Home » , , » Για το όρνεο το πτώμα είναι φαΐ.

Για το όρνεο το πτώμα είναι φαΐ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 | 5:32 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ακόμα μια μαϊμού μεταμφιέζεται σε δημοσκόπηση. 1800% προηγείται η γαλάζια μαφία της πορτοκαλί. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει κατάψυξη, με την αντιπολίτευση που ΔΕΝ κάνει, αλλά το 770% των βαφτιστηριών, του λέει να είναι πιο ήπιος, πιο μαλακός. “Μαλακά, πιο μαλακά, πες τα τουλάχιστον πιο μαλακά...”, όπως τραγούδαγε κι ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυνν. 
Εντελώς τυχαία αίρεται η μονιμότητα κι οι υπάλληλοι ετοιμάζονται να αγωνιστούν, για να μη γίνουν το γεύμα των νεοφιλελέ ανθρωποφάγων.

680% δηλώνει πως ο Μητσοτάκης είναι “καλύτερος από ότι περίμεναν”. Πράγματι δεν τρώει εργαζόμενους και συνταξιούχους με τα χέρια. Η πλειοψηφία λοιπόν -μας λένε- ότι θέλει να χάσει τη δουλειά της, να τους πετάξουν από τα σπίτια τους, να δουλεύουν σα σκλάβοι, να τους παίρνουν τα λίγα που έχουν και να τα δίνουν στους πλούσιους.
Κάτι τέτοια έλεγαν και στην προηγούμενη χούντα, αυτή που είχαμε ανοικτά παράθυρα, όταν πέφταμε για ύπνο αφού η εγκληματικότητα καταπολεμείται με το να φυλακίζεις παιδάκια, που τα βιάζουν παπάδες ή βουλευτές.

Οι Τράπεζες έκαναν το παλιό γνωστό κόλπο των εμπόρων. Κάποιοι ήθελαν να πουλήσουν ακριβά την πραμάτεια τους. Πρώτα αύξαναν τις τιμές. Από 1000 δραχμές πχ ανέβαιναν στα δυο χιλιάρικα. Φυσικά οι πωλήσεις μειώνονταν. Μετά από λίγες μέρες “κατέβασαν” την τιμή στις 1100 με 1200. “Έκπτωση, ξεπούλημα” κλπ. Οι πελάτες τσίμπαγαν και πήγαιναν να αγοράσουν, μη χάσουν την ευκαιρία.
Αυτό ακριβώς έκαναν οι Τράπεζες. Αφού πήραν 9.000.000.000, αφού είπαν θα αυξήσουν τα πάντα, ανακοίνωσαν τελικά πως δεν θα τα αυξήσουν τόσο πολύ. Κάντε όμως λογαριασμό να δείτε τι ακριβώς γίνεται.

Αυτό που κάνει η ΝΔ είναι να ψεύδεται και να παρουσιάζει μια πλαστή εικόνα. Πχ “Αυξάνεται το ΚΕΑ”. Καθόλου, ούτε σεντ. Απλά αυξάνονται οι θεόφτωχοι. Είναι αυτό καλό; Για τα ΜΜΕ είναι λόγος πανηγυρισμού, για το όρνεο το πτώμα είναι φαΐ.

Πόσο όμως θα κρατήσει το θέατρο; Βέβαια αυτός που δεν παίρνει το επίδομα, δεν το γνωρίζει, όπως δεν γνωρίζει κι ο συνταξιούχος ότι κανείς άλλος επίσης δεν πήρε αύξηση στη σύνταξής του. “Έβαλαν τίποτα”; Η ερώτηση που ακούω συχνά στις ουρές των Τραπεζών. Όχι! Κι αν βάλουν θα είναι το ένα εκατοστό από αυτά που σου έκλεψαν.
Όμως παρά τα πρωτοσέλιδα, τους θριάμβους δεν έβαλαν τίποτε. Κοροϊδεύουν. Οι μόνοι που πιστεύσω πως θα πάρουν είναι οι στρατιωτικοί, οι μπάτσοι και οι δικαστικοί. Αυτούς δηλαδή που χρειάζεται ο Μητσοτάκης για να καταστείλουν.

Όπως ακριβώς ο Παπαδόπουλος με τα νόθα δημοψηφίσματα, ο υιός του Αποστάτη με τις δημοσκοπήσεις προσπαθεί να καλλιεργήσει την εντύπωση πως ο κόσμος τον θέλει. Τρέμει την περίπτωση που τα θύματά του αρχίσουν να αντιστέκονται.
“Ναι σφάξαμε λίγους εργαζόμενους, τους φάγαμε, αλλά είναι για το καλό των υπολοίπων! Τρώτε τώρα το κουτόχορτο σας να παχύνετε”. Λυπάμαι, αλλά δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλό από ανθρωποφάγο. Σαν τον Κύκλωπα μόλις πεινάσει, θα φάει κι άλλους συντρόφους. Η μόνη λύση είναι το σούβλισμα, όπως έκανε ο πολυμήχανος Οδυσσέας.

Εργαζόμενοι μη μασάτε. Οι περισσότεροι είναι μαζί σας. Η πλειοψηφία δεν θέλει να χάνουν τη δουλειά τους άνθρωποι, να εξαθλιώνονται και να βασανίζονται.
Ως άλλος Αδόλφος ο Κούλης προσπαθεί να μας αλλάξει. Να περάσει το φασισμό ως έκφραση της πλειοψηφίας. Γι αυτό κι πανικός του, όταν υπάρχει δημόσια αμφισβήτηση. Ακόμα και μικρά παιδιά είναι εχθροί εφόσον δεν υπακούν στις διαταγές, δεν μπαίνουν στη γραμμή.

Κούλη δεν πιστεύουμε τους κόλακες, τους ψεύτες, τους βολεμένους. Οι περισσότεροι σε σιχαίνονται.
Η αγανάκτηση πάντως φουντώνει καθημερινά. Όσο φουντώνει ο θυμός οι δημοσκόποι φουσκώνουν τα ποσοστά της ΝΔ. Όταν όμως σκάσουν οι φούσκες τότε ο Μητσοτάκης που είναι πάνω τους και πετά στα ουράνια, θα πέσει πολύ άσχημα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger