Home » , , » Σ. Χατζόπουλος: Το "χιούμορ" του γελωτοποιού της αυλής - Οι χρήστες του twitter τον εξευτελίζουν

Σ. Χατζόπουλος: Το "χιούμορ" του γελωτοποιού της αυλής - Οι χρήστες του twitter τον εξευτελίζουν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 | 10:59 μ.μ.

Δεν είναι χθεσινός ο Δ. Χατζόπουλος. Ολοι/ες τον θυμόμαστε για τα ρατσιστικά και σεξιστικά σκίτσα του όταν εργαζόταν στα έντυπα του ΔΟΛ.

Και ενώ θεωρούσαμε ότι έχει πιάσει πάτο η ξεφτίλα του, όταν βρέθηκε να σιτίζεται από το χαμαιτυπείο -για να θυμηθούμε ένα χαρακτηρισμό του μακαρίτη Μητσοτάκη- του Ομίλου ΜΜΕ που διαθέτει ο Αλαφούζος, οι επιδόσεις του στην αθλιότητα, απέκτησαν καινούργιο ρεκόρ.

Εχει την εντύπωση, ο άθλιος, ότι διαθέτει χιούμορ; Μπορεί ο ίδιος να θέλει να δημιουργήσει μια ανάλαφρη αίσθηση -που ούτε αυτό το νομίζουμε, αλλά πιστεύουμε ότι έχει στρατευμένη φασιστική παρουσία- αλλά το μόνο που κατορθώνει είναι να εξοργίζει όσους/ες γίνονται αποδέκτες των δημιουργημάτων του.

Αν ζούσε σε μια άλλη εποχή με βασιλιάδες και αυλικούς μπορεί στον ρόλο του γελωτοποιού της αυλής να είχε κάποια επιτυχία. Σήμερα όμως το μόνο που πετυχαίνει είναι να εισπράττει χλευασμό και βρισιές για τα "κατορθώματά" του.

Λίγες μέρες πριν απ' τον γιορτασμός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, φτιάχνει ένα σκίτσο -αυτό που παραθέτουμε αρχικά- για το οποίο εμείς πραγματικά θα δυσκολευόμαστε να βρούμε λέξεις να το σχολιάσουμε. Απ' αυτή την αδυναμία μας όμως, μας βγάζουν οι χρήστες του twitter που "στολίζουν" τον Χατζόπουλο με τους χαρακτηρισμούς που του αξίζουν.

Ενα μικρό δείγμα παρακάτω:












Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger