Home » , » Τα επιλεκτικά θαύματα της Παναγίας

Τα επιλεκτικά θαύματα της Παναγίας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019 | 5:05 μ.μ.

Στην θρησκευτική σας ενημέρωση τώρα, με πηγή την αξιόπιστη χριστιανικού προσανατολισμού ιστοσελίδα "Εκκλησία Online".

Ο συγκεκριμένος διαδικτυακός ιστότοπος, πιθανόν και με αφορμή την αυριανή μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, μας πληροφορεί για ένα καινούργιο μεγάλο θαύμα που έγινε.

Το ιστορικό μοναστήρι, Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μακρυμάλλη Ευβοίας, που μετρά μισό αιώνα ζωής, παρ' όλο που οι φωτιές σκορπούσαν για δυο μέρες τον πύρινο όλεθρο στην γύρω περιοχή, δεχόμενο την βοήθεια της Παναγίας, παρέμεινε άθικτο.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι με την πρώτη ευκαιρία το χριστεπώνυμο πλήρωμα, θα επισκεφτεί το συγκεκριμένο μοναστήρι, για να προσκυνήσει την εικόνα της Μεγαλόχαρης και να τιμήσει την χάρη της για το θαύμα που έκανε.

Σε κάποιον αντίχριστο, πιθανόν κυριευμένο από το πνεύμα του Σατανά, μπορεί να του δημιουργηθεί η σκέψη: Γιατί η Μεγαλόχαργη άφησε να καούν χιλιάδες ζώα, να καταστραφούν πανέμορφες εκτάσεις δάσους να προκληθεί τόσο μεγάλη οικολογική καταστροφή, επιλέγοντας η θεία παρέμβαση της να επιφέρει να σώσει τα ντουβάρια ενός μοναστηριού;

Την απάντηση σ' αυτό τον δαιμονισμένο την έχουν δώσει εδώ και αιώνες οι άγιοι Πατέρες της Εκκλησίας μας; "Πίστευε και μη ερεύνα".

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

14 Αυγούστου 2019 στις 7:51 μ.μ.

Ο μεσαίωνας ο σκοταδισμος οι μυθοι και οι ιστοριες σε πληρη δραση το ετος 2019.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger