Home » , » Εμείς βλέπουμε ανθρώπους, η Ντόρα θύματα προς εκμετάλλευση.

Εμείς βλέπουμε ανθρώπους, η Ντόρα θύματα προς εκμετάλλευση.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 | 4:26 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

 “...σε μικρούς αριθμούς, να διαχωριστούν δηλαδή, να επιμεριστούν αυτοί σε χωριά, τα οποία είναι μεταξύ των χωριών που έχουν ανάγκη και από χέρια, για να μπορούν να βοηθήσουν και να βρουν δουλειά οι άνθρωποι αυτοί και ταυτόχρονα να υπάρχουν σχολεία, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν τα παιδιά και εξήγησα ότι αυτό είναι εφικτό, γιατί η Ύπατη Αρμοστεία και τα διάφορα προγράμματα, πληρώνουν στους ανθρώπους αυτά τα συγκεκριμένα χωριά ε... νοίκια, τα οποία είναι σημαντικά...”.

Αυτά είπε η Ντόρα. Όχι η μικρή εξερευνήτρια, η αδελφή του Κούλη. 
Ντόρα μου. Μην πιέζεσαι γιατί στο video σε είδα αγχωμένη. Θέλει να πει κάτι για τους πρόσφυγες, αλλά δεν της βγαίνει, δυσκολεύεται.

Πρώτα από όλα να πούμε τι είναι αλήθεια. Η Ύπατη Αρμοστεία και τα διάφορα προγράμματα, πληρώνουν. Αυτό ισχύει και μας κάνει εντύπωση πως νεοδημοκράτισσα είπε μια τέτοια αλήθεια. Μήπως είναι άρρωστη; Έχει πυρετό;
Τα υπόλοιπα όμως είναι ένα ψέμα και ένας κριμένος ρατσισμός.

Το ψέμα: Τα φράγκα δεν τα παίρνουν οι άνθρωποι στο χωρίο, ούτε οι πρόσφυγες. Τα παίρνει η Κυβέρνηση. Η οποία έχει δεσμευτεί για κάποια πράγματα. Ένα από αυτά, είναι να κρατά φυλακισμένους τους ανθρώπους. Βεβαίως, για να τηρούνται τα προσχήματα, η ΕΕ πληρώνει, ώστε οι φυλακές να είναι κάπως πιο ανθρώπινες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης των ναζί.
Μην τους πούνε και SS. Όχι SS, Βέρμαχτ, πιο λάιτ. Η κατάσταση σε αυτά τα στρατόπεδα συγκέντρωσης είναι γνωστή. Έχουμε καταγγείλει τις άθλιες συνθήκες πολλές φορές και θα ξαναμιλήσουμε.

Η κυβέρνηση παρά τις δεσμεύσεις παίρνει τα χρήματα και δεν φυλακίζει μόνο, αλλά βασανίζει τους συνανθρώπους μας. Πράγμα που κανονικά, αν δεν έκαναν τα στραβά μάτια οι Ευρωπαίοι, θα οδηγούσε τη χώρα σε πολλές καταδίκες και τους πολιτικούς στο ειδώλιο Διεθνών Δικαστηρίων για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

Ο κρυφός ρατσισμός: Όπως είπαμε, οι άνθρωποι που κρατούνται στη χώρα μας, κρατούνται παρά τη θέλησή τους. Φυσικά οι πρόσφυγες, ως φτηνά εργατικά χέρια, συμβάλουν τα μέγιστα στην οικονομία μιας περιοχής, που εγκαθίστανται.
 Οι ΗΠΑ, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Αυστραλία είναι μερικές μόνο χώρες, που γνώρισαν τεράστια ανάπτυξη χάρη στους μετανάστες.

Όμως πρέπει να το επιθυμούν. Αν δεν το επιθυμούν, είναι μεταφερόμενοι σκλάβοι. Κανονικά, όσοι θέλουν να ταξιδέψουν σε άλλες χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, θα έπρεπε να είναι Ελεύθεροι να το κάνουν, αφού δεν υπάρχει καμιά κατηγορία εις βάρος τους, πέρα από το ότι είναι... πρόσφυγες! Το οποίο δεν είναι παράνομο. Όμως στην καπιταλιστική και άγρια εκμεταλλευτική Ευρώπη κάποιοι χαρτζιλικώνονται για να κρατάν τους συνανθρώπους μας φυλακή, ώστε να γίνουν οι φτηνοί αναλώσιμοι σκλάβοι, που θέλει η Ντόρα.

Το θετικό από τις δηλώσεις Μητσοτάκη είναι η κατάρριψη με επίσημο τρόπο, μιας ακόμα ακροδεξιάς προπαγάνδας, πως δήθεν “οι πρόσφυγες μας επιβαρύνουν οικονομικά”.
Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Χάρη σ' αυτούς εισέρχονται κεφάλαια, τα οποία όχι μόνο δεν θα έδιναν σε άλλη περίπτωση, αλλά θα μας ζητούσαν νέα, χειρότερα Μνημόνια. Βέβαια αυτό δεν δικαιολογεί την προσφυγιά και τα εγκλήματα Ευρώπης - ΝΑΤΟ (και Ελλάδας). Εξηγεί όμως το γιατί. Είναι επένδυση για δουλεμπόρους.
Εκεί που οι πρόσφυγες εγκαθίστανται με τη θέληση τους, υπάρχει πράγματι οικονομική άνθηση. Ιδιαίτερα θετικό είναι η λειτουργία των σχολείων που κλείνουν, ειδικά στα χωριά.

Τονίζουμε πως θεωρητικά ισχύει για τους ξένους εργαζόμενους ότι και για τους ντόπιους. Στην ασφάλιση, το μισθό, τα επιδόματα κοκ. Λέμε ”θεωρητικά” γιατί στην πράξη οι μετανάστες είναι οι πλέον αδικημένοι εργαζόμενοι. Η εκμετάλλευση των ανθρώπων αυτών θυμίζει τους δουλοπάροικους και τους δούλους.

Κι όμως οι φασίστες επιμένουν να διαστρεβλώνουν φρικτά την πραγματικότητα. Σ' αυτούς λέμε πως οι πρόσφυγες είναι πάντα καλοδεχούμενοι. Ακόμα κι αν οι Ευρωπαίοι δεν έδιναν ευρώ, έχουμε ηθική υποχρέωση, να βοηθάμε τον συνάνθρωπο, που βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αντίθετα ρατσιστές και φασίστες είναι καρκίνωμα στην Κοινωνία, που πρέπει επειγόντως να ξεριζωθεί και να πεταχθεί. Είμαστε λοιπόν εντελώς αντίθετοι με το σκεπτικό της κυρίας Μητσοτάκη.

Εμείς βλέπουμε ανθρώπους, η Ντόρα θύματα προς εκμετάλλευση.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Νοεμβρίου 2019 στις 9:32 π.μ.

Ο Τσακαλωτος αρχισε την ομιλια του στα Γιανιτσα ως εξης"οι μεταναστες ειναι πορος(sic)".Αυτη ειναι η αποψη των εξουσιασυων γενικως κ οχι καποιου κομματος ειδικα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger