Home » , , » Γ. Κουρτάκης: Αν έχεις κουμπαριά με την Ν. Μπακογιάννη, δικηγόρο τον Μ. Βορίδη και νταλαβέρια με εμπλεκόμενους σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, από άσημος δημοσιογράφος γίνεσαι ιδιοκτήτης Ομίλου ΜΜΕ.

Γ. Κουρτάκης: Αν έχεις κουμπαριά με την Ν. Μπακογιάννη, δικηγόρο τον Μ. Βορίδη και νταλαβέρια με εμπλεκόμενους σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, από άσημος δημοσιογράφος γίνεσαι ιδιοκτήτης Ομίλου ΜΜΕ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 | 5:07 π.μ.

"Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας, Νίκο Τσιαμτσίκα;". Αυτή η γνωστή ατάκα του Ν. Ευαγγελάτου προς τον συνάδελφο του, ο οποίος παρουσίαζε το ρεπορτάζ του από τις λαϊκές αγορές, μας ήρθε στο μυαλό.
Ο λόγος ήταν γιατί κάπου θέλαμε να διακωμωδίσουμε την όλη κατάσταση και να μην αφήσουμε την μπόχα που αποπνέει να μας πνίξει.
Αναφερόμαστε στα όσα προκύπτουν την πολεμική που βρίσκεται σε εξέλιξη μεταξύ Βαξεβάνη και Κουρτάκη.

Κι αυτό γιατί μόνο με φραμπαλά μπορείς να αντιμετωπίσεις τα όσα συμβαίνουν στον επιχειρηματικό-εκδοτικό χώρο. Αν τα πάρεις στα σοβαρά θα πρέπει να αποδεχθείς ότι όχι απλώς ζούμε σε μια αστική δικτατορία -κάτι το αυταπόδεικτο- αλλά και το ότι είναι στελεχωμένη με ότι πιο σάπιο και διεφθαρμένο στοιχείο υπάρχει. 

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Σε προηγούμενη ανάρτηση μιλούσαμε για δυο χθεσινά ανούσια δημοσιεύματα που έκαναν λόγο  για "συγκλονιστικές αποκαλύψεις" που έρχονται, οι οποίες αφορούν την δράση παραδικαστικού κυκλώματος στο οποίο "φωτογραφίζουν" σαν εμπλεκόμενο μεταξύ άλλων και τον Κώστα Βαξεβάνη.
"Πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα" που λέει και η λαϊκή ρήση. Κανένα στοιχείο δεν παρουσίαζαν που να τεκμηριώνει τους ισχυρισμούς τους.

Σήμερα όμως έρχεται ένα δημοσίευμα απ' το "Documento" που πραγματικά σε αφήνει άφωνο. Το υπογράφει ο Νίκος Σπυρόπουλος και έχει τίτλο "Ο Κουρτάκης και οι .. εντιμότατοι φίλοι του".
Αν διαβάσετε όλη την ιστορία το πώς κατόρθωσε ο "Γιαννάκης" από εντελώς άσημος δημοσιογράφος να γίνει σήμερα ιδιοκτήτης ομίλου ΜΜΕ, είναι να τρελαίνεσαι. 
Αν έχεις όμως κουμπαριά με την Ντόρα Μπακογιάννη, δικηγόρο τον Μάκη Βορίδη και νταλαβέρια με εμπλεκόμενους σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών ... όλα γίνονται. 

Πάντως θεωρούμε ότι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ότι η εφημερίδα "Documento" κατέθεσε όλα τα στοιχεία που διαθέτει στην εισαγγελία, αφού μέχρι σήμερα η "δικαιοσύνη" τους σφυράει αδιάφορα στα όσα έχουν αποκαλυφθεί.

Διαβάστε το δημοσίευμα που αναφέραμε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger