Home » , » Το δικό τους "φάρμακο" πήρανε οι μπάτσοι σε Χίο και Λέσβο

Το δικό τους "φάρμακο" πήρανε οι μπάτσοι σε Χίο και Λέσβο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 | 8:31 π.μ.

Γράφει ο mitsos175 

Ματάκια μου σας δείρανε; Κι εγώ νόμιζα πως όπου βλέπουν μπάτσους τους χειροκροτούνε.

Αυτούς στη Χίο τους χειροτόνησαν!

Είδατε ματάκια, πως είναι να σας δέρνουν; Πονάει έτσι δεν είναι;

Όταν πνίγατε τον κόσμο στα χημικά, όταν χτυπούσατε με λύσσα στα τυφλά, ήταν καλά;

Ήταν πραγματικά έξυπνη ιδέα να επισκεφτούν το ξενοδοχείο. Έπιασαν τους μπάτσους κυριολεκτικά στον ύπνο. Ξεβράκωτους! 
“Όχι άλλο, μην τον χτυπάτε”! Φώναζε κάποιος.

Πες μου πότε μπάτσος είπε “συνάδελφοι, μην χτυπάτε άλλο” για διαδηλωτή; Που, αν πέσει ένας κάτω, μαζεύονται σαν τις ύαινες να τον κατασπαράξουν.

Το δικό τους φάρμακο πήρανε οι μπάτσοι. Αν ήταν πικρό, ας προβληματίσει τους ίδιους γιατί οι κάτοικοι τους χτύπησαν. Γιατί φέρθηκαν σαν στρατός κατοχής μήπως;
Γιατί έδερναν αδιάκριτα, βάραγαν όσο μπορούσαν;

Χωρίς τη στολή, την ασπίδα και τα όπλα δεν είναι και τόσο τρομεροί. Και βέβαια χωρίς τα δηλητήρια που ρίχνουν στον κόσμο.
Πάνοπλοι εναντίον άοπλων, μόνο έτσι μπορούν.

Έλα όμως που οι κάτοικοι αντιστάθηκαν.
Βλέπετε πως άμα υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος. Τρεις έφαγαν μπόλικες φάπες.
Αλλά υπήρξαν και άγριες συγκρούσεις σε Χίο και Μυτιλήνη. Κι εκεί οι μπάτσοι τα βρήκαν σκούρα.

Αν πιστέψουμε τα ΜΜΕ, πως τραυματίστηκαν συνολικά πάνω από 53 μπάτσοι, τότε πρόκειται για θρίαμβο των διαδηλωτών. Αν μάλιστα υποχωρήσουν, πάνε από κει που ήρθαν, τόσο το καλύτερο. Αν και πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα τουλάχιστο μέχρι να ξεκουμπιστούν όλοι.

Αλλά τραυματίστηκαν και κάτοικοι. Αρκετοί μάλιστα σοβαρά. Γι αυτούς δεν λένε σχεδόν τίποτα τα κανάλια. ΜΑΤ σπάνε, δέρνουν, βάζουν φωτιές. Μόνο στη Συρία έχουμε ανάλογη συμπεριφορά από τρομοκράτες.

Οι μπάτσοι έχουν ξεσαλώσει. Κάθε μέρα έχουμε σοβαρότατα περιστατικά αδικαιολόγητης αστυνομικής βίας.

“Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας τίθεται σε διαθεσιμότητα Αστυφύλακας, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, γιατί σήμερα το μεσημέρι, ευρισκόμενος εκτός υπηρεσίας, εξήλθε του αυτοκινήτου του και πυροβόλησε δύο φορές με το υπηρεσιακό του όπλο στο πορτ μπαγκάζ ετέρου αυτοκινήτου, με το οποίο είχε προηγηθεί τροχαίο περιστατικό στην περιοχή Χολαργού” (Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας)

Πόσοι τέτοιοι είναι στη Λέσβο και τη Χίο; Τους χτύπησε ο κόσμος, γιατί τον χτύπησαν χωρίς αφορμή, τις προηγούμενες μέρες. Έσπασαν, έβριζαν, βάραγαν και συνελάμβαναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Στην ΑΣΟΕΕ επίσης είχαμε όργιο αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας. Προχθές μπάτσος έβγαλε όπλο μες τη σχολή! Χτες εγκλώβισαν φοιτητές μες το κτήριο και σταμάτησαν τα μαθήματα!
Σύμφωνα με καταγγελία “αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή είναι πρωτοφανές, όποιος προσπαθεί να βγει προπηλακίζεται λεκτικά ή τραμπουκίζεται σωματικά. Χτυπάνε κόσμο και ζητάνε διαπιστεύσεις, ταυτότητες και άλλα έγγραφα”!

Αυτό είναι “κανονικότητα”; Από το 1967 μέχρι το 1974. Που το πάει ο Μητσοτάκης;
Καλό είναι να μαζέψει τους πραιτοριανούς του. Πριν ξεφύγει εντελώς η κατάσταση.
Διορίζει αβέρτα τα βαφτιστήρια του χωρίς ΑΣΕΠ, χωρίς κανένα έλεγχο. Κι αυτοί φέρονται σα βασιβουζούκοι. Ο κόσμος δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτεί για πολύ τέτοια συμπεριφορά.
Ας το καταλάβει γιατί είναι υπεύθυνος για τη βία.

Οι κάτοικοι των νησιών δεν θέλουν στρατόπεδα συγκέντρωσης. Δεν θέλουν επίταξη. Όφειλε αυτό να το σεβαστεί.

Η μερική αποχώρηση δεν είναι αρκετή. Πρέπει να φύγουν όλοι. Αφού ζητήσει συγνώμη η κυβέρνηση για την απαράδεκτη συμπεριφορά τους. Γιατί αυτή τους διέταξε.

Η τρομοκρατία δεν πέρασε. Είχαμε αναρωτηθεί πόσο θα κρατήσουν οι μπάτσοι ένα νησί στο οποίο είναι εντελώς ανεπιθύμητοι. Πολύ λίγο απ ότι φάνηκε. Ούτε καν λίγες μέρες.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger