Home » , » Οι μπατσάδικοι σχεδιασμοί για την βίαιη εκκένωση των καταλήψεων

Οι μπατσάδικοι σχεδιασμοί για την βίαιη εκκένωση των καταλήψεων

Από giorgis , Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019 | 11:31 μ.μ.

Του Γ.Γ.

Είναι γνωστή η "ανοιχτή γραμμή" που έχουν οι αστυνομικοί συντάκτες με το γραφείο τύπου της αστυνομίας. Οι μπάτσοι γράφουν τι θέλουν να σερβίρουν στο αναγνωστικό και τηλεοπτικό κοινό, οι δημοσιογράφοι "χτενίζουν" το κείμενο για το το κάνουν εύπεπτο και μας το παρουσιάζουν σαν αποτέλεσμα δημοσιογραφικού ρεπορτάζ. 

Αυτό το βλέπουμε πολύ χαρακτηριστικά σε δυο δημοσιεύματα Κυριακάτικων εφημερίδων Στην Realnews που ασχολείται με τα φερόμενα μέλη της οργάνωσης "Επαναστατική Αυτοάμυνα" και στο "Πρώτο Θέμα" που κάνει αναφορά στους μπατσάδικους σχεδιασμούς για την εκκένωση καταλήψεων.

Με το δεύτερο δημοσίευμα θα ασχοληθούμε αναλυτικά -το παραθέτουμε ολόκληρο- αφού πρώτα σας προτείνουμε να θυμηθείτε μια ανάρτησή μας που τιτλοφορούσαμε: "Οι ναρκομαφίες στην περιοχή των Εξαρχείων, οι κρατικοί μηχανισμοί και τα παραμύθια της Χαλιμάς".

Η "συνταγή" που ακολουθούν οι συντάκτες του δημοσιεύματος είναι παλιά, δοκιμασμένη και έχει αποδειχθεί σε ένα βαθμό αποτελεσματική.
Βάζουν στο μίξερ εντελώς διαφορετικά "υλικά" -στην συγκεκριμένη περίπτωση, αναρχικούς, εμπόρους ναρκωτικών, κοινωνικά, πολιτιστικά στέκια και κοινούς παραβάτες του ποινικού κώδικα- κάνουν ένα τουρλουμπούκι και μας παρουσιάζουν το αποτέλεσμα για να καταλήξει ο αποδέκτης του, στα συμπεράσματα που ήδη έχουν προαποφασίσει. 

Οπως διαπιστώνει κάθε καλόπιστος, κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ δεν ασχολείται επί της ουσίας με τα αποτελέσματα που προέκυψαν μετά την εφαρμογή του σχεδίου της κυβέρνησης και του Χρυσοχοϊδη για «καθαρά Εξάρχεια».
Η απίστευτη καταστολή και το όργιο αστυνομικής βαρβαρότητας που επικρατεί σε ολόκληρη την περιοχή έχει εξαφανιστεί από την ειδησεογραφία. Το ότι οι μπάτσοι, ρίχνουν δακρυγόνα και χημικά για να διαλύουν συναυλίες, ότι προκαλούν με απίστευτα σεξιστικά λεγόμενα κοπελιές που είχαν την "ατυχία" απλώς να περνούν απ' τα σημεία που βρίσκονται, ότι ξυλοκοπούν τυχαίους πολίτες με απίστευτη κτηνωδία είναι γεγονότα ανύπαρκτα για τα ΜΜΕ.
Το ότι οι ναρκέμποροι συνεχίζουν απρόσκοπτα την δραστηριότητα τους, καθώς  ούτε ένας πρεζέμπορας ή μαφιόζος δεν έχει συλληφθεί, δεν απασχολεί τους "λειτουργούς της ενημέρωσης". Αντίθετα, παρουσίασαν μεγάλη "επιτυχία" της αστυνομίας την προσαγωγή κάποιων εξαρτημένων ατόμων που έχουν πέσει στην λούμπα των ναρκωτικών.

Τώρα, στους δημοσιοκάφρους έχει ανατεθεί η αποστολή να εμπεδώσουν στις μάζες αυτό που παπαγαλίζουν καιρό τώρα οι μπατσοσυνδικαλιστές. Την υποτιθέμενη "ώσμωση" που υπάρχει μεταξύ αναρχικών και ποινικών.
Είναι αυτό που γράφει το δημοσίευμα που αναφέραμε: "Τα τελευταία χρόνια στα Εξάρχεια οι ιδεολόγοι αναρχικοί µπήκαν στο περιθώριο, µε τους µπαχαλάκηδες και τις µαφίες του εξωτερικού να κάνουν κουµάντο µεταλλάσσοντας την περιοχή σε κέντρο ανοµίας και παραβατικότητας".

Και αυτή η προπαγάνδα θα ενταθεί ώστε να αποκτήσει "δικαιολογημένη" βάση η κυβερνητική απόφαση στο να προβούν οι δυνάμεις καταστολής στην βίαια εκκένωση των 40 καταλήψεων που σύμφωνα με τους μπάτσους υπάρχουν σε όλη την Αθήνα.

«Το σίγουρο είναι ότι το 2020 στο κέντρο δεν θα υπάρχει κτίριο υπό κατάληψη και σιγά σιγά οι ξένες μαφίες και οι μπαχαλάκηδες θα αποτελούν παρελθόν», είναι τα λεγόμενα υψηλόβαθμου μπάτσου όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Το σίγουρο είναι πάντως είναι ότι είναι διαφορετικό να κάνεις ασκήσεις επί χάρτου και άλλο να προσπαθήσεις να της υλοποιήσεις. Σε ένα βαθμό το γνωρίζουν αυτό οι μπάτσοι γι' αυτό υπογραμμίζουν ότι "θα προσπαθήσουν όλα να γίνουν µε διακριτικό τρόπο και λεπτούς χειρισµούς γιατί ακόµα και το παραµικρό λάθος µπορεί να δηµιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις και εκρήξεις".

Θα ολοκληρώσουμε με μια ρήση που χρησιμοποιούν οι Χριστιανοί: "Οταν κάνουν σχέδια οι άνθρωποι, γελάει ο Θεός", και ... όποιος κατάλαβε, κατάλαβε..

Ολόκληρο το δημοσίευμα του "Π.Θ" που αναφέραμε
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Νοεμβρίου 2019 στις 7:40 π.μ.

Στους δημοσιοκαφρους εχει ανατεθει αυτη οι δουλεια να εμπεδωσουν στις μαζες...
Σωστα. Ετσι εχουν τον σχεδιασμο μεσα απο t/v και τυπο. Και οι χρησιμες μαζες παπαγαλιζουν αυτα που ακουνε. Τι να πεις!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger