Home » , » Ο ολοκληρωτισμός του Όργουελ και η δυστοπία του Χάξλεϋ είναι η καθημερινότητα μας πλέον.

Ο ολοκληρωτισμός του Όργουελ και η δυστοπία του Χάξλεϋ είναι η καθημερινότητα μας πλέον.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 | 10:14 μ.μ.

Της Π. Μ.

Ο μπάτσος ανήκει στο βασίλειο των ζώων και αποτελεί μια τρανή απόδειξη της θεωρίας της προέλευσης του ανθρώπου από τον πίθηκο.
Έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον άνθρωπο εξωτερικά (περπατάει στα 2) με μόνη διαφορά της απουσίας οποιασδήποτε εγκεφαλικής λειτουργίας. Παρόλα αυτά είναι ιδιαίτερα κοινωνικό ζώον καθώς συναντάται σε μέρη με πολύ κόσμο και είναι ιδιαίτερα φιλικός απέναντι σε μαθητές, φοιτητές και συνταξιούχους για αυτό και αυτοί του απευθύνονται με τον χαρακτηρισμό γουρούνι-δολοφόνο. 

Λόγω της απουσίας γεννητικών οργάνων (πέους, όρχεων) φέρει ασπίδα, γκλοπ, κράνος και δακρυγόνα έτσι ώστε να τονώνεται ο ανδρισμός του και να μην αισθάνεται μειονεκτικά. Αγαπημένο του παιχνίδι το ρίξε μου μολότοφ .
Μάχονται από μικροί για την εργατιά και είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν προυβουκάτουρα να ανατρέψει το αστικό κράτος. Εξειδικεύονται στο να βαράνε κυρίως "προυβουκάτουρες", μια λέξη της οποίας την έννοια δε γνωρίζουν, αλλά τους ακούγεται ωραία.

Ο μέσος μπάτσος ρίχνει μόνο επαναστατικό βρωμόξυλο, γιατί μόνο αυτός ξέρει την ακριβή ερμηνεία του όρου "επανάσταση" (μην τα ξαναλέμε, Λένιν, Κράτος και Επανάσταση, Τόμος 2, σελ. 399, 3η παράγραφος, 5η σειρά) και γιατί όπως είπαμε, δε θα αφήσει κανέναν προυβουκάτουρα αναρχομπάχαλο να προσπαθήσει να κάνει γιαλαντζί επανάσταση χωρίς την έγκριση του Κόμματος.
Το επαναστατικό αυτό βρωμόξυλο έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για το λαό τον οποίο υπερασπίζονται. Γι' αυτό και ο λαός εκφράζει πάντα την ευγνωμοσύνη του κερνώντας τους με δροσερά καλοκαιρινά κοκτέιλ μολότοφ.

Η νοημοσύνη του δεν διαφέρει από αυτή ενός φασίστα. Τα εγκεφαλικά κύτταρα του ελέγχονται αποκλειστικά από το Κόμμα, στο οποίο ολόψυχα τα έχει παραχωρήσει ο ίδιος ο μπάτσος σαν δείγμα της συντροφικότητας που διέπει το εργατικό κίνημα, και έτσι απαγορεύεται να σκεφτεί οτιδήποτε χωρίς να πάρει την έγκριση του.

Ρόλος των μπάτσων είναι να προστατεύουν τα συμφέροντα των μεγαλεμπόρων ναρκωτικών και πάσης φύσεως κλέφτη (από 1 εκατ. ευρώ και πάνω φυσικά), λαθρέμπορων όπλων, λευκής σαρκός, διεφθαρμένων πολιτικών και γενικά τα συμφέροντα αυτών που έχουν την πραγματική ανάγκη τους, σαν τα παραπάνω.

Επίσης για να αποδεικνύουν το θεάρεστο έργο τους συλλαμβάνουν συχνά άτομα που είχαν στην κατοχή τους 1 με 2 μπάφους, άτομα που κλέψανε από το κοτέτσι του γείτονα και γενικά μεγάλους εγκληματίες. Στις συλλήψεις προβαίνουν πάντα με μεγάλη ευγένεια και "φιλοξενούν" τους συλληφθέντες σε υψηλών προδιαγραφών χώρους που πληρούν φυσικά όλες τις προδιαγραφές ISO.

Επίσης βγάζουν ταυτότητες. Και τώρα το σύνθημα που όλους μας ενώνει :
Κάτω από τα πράσινα φοράτε τις ζαρτιέρες, ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΖΑΡΤΙΝΙΕΡΕΣ.

Στερνόγραφο : Ο Όργουελ και ο Χάξλεϋ γελάνε από εκεί που βρίσκονται. Ο ολοκληρωτισμός του Όργουελ και η δυστοπία του Χαξλεύ είναι η καθημερινότητα μας πλέον.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger