Home » , » Γιατί έπαθε "επιλεκτική αφωνία" ο Μ. Χρυσοχοϊδης;

Γιατί έπαθε "επιλεκτική αφωνία" ο Μ. Χρυσοχοϊδης;

Από giorgis , Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019 | 7:30 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Αδιάφορες μακρόσυρτες κοινοτοπίες περιλάμβανε η σημερινή ομιλία του υπουργού μπάτσων και καταστολής στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης εγκαινίασε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. (Ο στόχος μας είναι να πετύχουμε την φιλειρηνική, κοινωνική, δημοκρατική Ελλάδα, μπλα μπλα ...).

Εδώ όμως έχουν προκύψει κάποια ζητήματα και σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν ισχύει η ρήση "η σιωπή είναι χρυσός". Εχουν περάσει αρκετές ώρες από τότε που αποκαλύφθηκε ότι μπατσάδικοι μηχανισμοί σκόπευαν να δημιουργήσουν μια χοντρή προβοκάτσια σε βάρος διαδηλωτών της Θεσσαλονίκης. Οσο κι αν ψάξαμε στο διαδίκτυο δεν βρήκαμε καμιά υπεύθυνοι τοποθέτηση από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας των δυνάμεων καταστολής. (Λέτε να υπάρχει και μας διέφυγε;).
Γιατί θεωρεί ανύπαρκτο αυτό το θέμα ο Χρυσοχοϊδης; Τόσο ανούσιο το εκτιμάει;

Το πιο σημαντικό απ' όλα όμως είναι το κείμενο του Τάσου Κωστόπουλου που δημοσιεύεται στη Εφημερίδα των Συντακτών. Απ' αυτό καταρρίπτεται κάθε πρόσχημα σε όσους ισχυριζόταν ότι η κατασταλτική επίθεση επίθεση Μητσοτάκη-Χρυσοχοϊδη στα Εξάρχεια αποσκοπεί στην «ασφάλεια της περιοχής». Προκύπτει ξεκάθαρα ότι πρόκειται για μια μπίζνα εξυπηρέτησης οικονομικών συμφερόντων σε βάρος των κατοίκων των Εξαρχείων.

Εχει μπει στα σκαριά για να υλοποιηθεί μια μελέτη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας (2011), η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε: «Η επιτυχής αναμόρφωση μιας αστικής περιοχής προϋποθέτει την απομάκρυνση όσων διαμένουν ή εργάζονται στον χώρο πριν από την παρέμβαση».

Διαβάστε το κείμενο του δημοσιογράφου της "ΕτΣ" που αναφέραμε
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger