Home » , » Α. Λοβέρδος: Θρασύδειλος πολιτικός απατεώνας

Α. Λοβέρδος: Θρασύδειλος πολιτικός απατεώνας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Απριλίου 2019 | 2:08 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος για πολύ κόσμο έπρεπε να είναι φυλακή εδώ και χρόνια, άσχετα αν θα συνεχίσει να παρασιτεί εις βάρος μας. Δεν είναι ένα και δυο τα αίσχη που έκανε.
Σαν υπουργός έδιωξε κακήν κακώς τα παιδιά που εργάζονταν στα stage.
Η ΝΔ όντως έκανε όργιο ρουσφετιών. Όμως το ίδιο έκανε και το ΠΑΣΟΚ. Ενώ προεκλογικά στελέχη των δυο συμμοριών έταζαν μονιμοποίηση, μετεκλογικά όχι μόνο αθέτησαν τις υποσχέσεις τους, αλλά αποπειράθηκαν να σπιλώσουν τους συμβασιούχους λέγοντας το απίστευτο "επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό"!

Αυτή η αθλιότητα, το μεγάλο ψέμα, εξαγρίωσε, όπως ήταν φυσικό, τους πρώην ψηφοφόρους τους. Αυτοί που πράγματι μας χρεοκόπησαν ήταν οι πολιτικοί απατεώνες κι οι πλούσιοι κηφήνες, οι κομματικοί φίλοι και συγγενείς, που έκλεβαν ολόκληρους κρατικούς προϋπολογισμούς, όπως αποδείχτηκε περίτρανα μετά.

Εκεί όμως που έπρεπε να πάει σίγουρα μέσα ήταν με το άδικο διασυρμό των οροθετικών γυναικών. Εκεί, το κάθαρμα, που ακούσει στο όνομα Ανδρέας Λοβέρδος, θα έπρεπε να πάρει τη θέση τους στο κελί.
Τα θύματα της εκμετάλλευσης διασύρθηκαν στα πουλημένα ΜΜΕ, για να δικαιολογήσουν τις άγριες ανηλεείς περικοπές στην Υγεία, που ετοίμαζε η δοσίλογη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Περικοπές και απολύσεις, που διέλυσαν κάθε υποδομή.
Η Υγεία των εργαζομένων θυσιάστηκε στο μνημονικό βωβό των αδίστακτων τοκογλύφων.

Ο "κλαψιάρης" είναι το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα θρασύδειλου πολιτικού απατεώνα. Στην αρχή κλαίγονταν και προσπαθούσε να βγάλει την ουρά του απ' έξω φοβούμενος την δίκαιη αντίδραση του κόσμου. Κάθε φορά που ο δειλός έβλεπε πως τη γλύτωνε αναθάρρευε και προκαλούσε με τα ψέματα του.
Κλασικό παράσιτο έφτασε στο σημείο να στηρίζει τη Νέα Δικτατορία, αυτός που λίγο καιρό πριν εξαπέλυε απηνή διωγμό στους διορισμένους από αυτήν. Κι οι ανήθικοι δεξιοί τον δέχονται με ανοικτές αγκάλες και τον στηρίζουν, ενώ ξέρουν τι κουμάσι είναι. Όλα για την κουτάλα κι όπως έλεγε ο Όμηρος "ταιριάζει πάντοτε ο όμοιος με τον όμοιο". Κύλησε λοιπόν ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.

Παρατηρήσατε πως δεν μιλάμε πολύ για τα σκάνδαλα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν, υπάρχουν και μάλιστα είναι χειρότερα από αυτά που φαίνονται. Όλοι αυτοί που έκλεβαν τόσο καιρό και καταδυνάστευαν το λαό, έχουν κάνει ακόμα περισσότερα.
 Όμως ξέρουμε πως δυστυχώς θα υπάρξει συμψηφισμός των σκανδάλων. Γαλαζοπράσινα σκουλήκια τρώνε παρέα με τα πορτοκαλί, όποτε αν πάει ένας από δαύτους μέσα, θα πρέπει να πάνε όλοι.

Δεν έχουμε λοιπόν αυταπάτες. Ο χρόνος άλλωστε που έρχεται η άρση της ασυλίας είναι προεκλογικός. Δεν ήξεραν στο ΣΥΡΙΖΑ τόσο καιρό τι γίνεται, τι τους άφησαν και τι βούτηξαν οι προηγούμενοι μακροχέρηδες; Το γνωρίζουν καιρό όμως επέλεξαν τώρα την κίνηση. Το γνωρίζει κι ο ένοχος σαν αμαρτία υπουργός, γι αυτό αλυχτά εκ του ασφαλούς.

Η μόνη ελπίδα και ταυτόχρονα χαρά να τιμωρηθεί για μερικά μόνο από τα μεγάλα εγκλήματα, που έχει διαπράξει ο υπουργός διαφθοράς, ψεμάτων και διαπλοκής, είναι να γίνει όπως με τον Άκη. Να θυσιάσουν ένα πιόνι του σάπιου συστήματος, για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα.
 Όμως ο Άκης ήταν καμένο χαρτί. Ο κλαψιάρης θα κάνει τα πάντα, να παραμείνει κηφήνας στη Βουλή.

Όπως και να χει, η ουσία είναι πως για να απαλλαγούμε οριστικά από τους κλέφτες, τους απατεώνες, τους δημίους εκμεταλλευτές, πρέπει να σπάσουμε τις αλυσίδες. Αλλιώς όσα κεφάλια Λοβέρδων κι αν κοπούν, άλλα θα φυτρώνουν στη θέσης τους.

Η Λερναία Ύδρα της διαπλοκής δεν αντιμετωπίζεται παρά μόνο με Επαναστατική Φωτιά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger