Home » , » Το κακάρισμα μιας ναζιστοκότας που αυτοεξευτελίζεται.

Το κακάρισμα μιας ναζιστοκότας που αυτοεξευτελίζεται.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 | 7:43 μ.μ.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα να αυτοεξευτελιστεί ο "πιστός ορθόδοξος χριστιανός" όπως χαρακτήρισε τον εαυτό του, ο πρώην βουλευτής της ναζιστικής συμμορίας Χρήστος Παππάς.

Η ναζιστόκοτα όχι απλώς έκανε δήλωση μετανοίας αποκηρύσσοντας τις ναζιστικές αντιλήψεις του, -τις απέδωσε σε  «ιδεολογικές αναζητήσεις ενός 20χρονου»- αλλά έκανε μια απολογία σήμερα στο δικαστήριο θεωρώντας ρους αποδέκτες της ότι έχουν μνήμη τσιμέντου και αντίληψη κουνουπιού.

Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την τοποθέτηση του ότι απέδωσε το βίντεο που τον έδειχνε να εκπαιδεύει το ανήλικο παιδάκι του να χαιρετάει ναζιστικό ότι «ήταν Τριώδιο, πλάκα κάναμε»;

Ο "απόγονος πολεμιστή του ελληνοαλβανικού Μετώπου", δεκαετίες φίλος, ομοϊδεάτης και κουμπάρος του φυρερίσκου Νίκου Μιχαλολιάκου, προσπάθησε με γελοίες απαντήσεις να δικαιολογήσει ότι στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του βρέθηκαν χιλιάδες φωτογραφίες του Χίτλερ και των ηγετικών στελεχών της ναζιστικής Γερμανίας καθώς και φωτογραφικό υλικό όπου ο Παππάς εικονίζεται με τον Μιχαλολιάκο να χαιρετούν ναζιστικά κάτω από τη σβάστικα και τις σημαίες του χιτλερικού κόμματος.

 Ο Χ. Παππάς, παρουσιάστηκε να έχει εντελώς άγνοια για τις εγκληματικές ενέργειες της Χ.Α., αφού ήταν "συγκεντρωμένος στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα" και έκανε έκανε λόγο για πολιτική δίωξη που οδήγησε αυτόν τα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσής του κατηγορούμενος. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

22 Οκτωβρίου 2019 στις 11:11 μ.μ.

Ακου καλα που δηλωνει πιστος ορθοδοξος χριστιανος??? Καταλαβαινω λοιπον και απο αλλες περιπτωσεις(χιλιαδες) τι μπουμπουκια εχει η θρησκεια τους και ποιοι τους υποστηριζουν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger