Home » , » Διπλό Φιάσκο.

Διπλό Φιάσκο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 | 11:45 μ.μ.


                                                               Γράφει ο mitsos 175

Παραδέχομαι πως αυτές οι Ευρωεκλογές έχουν μεγαλύτερη πλάκα από τις προηγούμενες. Το γέλιο είναι στις συγκεντρώσεις των δυο κομμάτων που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις προηγούνται. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τόλμησαν ανοικτές συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Κι εμείς βλέποντας πόσοι μαζεύτηκαν κάναμε καινούριο συκώτι.

Λέτε να την πατήσουνε ξανά οι δημοσκόποι και να βγει κάποιος άλλος; Που είναι οι νεοδημοκράτες; Που είναι οι Συριζαίοι; Που χάθηκαν;
Να βγάλουμε ανακοίνωση στο "Χαμόγελο του Ψηφοφόρου": Εξαφανίστηκαν συγκεντρωμένοι. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω, που ήταν δυο τα φιάσκο; Ήθελαν -τρομάρα τους- να κάνουν και σύγκριση! Πολύ γέλιο!

Μεταξύ μας δεν μπόρεσα να ξεχωρίσω ποιος ήταν ποιος ήταν πιο αποτυχημένος. Γιατί τόσο ο Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη, όσο και ο Τσίπρας στο Σύνταγμα, μίλησαν μπροστά σε ελάχιστους διασκορπισμένους οπαδούς.
Να βάλω τώρα τις παρέες τους δίπλα στη μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Αθήνα, να κομπλάρουν;
Να βάλω και τις δυο συγκεντρώσεις σ' ένα ταξί να τις πάω τσάρκα, να φωνάζω "περάστε κόσμε να δείτε τους αόρατους"; 

Τρεις κι ο κούκος στον έναν, τρεις κι ο κούκος στον άλλον! Μπράβο, πάντα τέτοια, καθώς χρειαζόμαστε το γέλιο. Άπατοι θα πάνε καρδιά μου, κι άσε τους δημοσκόπους να λένε κουταμάρες.

Υποτίθεται πως η Θεσσαλονίκη θα έκανε θερμή υποδοχή στο Μητσοτάκη. Μίλησε κι ο Καραμανλής ο Β', ο ανιψιός, είπαν στη ΝΔ "εντάξει, θα γίνει επιτέλους μια συγκέντρωση της προκοπής". Και την πάτησαν! Μερικές εκατοντάδες να κουνάνε βλακωδώς σημαίες και να χειροκροτούν ό,τι χαζομάρα αμόλαγε ο Κούλης.
Ο Λαζόπουλος πάντως στο τσαντίρι μάζευε πολλούς περισσότερους.

Αμ ο Τσίπρας; Τι την ήθελε τη συγκέντρωση στο Σύνταγμα; Μου θύμισε το φιάσκο που είχε πάθει ο Σαμαράς κι από τότε η ΝΔ δεν ξανάκανε συγκέντρωση εκεί λες και της χάλαγε το φενγκ σούι!

Όποιοι διαφωνούν με όσα λέω, τους προκαλώ να βάλουν δίπλα - δίπλα τις πραγματικές φωτογραφίες των συγκεντρώσεων από ψηλά και μετά να τη συγκρίνουν με εκείνη του ΚΚΕ, που οι δημοσκόποι δεν το βγάζουν ούτε τρίτο. Να δούμε ποιος έχει τους περισσότερους. 
Μη στεναχωρείστε καλά μου κομματόσκυλα. Πάντα υπάρχει το Photoshop.

Όταν λοιπόν δεν πάει ψυχή πέρα από ελάχιστους, με κινητοποίηση ολόκληρου του κομματικού μηχανισμού τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και της ΝΔ, μπορούμε να πούμε πως η κάλπη θα επιφυλάξει δυσάρεστες εκπλήξεις για τις δυο συμμορίες που λυμαίνονται τη χώρα καθώς και τα δεκανίκια τους που πιθανόν βρεθούν όλα κάτω από το 3%.
Εκτός ίσως του ΠΑΣΟΚ που μπορεί να περάσει το όριο στο τσακ. Αν και πολλοί πράσινοι είναι δυσαρεστημένοι που κατάντησαν τσόντα του Μητσοτάκη. 

Πτώση επίσης περιμένω και για τους φασίστες, καθώς η ΝΔ από κει μόνο μπορεί να πάρει, από πουθενά αλλού.
Οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να μην θέλουν περικοπές, μειώσεις μισθών, απολύσεις, ξεπούλημα και θα πράξουν ανάλογα.

Πιστεύω πως το ΚΚΕ θα είναι τουλάχιστο τρίτο με διψήφιο ποσοστό. Όπως επίσης πολλά κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς θα ενισχυθούν.
Δεν νομίζω πως θα περάσει ο νέος δικομματισμός που προσπαθούν να μας επιβάλλουν ιδιωτικά συμφέροντα μέσω δημοσκοπήσεων κι άλλων παραμυθιών.
Κυριακή κοντή γιορτή, θα δούμε σύντομα τα πραγματικά αποτελέσματα.  
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

26 Μαΐου 2019 στις 11:52 π.μ.

Αν η συγκεντρωση του ``Κ`ΚΕ στην Αθηνα σε συγκινησε τοσο πολυ Τι κριμα ρε Μητσο Αν αυτο αποτελει στοιχειο για σενα για ενα φωτεινο και αισιοδοξο
λαικο μελλον Τοτε εμεις οι αλλοι που πιστευουμε οτι ολα αυτα που κανει το
``Κ``ΚΕ ειναι ψηφοθηρικα και δεν αποσκοπουν στην επιλυση των λαικων απαιτησεων ειμαστε λαθος ενω η δικη σου αποψη ειναι η σωστη και καλα θα
κανουμε ολοι εμεις οι αλλοι να σωπασουμε γιατι ηλθε ....ο σωτηρας μας
Εγω νομιζω οτι εσυ Μητσιο δεν εχεις ιδεα τι ειναι και τι πρεσβευει το ΚΚΕ
Η καλυτερα να πω οτι εσυ εισαι ενας γνησιος εκφραστης του ΚΚΕ
σε τουτη τη σελιδα και καλυτερα να πας να γραφεις στο Ριζοσπαστη που το
μονο σωστο απ οσα γραφει ειναι μονο η ημερομηνια οπως ελεγε και ενας απο
τους διωκομενους πολιτικους προσφυγες πριν πολλα χρονια

26 Μαΐου 2019 στις 4:05 μ.μ.

όποιος εχει άντερα ας κατέβει να μετρηθεί στην εργατική ταξη σε όλες τις μαχες..
Τωρα για κατι τύπους που μας εχουν φλομώσει χωρις να μπορούν
να τεκμηριώσουν την ανοησία τους..,
Ενάντιων της βλακείας ακομα και οι Θεοί αγωνίζονται μάταια..

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger