Home » , » Άλλα αποφασίζει ο κόσμος, όταν ρωτάται ελεύθερα, άλλα κάνουν οι εκπρόσωποι του.

Άλλα αποφασίζει ο κόσμος, όταν ρωτάται ελεύθερα, άλλα κάνουν οι εκπρόσωποι του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019 | 6:42 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Επειδή οι νεοδημοκράτες τρώνε κουτόχορτο, νομίζουν ότι μασάμε κι εμείς.
Ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε σχέδιο να φύγει από το Ευρώ. Το είχαμε πει πολύ πριν γίνει κυβέρνηση, στο site μας. Είχαμε τονίσει, πως δεν γίνεται και μέσα στην παγίδα του Ράιχ και χωρίς Μνημόνια. Αυτό άλλωστε ήταν και είναι το πρόβλημά του: Ο κόσμος δεν θέλει Μνημόνια, όμως προκειμένου να παραμείνει η Ελλάδα στο Ευρώ, ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και λοιποί απατεώνες υπέγραψαν το 3ο το μακρύτερο (με το συμπάθιο). Για να τελειώνει αυτή η κωμωδία.

Οι γαλάζιοι βλάκες με περικεφαλαία τρέμουν μήπως ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών. Μόνο τα κλάματα δεν έβαλαν, όταν η Γαλλία για δικούς της λόγους δεν δέχτηκε να μπει στην Ευρωπαϊκή παγίδα η Βόρεια Μακεδονία και η Αλβανία.
Βέβαια ο Σαμαράς πανηγυρίζει, αλλά ο Σαμαράς είναι Πολιτική Άνοιξη, δεν είναι Νέα Δημοκρατία. Ανοίγει σαμπάνιες, όχι επειδή δεν θέλει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά επειδή ξέρει πως ο Μητσοτάκης θα έχει σοβαρό πρόβλημα, αν η Συμφωνία ακυρωθεί από τη Βόρεια Μακεδονία.

Κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο, θεωρώ πως υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα, αλλά αν υποθέσουμε πως θα συμβεί, ο Κούλης θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Θα παρακαλά πάλι να πετύχει ότι ο Τσίπρας. Γιατί οι γείτονες θα βγάλουν το Βόρεια και θα λέγονται Μακεδονία σκέτο. Και τότε το δούλεμα που θα κάνουν οι Συριζαίοι στους νεοδημοκράτες, δεν θα έχει προηγούμενο. Γι αυτό ο Κούλης και Βόρεια Μακεδονία αποκαλεί τη χώρα και δηλώνει πως πρέπει η Συμφωνία να τηρηθεί κατά γράμμα! Ποια ακύρωση και ποια επαναδιαπραγμάτευση;

Οι ίδιοι οι Βόρειοι Μακεδόνες εκβιάστηκαν για να την υπογράψουν. Την υπέγραψαν μόνο και μόνο για να μπουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.
Ας μη σχολιάσω τώρα το μυαλό τους, κι έχουμε διπλωματικό επεισόδιο. Εγώ πάντως δεν θέλω να μπουν ούτε στην ΕΕ ούτε στο ΝΑΤΟ. Γιατί αγαπώ όλο τον κόσμο και δεν θέλω να πάθει κανείς κακό.
Μην ξεχνάμε, πως ο Ζάεφ ίδρωσε για να περάσει τη Συμφωνία. Πως η πλειοψηφία του κόσμου ΔΕΝ την ψήφισε παρά τα τερτίπια του δημοψηφίσματος, που ήταν ανάλογα του δικού μας δημοψηφίσματος του ΟΧΙ των Βρετανών του Brexit και των Καταλανών για Ανεξαρτησία.
Άλλα αποφασίζει ο κόσμος, όταν ρωτάται ελεύθερα, άλλα κάνουν οι εκπρόσωποι του.

Αναρωτιούνται κάποια γαλάζια σκουλήκια, που έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται "δημοσιογράφοι", ποιος τηλεφώνησε στους μπάτσους να μπουκάρουν στον κινηματογράφο και να ρεζιλευτεί η κυβέρνηση όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό.
Θα σας το πω εγώ. Δεξιοί ήτανε. Αυτοί είναι Μπογδάνοι. Ρουφιάνοι του κερατά. Αυτοί θέλουν τους μπάτσους παντού, για να κοιμούνται με τα παράθυρα ανοιχτά.

Το φιάσκο είναι ανάλογο του δικτάτορα Πάγκαλου με τις κοντές φούστες. Όταν το πρωτοάκουσαν οι θεούσες, τους φάνηκε καλή ιδέα. Όταν όμως τα όργανα στην προσπάθεια τους να εκτελέσουν τις διαταγές, έβγαζαν μεζούρες και μέτραγαν τα φουστάνια, κατάλαβαν πως πολλά λιγούρια με στολή χούφτωναν τις γυναίκες. 
Πιαναν λίγο ποδαράκι, λίγο γάμπα, κοίταγαν τα οπίσθια των νεαρών κοριτσιών και τους έλεγαν και "μπράβο" οι ανώτεροι. Δεν τους χάλαγε τους μπάτσους το μέτρο, παρά την ξεφτίλα. Όταν λοιπόν είδαν την εφαρμογή του νόμου οι συντηρητικοί είπαν "βλακεία κάναμε". Προφανώς! Και με τον Κούλη βλακεία κάνανε.
Βάλανε έναν ανθρωποφάγο να τους ροκανίσει τα εισοδήματα. Έδωσαν δύναμη σε ένα κομπλεξικό με νοοτροπία δικτατορίσκου. Θα παραδεχτούν πολλές φορές ακόμα πως έκαναν μεγάλη βλακεία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger