Αυλαία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 | 1:30 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τώρα που βγήκαν τα τελικά μπορούμε να δούμε ακριβώς τι συμβαίνει. Η ΝΔ πήρε 2.250.866 ψήφους. Σας θυμίζει κάτι αυτός ο αριθμός; Για προσπαθήστε.
Πριν ακριβώς δυο χρόνια και τρεις ημέρες η γαλάζια συμμορία πήρε 2.245.537 ψήφους στη χειρότερη ήττα της.
Μην ψάχνετε λοιπόν μετακινήσεις κι άλλες αιτίες. Οι υποταγμένοι που ψήφισαν τότε Μνημόνιο, οι "μένουμε σκλάβοι στην Ευρώπη", απλά συσπειρώθηκαν. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ κράτησε τις δυνάμεις του από τις εκλογές του 2015 κατά 90%, μόνο και μόνο γιατί ο κόσμος δεν ήθελε τη ΝΔ.
Η δεξιά θέλησε να βγάλει τη ρετσινιά του δοσίλογου και ενώθηκε για να ακυρώσει το ΟΧΙ στην πολιτική της.
Την ακύρωση του ΟΧΙ στη λεηλασία και τον αφανισμό μας αποπειράθηκε να κάνει κι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση. 

ΠΑΣΟΚ και άλλα κόμματα που απέμειναν είναι απλά μαξιλάρια για να βοηθήσουν το Μητσοτάκη, να εφαρμόσει το νέο Μνημόνιο.
Ενα μεγάλο μέρος απ' αυτούς που ψήφισαν τον Κούλη ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Είναι παλιοτόμαρα, προδότες και θέλουν Μνημόνιο. Ως άλλοι μαυραγορίτες περιμένουν να χαρούν από τη δυστυχία των υπολοίπων και να εκμεταλλευτούν τον πόνο τους.

Υπάρχει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου που απείχε. Σε αυτούς πρέπει να απευθυνθεί η Αριστερά. Να τους πείσουμε ότι έχουμε λύσεις. 
Υπολογίζω πως 1.000.000 και πλέον άνθρωποι, που δεν ψήφισαν, θα μπορούσαν να ταχθούν μαζί μας στους αγώνες μας για μια άλλη κοινωνία.
Και πως, αν δείξουμε αγωνιστικότητα και σοβαρότητα, θα έρθουν μαζί και οι εγκλωβισμένοι στο ρεφορμιστικό ΣΥΡΙΖΑ που ουσιαστικά ανέστησε την πεθαμένη δεξιά, αλλά και από άλλα κόμματα , που καπηλεύονται τους όρους Σοσιαλισμός, Αριστερά κλπ.

Τονίζω πως η πλειοψηφία δεν θέλουμε περικοπές, δεν θέλουμε απολύσεις, ξεπούλημα κοκ. Και πως θα αγωνιστούμε με όποιο τρόπο χρειαστεί, για να μην μας αφανίσει η νεοφιλελεύθερη λαίλαπα. Θα δείξουμε πως είμαστε πολύ σκληροί για τα δόντια των διεφθαρμένων γαλάζιων κανίβαλων.

Ο Κούλης πρέπει να καταλάβει από την πρώτη μέρα πως θα έχει πραγματική αντιπολίτευση, εμάς, τον κόσμο. Στο δρόμο όχι στη Βουλή. Πως θα υπάρχει σθεναρή Αντίσταση σε κάθε προσπάθεια επιβολής φασισμού.
Κι αν κάποιοι ηλίθιοι νομίζουν πως με τα γκλοπ θα επιβάλουν τη θέληση μιας αισχρής συμμορίας εγκληματιών, προδοτών και διεφθαρμένων τους λέμε πως τα γκλοπ θα μπούνε στους νεοφιλελέ πισινούς τους.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger