Home » , » Η μοβ συντρόφισσα.

Η μοβ συντρόφισσα.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019 | 6:23 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αποποινικοποιούμε τώρα τις κοινωνικές σχέσεις! Καλά έκανε η μοβ συντρόφισσα Λιάνα Κανέλλη και φίλησε τη Ντόρα Μπακογιάννη. Γιατί η μοβ Λιάνα είναι έξω καρδιά. Χαρούμενος άνθρωπος. Όλους τους αγαπάει. Για Ρουβίκωνα μόνο μην της πεις. Εκεί έχει αλλεργία. 

Αναρωτιούνται κάποιοι σύντροφοι γιατί τη λέω μοβ. Το μοβ εμένα μ' αρέσει. Είναι συνδυασμός μπλε και κόκκινου. Λίγο ΝΔ, λίγο ΚΚΕ. "Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ αγόρι μου ου ου".
Τώρα βέβαια, έτσι όπως την είδα, μου θύμισε Ψαριανό με Άδωνη και μου ήρθε ένας ντουβρουτζάς.
Αλλά υπάρχει εξήγηση: Η Λιάνα και η Ντόρα είναι συμπαίχτριες σε παιχνίδι στο Ιντερνέτ. Σε Massive Multiplayer Online games (ΜΜΟ).
Για όσους δεν ξέρουν είναι παιχνίδια που παίζουν ταυτόχρονα χιλιάδες παίχτες από όλο τον κόσμο.

Πρόσφατα η Λιάνα και η Ντόρα ανακάλυψαν πως ήταν στην ίδια ομάδα. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν μετά από μια δύσκολη νίκη. Όπως ήταν φυσικό υπήρξαν πανηγυρισμοί. Πως είναι όταν είσαι στο γήπεδο και η ομάδα σου βάζει ένα θεαματικό γκολ; Δεν σου έχει τύχει ποτέ δηλαδή να αγκαλιάσεις ακόμα και να φιλήσεις τον άγνωστο οπαδό δίπλα σου;

Δεν υπονοώ πως έχουν τα ίδια πολιτικά πιστεύω. Ούτε πως θυμήθηκαν τα παλιά, όταν η Λιάνα ήταν στη ΝΔ. Κάθε άλλο. Μόνο στο παιχνίδι είναι μαζί. Καλέ δεν κάνω πλάκα. Ορκίζομαι! Να μη βγάλει τετραετία ο Μητσοτάκης.
Γιατί, έχετε καλύτερη εξήγηση; Λιάνα μου, πρόσεχε! Στην ίδια ομάδα παίζουν κι άλλοι. Κι αυτοί όταν χάνουν, βαράνε όποιον βρουν μπροστά τους.

Μάθε συντρόφισσα, πως είσαι βουλευτής του ΚΚΕ.
Συνεργαζόμενη ή μη είναι αδιάφορο. Η συμπεριφορά ενός κομμουνιστή βουλευτή στα λόγια και κυρίως στα έργα, πρέπει να είναι μετρημένη και προσεκτική.
Άψογη σε όλα. Δεν μιλάω για απλά μέλη, μιλάω για πολιτικά πρόσωπα. Οι φωτογραφίες με λαμόγια κάνουν άσχημη εντύπωση.

Έχουμε σχολιάσει - και πολύ καλά κάναμε - φωτογραφίες απατεώνων κι εγκληματιών δίπλα σε αστούς πολιτικούς. Το ίδιο το Κόμμα άσκησε κριτική - κι έπραξε άγια - στους ρεφορμιστές, βάζοντας τη φωτογραφία τους δίπλα στους χρυσαυγίτες. Που να είχανε αγκαλίτσες και φιλάκια!
Δεν μπορούμε λοιπόν να κάνουμε τώρα τα στραβά μάτια. Αυτό θα ήταν μεγάλη υποκρισία. Πρόσεχε τις κακές παρέες, μπορεί να σε παρασύρουν. Μπορεί και όχι, πάντως αυτό το θέαμα δεν το είδαν πολλοί σύντροφοι με ευχαρίστηση.

"-Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει"; Να είναι τυπική. Αυτό. Την ίδια συμπεριφορά σε ΟΛΟΥΣ τους αστούς πολιτικούς. Αν τώρα αρχίσει τα φιλιά και με του Συριζαίους πάω πάσο. Σημαίνει πως έτσι κάνει με όλους.

Κάποιοι σύντροφοι το 1999 ήταν στα κάγκελα γιατί δεν ήθελαν τη Λιάνα στο ΚΚΕ.
Υπερίσχυσε η γνώμη των άλλων. Ας μην αλλάξει γνώμη η πλειοψηφία. Από την ίδια εξαρτάται.

Κι επειδή κάποιοι θα αρχίσουν να μου τη λένε, πώς θα τους φαίνονταν φιλάκια μεταξύ Μιχαλολιάκου και Τσίπρα;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 13 σχόλια

18 Ιουλίου 2019 στις 8:10 π.μ.

Τα παιδια του Περισσου εχουν σειρα και το λογο
να γραψουν εστω και συντομα σχολια με αφορμη
τους εναγκαλισμους και τους ασπασμους της ``κομ
μουνιστριας`` Λιανας Κανελη με τη ``δημοκρατισα``
Ντορα Μπακογιαννη Εμεις οι αλλοι που θα θελαμε
να σχολιασουμε το συμβαν των δυο αυτων ``εξαι
ρετικων``κυριων σημερα δεν μπορουμε γιατι προη
γουνται οι απεσταλμενοι και ειδικοι του Περισσου

18 Ιουλίου 2019 στις 12:00 μ.μ.

Μπαβο Μητσο. Παρα πολυ σωστο το σχολιο σου.

18 Ιουλίου 2019 στις 2:22 μ.μ.

Ο melito ο αρχικαρδιναλιος αντικκε να ναι και ότι να ναι

18 Ιουλίου 2019 στις 3:57 μ.μ.

Εγω παντως που εχω κανει σε οργανωσεις τρωγαμε μεγαλο μπουλινγκ για τις προσωπικες μας σχεσεις.Αρα οι αρχηγοι μπορουν να κανουν κονε αλλα οι αποκατω

18 Ιουλίου 2019 στις 9:53 μ.μ.

Η ανάρτηση είναι απλά χυδαία και κρύβει μεγάλα απωθημένα

18 Ιουλίου 2019 στις 10:08 μ.μ.

και για καπάκι http://tsak-giorgis.blogspot.com/2019/02/blog-post_534.html

19 Ιουλίου 2019 στις 1:44 π.μ.

Αγαπητέ Τάκη.
Χυδαίος = πρόστυχος, μη ευπρεπής, συχνά προσβλητικός. Αποδέχομαι μερικώς το μη ευπρεπής. Το συχνά προσβλητικός είναι αλήθεια. Προσβάλω όσους με προσβάλουν θεωρώντας με ανόητο. Απορρίπτω το πρόστυχος, αφού είναι συνώνυμο με το χαμερπής (αυτός που σέρνεται και φιλά πατώματα). Είμαι υπερήφανος πως ποτέ δε φίλησα κατουρημένες ποδιές. Δεν νομίζω επίσης πως έχω απωθημένα. Ειδικά με ανθρώπους που υπερασπίστηκα στο παρελθόν. Όσοι διαβάζουν συχνά άρθρα μου, το γνωρίζουν.
Χυδαία θεωρώ την υποκρισία. Δεν μπορεί να έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Δεν μπορεί, όταν φωτογραφίζονται άλλοι δίπλα σε εγκληματίες και φασίστες, να τους σέρνουμε τα εξ' αμάξης (καλά κάνουμε σε αυτό), αλλά όταν γίνεται παρόμοιο με τους δικούς μας, να σφυρίζουμε αδιάφορα, να κάνουμε γαργάρες.
Οι πολιτικοί εκπροσωπούν χιλιάδες άλλους. Τι μήνυμα στέλλεται με τέτοιες φωτογραφίες; Ότι είμαστε Επαναστάτες Κομμουνιστές, έτοιμοι να συγκρουστούμε με το κατεστημένο; Ότι θα κάνουμε σκληρή Αντίσταση στην νεοφιλελέ λαίλαπα; Αν είναι έτσι, τότε έσφαλα! Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Ισχύει όμως για ΟΛΟΥΣ. Κι αυτό είπα. Λιάνα πρόσεχε, έκανες λάθος.
Δεν θέλω να βρίσει τη Ντόρα, αλλά ας χαιρετίσει, έστω από μακριά, ένα σύντροφο του Ρουβίκωνα, ας πει μια καλή κουβέντα για αυτόν που θα πιάσουν οι μπάτσοι του Κούλη και της Ντόρας, γιατί θα δοκιμάσει να σταματήσει τους πλειστηριασμούς. Εγώ δεν είδα όταν συναντήθηκε με μέλη του Ρουβίκωνα να τους χαιρετά. Με τη Ντόρα όμως αγκαλίτσες και φιλάκια! Τι να υποθέσω;
Χίλιες φορές η αλληλεγγύη ανάμεσα σε Κομμουνιστές. Όχι όμως και στις μαλακίες.

19 Ιουλίου 2019 στις 12:38 μ.μ.

Για τον ΤΑΚΗ Θα μας πειτε οτι εχουμε γραψει οτι ειναι και σεξιστικο γιατι
ειστε ανικανοι και δεν εχεται το θαρος να αντιπετωπισεται τις ασχημιες της
Λιανας Κανελη με την αντιδραστικη Ντορα Μπακογιαννη Τραβατε καθημερινα το
κατηφορι του αντικομμουνισμου και του εξευτελισμου των ηθων της αριστερας
Αντε και σε κατωτερα και γρηγορα

19 Ιουλίου 2019 στις 2:56 μ.μ.

O melito συνεχίζει τα δικά του γράφει για ηθική της αριστεράς η δικιά του πάντως είναι χαμένη

19 Ιουλίου 2019 στις 11:36 μ.μ.

καλα και άγια η "κρητική" στην Κανελλη ,αλλα θα περίμενε κανεις πέρα απο αυτα τα χαριτωμένα να προβάλλονται και οι σημαντικές κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις όπως
και οι 10αδες κινηματικες που συμβαίνουν σχεδον καθημερινά,,,αντι γιαυτο οι δημοσιεύσεις ασχολούνται μονο με το αν κλάνει κάποιο στέλεχος του ΚΚΕ..η" με τις ρεφορμιστικές
μπογιές κάποιου Ρουβίκωνα και κατι κοπέλες που περιφέρουν τον ιδεαλισμό τους μαζι με εναν έντονο συναισθηματισμό που υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ειναι αδιάφορος.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ενα σαιτ κουτσομπολιού που προσομοιάζει χωρις καμια αμφιβολία και δικαια με την espresso της αριστεράς.
Αν κανει καποιος μια περιήγηση σε αλλα σαιτ που αναφέρονται στον Μαρξισμο/Λενινισμο και που κανουν ανελέητη πολιτική κριτική στο ΚΚΕ θα αντιληφθεί την διαφορά ανάμεσα στον πολιτικό λογο και στο κουτσομπολιό επίπεδου espresso ..
Μήτσο δεν αναφέρομε σε εσένα που με ωραιο τρόπο ειπες αυτα που πρέπει,,
Η διαφορά Μητσο ειναι οτι εδω δεν ενδιαφέρονται για την πορεία του κομμουνιστικού κινήματος σε σχεση με το ΚΚΕ..ωστε να αντιπαρατεθουμε πολίτικα,, αλλα αν πέρδεται η Παπαρηγα....Εδω θα το διαβάσεις πρώτος τους το αναγνωριζω..

20 Ιουλίου 2019 στις 12:32 π.μ.

Δυστυχώς για σένα dionmich1 δεν συμφωνεί ο κόσμος του κινήματος με τις εκτιμήσεις σου. Γι' αυτό έχει παγιώσει το μπλοκ μας πρώτο σε αναγνωσιμότητα, απ' όλα τα μπλοκ που απευθύνονται στην αριστερά, σύμφωνα με τα στοιχεία της alexa.
Μάλιστα πάμε τόσο καλά που συναγωνιζόμαστε στα ίσια αριστερές ιστοσελίδες που απασχολούν επαγγελματίες.
Λυπούμαστε που σ' απογοητεύουμε.

20 Ιουλίου 2019 στις 7:08 π.μ.

"Εμείς έχουμε ήθος".
Ο μακαρίτης ο θείος μου ήταν πραγματικός Κομμουνιστής. Από τους καλύτερους ανθρώπους κι επιστήμονες που έχω γνωρίσει. Συχνά μιλούσε για το Κόμμα.
Ένα καλοκαίρι, γιατί μόνο τα καλοκαίρια βλεπόμασταν στο χωριό, μου είχε πει πως το Κόμμα έδινε μεγάλη προσοχή στη συμπεριφορά των μελών του. Αυτό, να πω την αλήθεια, δεν μου πολυάρεσε. Μου αρέσει πολύ η Ελευθερία, να κάνει ο άλλος ό,τι γουστάρει στα προσωπικά του (εννοείται να μη βλάπτει συνανθρώπους), χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανένα.
Ο θείος μου ήταν αρκετά μεγάλος. Τον Πόλεμο τον πρόλαβε. Την Αντίσταση, την Κατοχή, τον Εμφύλιο, όσα ακολούθησαν. Μου εξήγησε λοιπόν πως η προσοχή που δίνονταν ήταν επειδή η Δεξιά έκανε αισχρή προπαγάνδα κατά των Κομμουνιστών. Πως δήθεν "θα έπαιρναν τις γυναίκες", πως τάχα "ήταν διεφθαρμένοι" κλπ. Αφορμή γύρευαν για να κατηγορήσουν το ΚΚΕ για όλα. Έχουμε γράψει πολλά άρθρα σχετικά.
"Αν κάποιος Δεξιός έκανε κάτι κακό, έφταιγε ο κακός του χαρακτήρας, μόνο ο ίδιος. Αν κάποιος Σύντροφος έκανε κάτι - μη φανταστείς κάτι σοβαρό, για τους αστούς έφταιγε το ότι "είναι Κομμουνιστής" και κατηγορούμασταν όλοι στο Κόμμα! Μπροστά σ' αυτή την αδικία, τα μέλη έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί".
Τα χρόνια πέρασαν κι άλλαξαν πολλά. Όμως ακόμα και σήμερα όταν ένα μέλος της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ είναι λαμόγιο, είναι λαμόγιο μόνον αυτός. Αν κάνει κάτι κάποιος Κομμουνιστής "θάνατος στο ΚΚΕ"!
Εξηγούμαι λοιπόν για να μην παρεξηγούμαι: Αυτά που είπα για τη Λιάνα και τη Ντόρα ισχύουν 100%. Και όσα δεν είπα, αλλά θα πω, καθώς βράζω μέσα μου. Γιατί η Ντόρα έγδαρε κόσμο. Γιατί είναι εκπρόσωπος ότι πιο διεφθαρμένου, πιο αντιδραστικού, πιο ποταπού υπάρχει. Δεν είναι για μένα η κόρη του Μητσοτάκη, αλλά μια αδίστακτη πολιτικός, που κατηγορείται για σκάνδαλα, ενώ έχει τις πιο σκληρές νεοφιλελέ απόψεις.
Στο ΚΚΕ όμως εξακολουθώ να έχω εμπιστοσύνη. Γιατί το ΚΚΕ δεν είναι η Λιάνα. Είναι χιλιάδες μέλη του, που αγωνίζονται καθημερινά. Είναι αυτοί που εξορίστηκαν, διώχθηκαν, βασανίστηκαν, εκτελέστηκαν. Είναι όσοι πρόσφεραν κι όσοι προσφέρουν. Όσοι συγκρούστηκαν και φώναξαν για να έχουμε δικαιώματα στη δουλειά. Για δωρεάν Υγεία, Παιδεία. Για Ισότητα, Δικαιοσύνη, Ελευθερία και Πρόοδο.
Το ΚΚΕ είναι πριν την Λιάνα Κανέλλη, πριν από μένα και θα είναι και μετά. Αλλά και τους αγώνες της Λιάνας Κανέλλη τιμώ, αναγνωρίζω και σέβομαι. Περιμένω όμως να τους τιμά και να τους σέβεται η ίδια, να μη "γευματίζει" με ανθρωποφάγους, γιατί δεν ξέρει τι θα σερβίρουν.
Η ΝΔ έχει αίμα εργαζόμενων στα χέρια της. Κάθε μέρα, από την πρώτη κιόλας στιγμή, κάνει επιθέσεις στα λαϊκά στρώματα. Γι αυτό δεν χρειάζονται "τσαχπινιές", αλλά Αντίσταση στη λεηλασία, σκληρός Αγώνας. Αγώνα που θα δώσουμε σύντομα. Γιατί όσο αργούμε, τόσο προχωράνε. Έχουμε πόλεμο. Πόλεμο αδυσώπητο, πόλεμο συνεχή. Στον πόλεμο δεν υπάρχει ωράριο, αργία ή περίοδος χάριτος. Όταν σου επιτίθενται, πολεμάς. Γιατί ο ταξικός εχθρός δεν χαρίζεται σε κανένα μας. Ευχαριστώ.

20 Ιουλίου 2019 στις 7:49 π.μ.

Υπάρχει λόγος που γράφω ΜΟΝΟ σε αυτό το site. Το θεωρώ όαση ενημέρωσης. Υπάρχει ευγένεια, σεβασμός, ακόμα κι όταν δεν συμφωνούμε σε όλα. Κυρίως όμως λέμε πάντα αλήθειες. Είναι η μεγάλη διαφορά από άλλα site. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά περισσότερα, αλλά δίνουμε έμφαση στην αξιοπιστία μας. Κι αυτό μου αρέσει πολύ.
Μας κατηγορούν κάποιοι καλοί αναγνώστες ότι κάνουμε κουτσομπολιό. Αναφέρονται στα σχόλια μας για τη Λιάννα Κανέλη. Κουτσομπολιό είναι ο κακόβουλος σχολιασμός και τα ψέματα. Που είναι το ψέμα; Υπήρξαν κάποιες φωτογραφίες που έδειχναν την Λιάνα Κανέλλη και τη Ντόρα Μητσοτάκη, να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται χαρούμενες. Γνήσιες 100% χωρίς καμία αμφισβήτηση. Ούτε ήταν προσωπικές, τραβήχτηκαν στη Βουλή.
Αυτές τις φωτογραφίες δεν τις σχολιάσαμε μόνο εμείς. Τις σχολίασε ο κόσμος. Γιατί έκαναν μεγάλη εντύπωση. Και καλά η Ντόρα φανταζόμαστε γιατί είναι χαρούμενη. Μπορεί η κυρία Κανέλλη να μας εξηγήσει τη χαρά της, να χαρούμε μαζί της; Εμείς σχολιάσαμε την εντύπωση που έκαναν στον κόσμο.
Θέλετε να σχολιάσουμε αυτές καθ' αυτές τις φωτογραφίες; Σας παρακαλώ, να βάλετε λεζάντα. Να πείτε εσείς τι λέξεις θα ταίριαζαν. Σε μια από αυτές πχ Λιάνα και Ντόρα κοιτάνε ψηλά. "- Βρέχει; - Όχι μας φτύνουν!" Αυτή τη λεζάντα έβαλαν κάποιοι και δυστυχώς (δίνουμε έμφαση στο δυστυχώς) ταιριάζει. "- Ντόρα μου συγχαρητήρια για τον Κούλη. - Λιάνα σου σε ευχαριστώ. Για όλα...". Καλύτερα μη γράψω περισσότερα.
Πρώτα εμένα με πονάει. Και με πονάει φοβερά, γιατί δεν είναι κουτσομπολιό. Μακάρι να ήταν! Είναι πολιτική πράξη που στέλνει μηνύματα. Έγινε από πολιτικά πρόσωπα, δημόσια. Μήνυμα συναίνεσης και ανοχής ίσως; Πολλοί έτσι το εξήγησαν.
Συναίνεση και ανοχή σε ποιους; Στους βρικόλακες; Σε αυτούς που δέρνουν αστέγους; Που κόβουν μισθούς, συντάξεις, επιδόματα; Που στέρησαν το ΑΜΚΑ στους μετανάστες; Που έβγαλαν τους μπάτσους και είναι έτοιμοι να βγάλουν τα τανκς; Στα λαμόγια; Σε όσους αντί να μειώσουν τους φόρους βάζουν νέα χαράτσια; Στους ψεύτες; Τους τυμβωρύχους, τους πατριδοκάπηλους; Τους φασίστες του κερατά;
Αν η συντρόφισσα Λιάνα σχολίαζε τις ενέργειες της Νέας Δικτατορίας, εγώ προσωπικά θα έβγαζα το σκασμό. Πρώτος θα την υπερασπιζόμουν! Δεν νομίζετε όμως, σύντροφοι, πως υπάρχει θέμα;
Για το Ρουβίκωνα σχολίασε αμέσως πως δήθεν χρησιμοποιεί "Κασσιδιάρικες μεθόδους"!!! Με άλλα λόγια είπε φασίστες, όσους διαμαρτυρήθηκαν για την πολιτική λεηλασίας. Τότε δεν είπα πολλά.
Όμως για τη ΝΔ τι πρέπει να πει μετά, αν είπε αυτά για το Ρουβίκωνα; Ακόμα όμως να σχολιάσει κάτι. Και δεν χρειάζεται να είναι τόσο σκληρή. Αλλά τι κάνει; Αγκαλίτσες, φιλάκια και λογάκια με τη Ντόρα!; Ε αι στο διάολο!
Το πρόβλημα δεν είναι ο δικός μας σχολιασμός. Είναι το πως αισθάνονται μέσα τους άλλοι Σύντροφοι. Αυτό τονίζουμε. Κι αυτό ενοχλεί κάποιους.
Θέλω να πιστεύω πως θα αρχίσει να μιλά επιτέλους για τα στραβά της ΝΔ. Τότε εγώ θα σταματήσω ΑΜΕΣΩΣ. Λόγω τιμής. Όσο όμως με προκαλούν, θα τα ψέλνω. Όποιοι κι αν είναι, ή νομίζουν ότι είναι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger