Home » , » Ασχετοι και επικίνδυνοι

Ασχετοι και επικίνδυνοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 | 1:46 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Δεν μας ενοχλεί τόσο που οι ακροδεξιοί και οι φασίστες αποφάσισαν να φάνε χοιρινό απέναντι από τους πεινασμένους πρόσφυγες. Άλλωστε κι εμείς υποσχόμαστε την Μεγάλη Παρασκευή, να τη μετατρέψουμε σε Τσικνοπέμπτη. Ε ρε γλέντια που θα κάνουμε. Κι ας λυσσάνε οι θεούσες. 😜
Να θυμίσω πως τα site που τώρα είναι με το σουβλάκι, ήταν αυτά που προσβάλλονταν όταν η Ένωση Αθέων έτρωγε κρέας τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Η πράξη των ακροδεξιών ηλιθίων δείχνει απλά τη βλακεία και την άγνοιά τους. Γιατί οι μουσουλμάνοι γνωρίζουν πως οι άλλοι τρώνε χοιρινό. Δεν προσβάλλονται.
Επίσης, η θρησκεία τους επιτρέπει την βρώση χοιρινού σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις (πχ λιμός) σε αντίθεση με τους Εβραίους, που είναι ακόμα αυστηρότεροι σ' αυτό το θέμα.

Όμως τα ΜΜΕ λένε τέτοια για κάνουν προπαγάνδα. Ότι δήθεν οι πρόσφυγες προσβάλλονται άμα οι άλλοι τρώνε χοιρινό, άμα φοράνε σταυρό, αν οι γυναίκες δεν φοράνε μαντίλα κλπ. Το κάνουν για να διχάσουν. Και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο κόλπο, όχι μόνο η ΝΔ.

Εκείνο όμως που μας νοιάζει, είναι η ασφάλεια των συνανθρώπων μας. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε ακροδεξιούς τραμπούκους να χτυπάνε, να βρίζουν, να απειλούν ακόμα και μικρά παιδιά. Οφείλουν να μαζέψουν τα ξερά τους, γιατί θα τους τα μαζέψει ο κόσμος.
Ο κόσμος, που ξέρει, πως οι ακροδεξιοί είναι δειλά παλιοτόμαρα, που τα βάζουν με εξαθλιωμένους πρόσφυγες, οι οποίοι δεν μπορούν να αντιδράσουν.
Ο κόσμος που είδε σήμερα το θρασύδειλο φύρερ της ναζιστικής οργάνωσης να προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του λέγοντας κουταμάρες, ψέματα, αφήνοντας εκτεθειμένους τους υπόλοιπους της συμμορίας.

Η Αστυνομία οφείλει να συλλάβει αμέσως τους εγκληματίες, που απείλησαν και χτύπησαν παιδί γιατί ήθελε να πάει σχολείο. Αν δεν το κάνει, τότε είναι η κυβέρνηση υπεύθυνη για το έγκλημα. Υπεύθυνη επίσης θα είναι για ότι συμβεί από 'δω και πέρα. Γιατί δεν μπορεί να ανεχόμαστε συνέχειά συμμορίες ακροδεξιών καθαρμάτων. Ούτε βλάκες με περικεφαλαία να βρίζουν και να ασχημονούν.

Η ΝΔ είναι πίσω από την προσπάθεια τρομοκράτησης των προσφύγων. Στόχος των τραμπούκων είναι να φοβίσουν τους πρόσφυγες, ώστε να νομίσουν πως είναι ασφαλέστερα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Η όλη ιστορία είναι ενορχηστρωμένη από κόμμα της ανωμαλίας στο πλαίσιο της πολιτικής της “να αισθανθούν άβολα οι πρόσφυγες, ώστε να μην έρχονται στη χώρα μας”.

Οι παρέες μερικών δεκάδων καρνάβαλων φασιστών είναι πιθανόν να είναι οργανωμένες από τη ΝΔ. Φυσικά είναι ισχνή μειοψηφία, που όμως μπορεί να γίνει επικίνδυνη.
Οι δεξιοί τραμπούκοι έχουν ξεσαλώσει. Η κυβέρνηση δεν ανέχεται απλά τη βία, αλλά μαζί με τα ΜΜΕ τη σιγοντάρει την επιβραβεύει.

Καλό θα είναι ο Μητσοτάκης να μαζέψει τους αλήτες του. Θα ξέρει ασφαλώς πως παρόμοια τρομοκρατία υπήρχε σε άλλες εποχές κατά των κομμουνιστών.
Αυτή τη φορά στον 21ο αιώνα δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτούμε τις ασχήμιες των δεξιών καθαρμάτων.

Τέτοιες τακτικές μπορεί να έχουν πολύ άσχημα αποτελέσματα. Θυμίζουμε την κατάσταση που επικρατούσε με την εγκληματική συμμορία της Χρυσής Αυγής πριν τη δολοφονία του αγωνιστή Παύλου Φύσσα . Και τότε οι δεξιοί δολοφόνοι δρούσαν ανενόχλητοι υπό τα όμματα των μπάτσων. Η συμμορία της Χρυσής Αυγής εξαρθρώθηκε, αφού όμως ο κόσμος αγανάκτησε από τα αίσχη και τα εγκλήματα των ναζί.
Πρέπει λοιπόν να ξαναγίνουν παρόμοιες κινητοποιήσεις εναντίον της γαλάζιας συμμορίας αυτή τη φορά.

Οι πρόσφυγες είναι όλοι ευπρόσδεκτοι. Οι μόνοι που πρέπει να φύγουν από τη χώρα είναι οι ρατσιστές.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

7 Νοεμβρίου 2019 στις 3:36 μ.μ.

Τι διαολο ηταν αυτοι. Τοσο πεινασμενοι και ανεγκεφαλοι ηταν. Να κανουν αυτο σε κατατρεγμενους και ξεσπιτωμενους ανθρωπους?? Για αφηστε τα τζαμπα μαγκες και σκεφτείτε μην εχουμε και εμεις καμια περιπετεια με την τουρκια, τοτε να σας δω (κυριες και κυριοι).......

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger