Home » , , » Πλήρη παλινόρθωση του κράτους της δεξιάς

Πλήρη παλινόρθωση του κράτους της δεξιάς

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 | 4:08 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Είναι ολοφάνερη η τακτική του αδίστακτου Μητσοτάκη καθώς και ο σκοπός του. Με αποπροσανατολισμούς, ψέματα, προβοκάτσιες, τρομοκρατία, λογοκρισία, διώξεις και διχασμό προσπαθεί να γαντζωθεί στην εξουσία.

Η κυβέρνηση έχει λίγες μόνο μέρες. Παρόλα αυτά η γκρίνια άρχισε και είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Οι βλάκες με περικεφαλαία, που ντύνονταν καρνάβαλοι και κατέβαιναν στα "συλλαλητήρια" κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, είδαν τον Κούλη να κάνει τη θεαματικότερη τούμπα, που έχει κάνει ως τώρα Πρωθυπουργός. Τους άδειασε κανονικά υπακούοντας αμέσως και χωρίς αντιρρήσεις στις εντολές των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Αλλά και στην οικονομία φάνηκε που βαδίζει το πράγμα. Ακόμα και τα ψίχουλα του ΣΥΡΙΖΑ ακυρώθηκαν. Οι δημόσιοι υπάλληλοι είχαν όχι μόνο να μην παίρνουν ούτε το ελάχιστο φιλοδώρημα που τους έδινε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά γνώρισαν και την απίστευτη προσβολή αφού "μπορούν να ζήσουν αξιοπρεπώς με όσα ήδη παίρνουν"!

Και αυτό το είπαν οι υποκριτές εκείνοι, που παίρνουν πολλαπλάσια από τους δημοσίους υπαλλήλους και ταυτόχρονα έβγαλαν αντισυνταγματικές τις μειώσεις αποδοχών που αφορούν τους ίδιους!

Η ΔΕΗ ξεπουλιέται και οι αυξήσεις στα τιμολόγια θα είναι πάνω από 7%. Ο μάγος Χατζηδάκης προχωρά στην απαξίωση και το χάρισμα των ασημικών στους ιδιώτες με ταχύτατους ρυθμούς. Φυσικά εδώ φταίει κι ο ΣΥΡΙΖΑ, όμως το ξεπούλημα θα γίνονταν έτσι κι αλλιώς. Ήταν ένας από τους κύριους στόχους της γαλάζιας συμμορίας.

Προς το παρόν, παρά τα όσα λένε τα πουλημένα ΜΜΕ (κανάλια φυλλάδες και site), μόνο χαράτσια και περικοπές είδαμε.
Ο ΕΝΦΙΑ που θα μειώνονταν 30% τελικά λένε πως θα μειωθεί 22%. Όμως κι αν ακόμα ψηφιστεί μείωση θα είναι για τους πλούσιους εκμεταλλευτές, ενώ θα παρθούν σίγουρα μέτρα εις βάρος των φτωχών, για να αντισταθμίσουν το δωράκι του Μητσοτάκη στους πλουτοκράτες. Όταν ο κόσμος κάνει ταμείο και δει πως πληρώνει πολύ περισσότερα, θα καταλάβει πως η κοροϊδία είναι μεγαλύτερη κι από αυτή για το "Μακεδονικό".

Οι περισσότερες προσλήψεις αναστέλλονται ενώ οι μόνοι που ενισχύονται είναι οι μπάτσοι. Θα πληρώσουμε 1.500 πραιτοριανούς επιπλέον, για να δέρνουν απεργούς, φοιτητές, αστέγους για να τρομοκρατούν και να καταστέλλουν. Άλλωστε αυτοί είναι το κράτος της δεξιάς.

Η κινητοποίηση του κόσμου κατά της κατάργησης του ασύλου αλλά και γενικότατα κατά του νόμου - εκτρώματος της Κεραμέως, που είναι ο ίδιος αντιδραστικός, οπισθοδρομικός και φασιστικός νόμος του Κοντογιαννόπουλου, πανικόβαλε τη ΝΔ.
Η συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ήταν μεγάλη. Αν σκεφτούμε μάλιστα το χρόνο που έγινε, λίγες μόνο μέρες μετά τη νίκη της δεξιάς συμμορίας και μέσα στο κατακαλόκαιρο, μπορούμε να θεωρήσουμε την επιτυχία πρωτοφανή. Πρωτοφανής όμως και η επίθεση που κάνει η αντίδραση στις Ελευθερίες και δικαιώματα που απέμειναν.

Ο κόσμος θα αγανακτήσει πολύ γρήγορα. Όμως ο Μητσοτάκης θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει Πρωθυπουργός όσο το δυνατό περισσότερο. Από τυμβωρυχία, μέχρι πολιτικές διώξεις. Από ψέματα μέχρι τρομοκρατία και προβοκάτσιες. Ότι κι αν κάνει όμως, θα μας βρει απέναντι του.
Η μάχη ξεκίνησε, ο φασισμός δεν θα περάσει. Θα ηττηθεί ακόμα μια φόρα.
Ο Κούλης, που θέλει να συνεχίζει από κει που σταμάτησε ο πατέρας του, πολύ σύντομα θα καταλάβει γιατί ο κόσμος πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων το μπαμπά του.
Σύντομα θα 'ρθει το πολιτικό του τέλος. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger