Home » , » Ενδιαφέρον. Βρέθηκε δεσπότης να πουλάει μεγαλύτερες μαλακίες απ' ότι ο Βελόπουλος

Ενδιαφέρον. Βρέθηκε δεσπότης να πουλάει μεγαλύτερες μαλακίες απ' ότι ο Βελόπουλος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 | 11:03 π.μ.

Του Σ.Λ.

Εντυπωσιακό! Βρέθηκε παππάς να ξεπεράσει σε χριστεμπορία και μαλακισμένα κηρύγματα ακόμα και τον Βελόπουλο. 

Και μόνο γι' αυτό το γεγονός είναι αξιοσημείωτο.
Ενδιαφέρον είναι επίσης ότι καμιά ψυχολογική κλινική και ειδικός επιστήμονας δεν ενδιαφέρθηκε να βοηθήσει έναν άρρωστο "ποιμένα".
Να συστήσει δηλαδή τον εγκλεισμό του δεσπότη  Ηλείας, Γερμανό, σε κάποια ψυχιατρική κλινικά ή έστω μα του προτείνει κάποια θεραπεία, για την ολοφάνερη πάθηση που πάσχει ο "ιεράρχης" και για την οποία δεν είμαστε εμείς οι ειδικοί για να κάνουμε την διάγνωσή της.

Ακόμα και πίτα στην προβληματική μαστούρα να είσαι, με αλβανική μπουρούχα, απ' αυτή που πουλάν πάμφθηνα, κάτι βαποράκια στην πλατεία Αμερικής, δεν γίνεται να πιστέψεις ότι παρουσιάστηκε ο Χριστός, στον παπά, και τον έβαλε μεσάζοντα - ποιος ξέρει τι δουλειές είχε ο "υιός του κυρίου" στα επουράνια- για να ζητήσει ρουσφέτι απ' τον Μητσοτάκη, να του φτιάξει έναν δρόμο. 

Διαβάζοντας αυτή την είδηση σκέφτηκα μια αθυρόστομη λαϊκή ρήση; "Ελα μουνί στον τόπο σου". (Αυτό μου ήρθε και αυτό έγραψα .. Σκασίλα μου για κάποιους/ες πουριτανούς συντρόφους/ιες μου, που ενοχλούνται απ' αυτές τις εκφράσεις).

Κι επειδή δεν υπάρχουν χάπια για να μην σαλτάρουμε απ' αυτές τις παπαδίστικες μαλακίες που ακούμε, πάρτε τες στον χαβαλέ.

Και φυσικά ηλιθιότητες είναι αυτές που  ακούμε στο παρακάτω βίντεο. Μπορείς, όμως, να μην αναρωτηθείς με πόσους τόνους σαλταρίσματος είναι ψεκασμένο αυτό το "χριστεπώνυμο πλήρωμα" που πιστεύει ότι ι Χριστός παρουσιάστηκε στον δεσπότη και του είπε: ¨"Γερμανέ στείλε μήνυμα στον πρωθυπουργό να δώσει εντολή στον υπουργό του να αρχίσει ο δρόμος Πάτρα - Πύργος - Ολυμπία - Τσακώνα".

Εμένα με ξεπερνάει να κάνω τον παραπέρα σχολιασμό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

27 Φεβρουαρίου 2020 στις 12:35 μ.μ.

Λοιπον:μεχρι το 3'28'' καλα το παει(εκτος των πολλων προσευχων) μετα ομως αρχιζει και ρεταρει το μοτερ. Τι να πεις; οι ανθρωποι εκει εχουν τον πονο τους για το συμβαν που εγινε και συτος τα δικα του και τα ιδια που λενε και οι υπόλοιποι. Δημοσιοι υπαλληλοι του Γ. Λ. Κ.-

Ανώνυμος
27 Φεβρουαρίου 2020 στις 1:54 μ.μ.

Ύβρις.. Ντροπή σου αισχρε..

28 Φεβρουαρίου 2020 στις 8:59 π.μ.

Σου επιστρεφω τον χριστιανικο σου χαρακτηρισμο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger