Home » , » Ιάσονας Πιπίνης: Αλλος ένας «άριστος» δημοσιογράφος στο δημόσιο μισθολόγιο.

Ιάσονας Πιπίνης: Αλλος ένας «άριστος» δημοσιογράφος στο δημόσιο μισθολόγιο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 | 7:02 μ.μ.

Αλλος ένας «άριστος» ανταμείβεται με κρατικό πόστο, αναγνώριση προφανώς των υπηρεσιών που έχει προσφέρει στο κυβερνητικό κόμμα. Πρόκειται για τον δημοσιογράφο Ιάσονα Πιπίνη, ο οποίος αναλαμβάνει σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα Λατινικής Αμερικής.

Ο πρωθυπουργός και ο πρώην δημοσιογράφος του Αλαφούζου έχουν ένα βασικό κοινό σημείο και αυτό ουσιαστικά έπαιξε τον κύριο ρόλο, για να αποκτήσει ο Πιπίνης μια καλοπληρωμένη ουσιαστικά αργομισθία.

Στήριξαν και οι δυο με κάθε τρόπο την μαριονέτα των Αμερικάνων, Χουάν Γκουαϊδό, ο οποίος ως γνωστόν αυτοδιορίστηκε «πρόεδρος» της Βενεζουέλας.
Ο Μητσοτάκης, υπακούοντας στις εντολές των Αμερικάνων, ο υπάλληλος τότε του Αλαφούζου για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του εργοδότη του.

Οπως γράφαμε και στο παρελθόν αυτό που πρέπει να διδάσκεται σαν μάθημα στις δημοσιογραφικές σχολές, είναι ο τρόπος με τον οποίο πήρε συνέντευξη ο δημοσιογράφος του Σκάι Ιάσονας Πιπίνης, από τον αυτοδιορισμένο «Πρόεδρο» Γκουαϊντο.

Δείτε στην φώτο μιας απ’ τις πρώτες «καίριες» ερωτήσεις που του έκανε! Προφανώς η απάντηση δεν ήταν καθόλου αναμενόμενη!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger