Home » , » Μπάχαλο με τους τσέλιγκες της γαλάζιας στάνης

Μπάχαλο με τους τσέλιγκες της γαλάζιας στάνης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Απριλίου 2019 | 4:29 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μια χαρά τα λέει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης:  "Η δημοσιοποίησή της εν μέσω προεκλογικής περιόδου δημιουργεί την εντύπωση ότι ίσως είναι εκ του πονηρού. Όμως η πρόταση υποψηφιότητας για το Νόμπελ Ειρήνης, στον οποιοδήποτε ´Έλληνα πρωθυπουργό, αναμφίβολα είναι τιμητική για τη χώρα".

Βγήκαν οι λινάτσες της ΝΔ να εξηγήσουν. "- Καλέ, δεν είπε για τον Τσίπρα, γενικά μιλούσε".
Τι θέλετε και μιλάτε νεοδημοκράτες; Καρφώνεστε.
Προφανώς ο Βαγγέλης σκοτίστηκε για τον Τσίπρα. Για τον άχρηστο τον Μητσοτάκη μιλούσε. Νομίζουν πως ξέχασε το χουνέρι που του έκανε ο Κυριάκος. Του τράβηξε την καρέκλα του αρχηγού της ΝΔ, τον έριξε και μετά κάθισε αυτός!

Θυμάται καλά ο πρώην τσέλιγκας της γαλάζιας στάνης πως η κόντρα με τον Τζιτζιφιόγκο και τον Μπουμπούκο στις εσωκομματικές ήταν σχέδιο του μπαμπά Μητσοτάκη, για να αγανακτήσουν τα γίδια και να δεχτούν τον Κούλη για χασάπη.
Και πέτυχε, καθόσον το γίδι δεν φημίζεται για το IQ του. Ο Μεϊμαράκης από τότε κοντεύει να σκάσει. Πήρε πολύ βαριά την απώλεια της αρχηγίας. Τώρα θα ηγούνταν αυτός της ορδής των ανθρωποφάγων, που είναι έτοιμη για γιούρια στα ταμεία με το δημόσιο χρήμα, για πλιάτσικο στις συντάξεις, τα επιδόματα, για πετσόκομμα των μισθών και ανηλεή διωγμό πρώην Πασόκων. "Δεν ξεχνώ" είναι το νόημα της δήλωσης του Βαγγέλα.

Πόσο θα ήθελαν κάποιοι στη ΝΔ να υποφέρει ο Κούλης, δε λέγεται. Πιο άχτι τον έχει ο Σαμαράς, ο Άδωνις, ο Μεϊμαράκης και κάμποσοι άλλοι, παρά ο Τσίπρας. Στο κάτω - κάτω ο Αλέξης χρωστά στο Μητσοτάκη ότι παρέμεινε τέσσερα χρόνια σχεδόν ανενόχλητος στην κυβέρνηση να αλωνίζει. Αν δεν ήταν ο Μπαμπούλας της δεξιάς, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε φύγει εδώ και καιρό. Αλλά είναι τόσος ο φόβος για το βρικόλακα, που υπάρχει περίπτωση (αν και μικρή), να ξαναβγεί!

Στη ΝΔ λοιπόν περιμένουν. Οι μαϊμού δημοσκοπήσεις εκτόνωναν την κατάσταση στο εσωτερικό της. "Θα φάμε σε λίγο, οπότε ας μη φαγωθούμε μεταξύ μας", σκέφτονταν οι μπλε κανίβαλοι. Τώρα όμως στις εκλογές θα δούμε τα πραγματικά ποσοστά. Αν ο Κούλης χάσει; Χε - χε...
Θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους στη ΝΔ. Θα γελάσουμε με την ψυχή μας! Αυτοί που τώρα κολακεύουν τον ηγέτη, αύριο θα του πουν στα τσακίδια, ότι λένε δηλαδή και τώρα μέσα από τα δόντια τους. Όσοι δεν μιλάνε, θα ανοίξουν τη στοματάρα τους και θα αρχίσουν τις δαγκωνιές. 

Δεν θα είναι μόνο γιατί έχασαν ακόμα μια φορά την κουτάλα με το φαΐ. Είναι που ο Κούλης τους έβαλε όλους τιμωρία. Τέτοια καψώνια που τους κάνει δεν τα πέρασε κάποιος ούτε στο στρατό, στην περίπτωση, που δεν τον χωνεύει ο Διοικητής, γιατί τον έπιασε με τη γυναίκα του!

Ο Κούλης τους έχει αλλάξει τα φώτα! Ότι θα κάνει δηλαδή στον Έλληνα εργαζόμενο, αν πάρει την εξουσία. Ο κομπλεξικός αυτά κάνει: Τυραννά τους άλλους. Επειδή πχ είπαν σε κάποιον πως δε ζωγραφίζει καλά, τα έκανε όλα ρημαδιό!

Κάποιος Αδόλφος, που κάποιος Πινοσέτ είχε πρότυπο, που ο Κούλης με τη σειρά του θαυμάζει και θέλει να εφαρμόσει τα συστήματα του.
Θα έχουν ενδιαφέρον οι εκλογές, αλλά μετά το άνοιγμα της κάλπης. Όχι πριν.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger