον Πειραιά απέχει 328 ν.μ. και 150 ν.μ. από την Κύπρο. Έχει έκταση 9,1 τετρ.χλμ., μήκος ακτών 19,5 km και πληθυσμό 498 κατοίκων, κατά την επίσημη απογραφή του 2011, που συγκροτούν τον Δήμο Μεγίστης. Είναι η μεγαλύτερη (εξ ου και Μεγίστη) νήσος ΜΙΚΡΟΥ ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ που συμπεριλαμβάνει τις νησίδες: Άγιος Γεώργιος, Αγριέλαια, Μεγάλο Μαύρο Ποϊνί, Μικρό Μαύρο Ποϊνί, Πολύφαδος ένα, Πολύφαδος δύο, Ρω, Στρογγυλή, Ψωμί, Ψωραδιά και μερικά ακόμη νησιά, καθώς και κάποια που ανήκουν στη Τουρκία".

Η εγκυκλοπαίδεια τα λέει.
Το να λεν οι φασίστες κουταμάρες, το καταλαβαίνω. Οι τύποι είναι στόκοι, κασμάδες. Το να τα επαναλαμβάνουν όμως μεγάλα ΜΜΕ, είναι σκάνδαλο. Αλλά εδώ λένε πιο χοντρά ψέματα, στη Γεωγραφία θα κολλήσουν; Ο υπουργός δεν είπε πως το Καστελόριζο δεν ανήκει στην Ελλάδα, είπε, δεν είναι στο Αιγαίο. Δείτε στο χάρτη που είναι. Όχι, το σχολικό που τον έχει σε κουτάκι δίπλα στη Ρόδο, είναι πολύ ανατολικότερα από ότι φαίνεται. Παρεμπίπτοντος, ας εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι των νησιών αυτών που είναι απομονωμένοι.

Γιατί τα λένε λοιπόν; Για τις εκλογές. Για τις εντυπώσεις. Μετά θα ξεχάσουν Καστελόριζο, Αιγαίο, Μακεδονία, την Ελλάδα ολόκληρη, που ξεπούλησαν στους τοκογλύφους.
Δήθεν καταδικάζουν τη Χρυσή Αυγή, αλλά όλοι οι δεξιοί αμέσως να κάνουν την προπαγάνδα της. Ποιος θα πει τη μεγαλύτερη φασιστική βλακεία.
Και όχι ρε, δεν πολεμάμε για να πουλήσετε εσείς το φυσικό αέριο στις Αμερικανικές Πολυεθνικές. Αι στο διάολο!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger