Home » , » Με απίστευτο "επιχείρημα" ο Αδωνης προσπαθεί να "ξεπλύνει" το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis (Βίντεο)

Με απίστευτο "επιχείρημα" ο Αδωνης προσπαθεί να "ξεπλύνει" το τεράστιο σκάνδαλο της Novartis (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 | 7:26 μ.μ.

Είναι πολύ σημαντικά τα αποκαλυπτικά στοιχεία  που έρχονται στην επιφάνεια από το ντοκιμαντέρ του καναλιού RSI της ελβετικής τηλεόρασης για το σκάνδαλο Novartis.
Μετά απ' αυτό σε κανέναν δεν μένει η παραμικρή αμφιβολία ότι ισχύει απόλυτα αυτό που έχουν καταθέσει  Οι μάρτυρες του FBI Οτι δηλαδή εδώ έχουμε ένα καραμπινάτο σκάνδαλο με εμπλεκόμενους πολιτικούς και γιατρούς που χρηματιζόταν από την φαρμακευτική εταιρία.

«Η έρευνα του FBI στην Ελλάδα (...) έφερε στο φως μια εικόνα που προκαλεί σοκ. Η Novartis φέρεται να διέφθειρε δεκάδες χιλιάδες γιατρούς για να συνταγογραφήσουν τα προϊόντα της. Έτσι ασθενείς εντελώς υγιείς, υποβλήθηκαν σε άχρηστες θεραπείες», αναφέρεται στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ επισημαίνοντας παράλληλα την αναφορά της έρευνας του FBI, σε ονόματα υπουργών και  υψηλόβαθμων στελεχών.

Σε άλλο σημείο επισημαίνεται και πάλι από προστατευόμενο μάρτυρα πως «κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήταν χρήσιμοι για να δίνουν αστρονομικές τιμές στα φάρμακα». 

«Είμαστε οι πρώτοι που ξέρουμε τι θα συμβεί στο υπουργείο [Υγείας]. Είναι τα ίδια άτομα που παίρνουν τις αποφάσεις που μας πληροφορούν. Πριν να πάρουν τις αποφάσεις. Μας ενημερώνουν για τα επόμενα βήματά τους και με αυτό τον τρόπο μπορούμε να τους επηρεάσουμε εκ των προτέρων, γιατί δεν είμαστε μόνοι σε αυτή την βιομηχανία», λέει ο Φρούζης στα στελέχη της εταιρείας το Μάιο του 2012 στο βίντεο που συμπεριλαμβάνεται στα στοιχεία του FBI.

Τα παραπάνω που αναφέρουμε περιλαμβάνονται σε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ που υπάρχει στην ιστοσελίδα tvsx.

Αυτό που είναι πραγματικά απίστευτο είναι ένα στιγμιότυπο από το βίντεο του καναλιού, που ανέβασε χρήστης του twitter.
Σ' αυτό παρακολουθούμε τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ., και πρώην υπουργό υγείας να προσπαθεί να ξεπλύνει την Nonartis με το ακαταμάχητο "επιχείρημα": "Εταιρείες σαν την Novartis, μπορεί να χρηματίζουν πολιτικούς γιατρούς ή δεν ξέρω ποιον άλλον, όμως σώζουν ζωές". 

Κάθε σχολιασμός περιττεύει

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger