Home » » Πανικόβλητοι ΜΑΤατζήδες έχουν κλειστεί στο στρατόπεδο της Παγανής και πολιορκούνται από εκατοντάδες εξαγριωμένους πολίτες. (Πρώτες φωτογραφίες)

Πανικόβλητοι ΜΑΤατζήδες έχουν κλειστεί στο στρατόπεδο της Παγανής και πολιορκούνται από εκατοντάδες εξαγριωμένους πολίτες. (Πρώτες φωτογραφίες)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 | 8:00 μ.μ.

Εκτακτη είδηση. Αυτή την στιγμή (8 μμ) εκατοντάδες εξαγριωμένοι πολίτες της Λέσβου πολιορκούν το στρατόπεδο στην Παγανή όπου έχουν καταφύγει έντρομοι εκατοντάδες άντρες των ΜΑΤ.

Οι διαδηλωτές έχουν ανάψει φωτιές στους γύρω δρόμους και οι ΜΑΤαδες πετούν συνέχεια δακρυγόνα για να αποτρέψουν την εισβολή των διαδηλωτών στο στρατόπεδο.

Δεν θέλουμε να διανοηθούμε τι θα συμβεί αν οι πολίτες, (που σημειωτέον αρκετοί απ' αυτούς έχουν και τον "ατομικό τους εξοπλισμό"), εισβάλλουν στο στρατόπεδο.

Οι πολύ άγριες διαθέσεις τους έχουν αφορμή το όργιο αστυνομικής ωμής βίας και καταστολής που εκδήλωσαν το απόγευμα οι ΜΑΤατζήδες σπάζοντας αυτοκίνητα και ξυλοκοπώντας αδιακρίτως ανθρώπους.

Αυτή την στιγμή τα ένστολα καθάρματα είναι πανικόβλητα και ο τσαμπουκάς που έδειχναν νωρίτερα στους "γκασμάδες τουρκόσπορους" έχει μετατραπεί σε φοβία.

Είχε προηγηθεί και το άγριο ξύλο που δέχτηκαν αρκετοί απ' αυτούς νωρίτερα στο διαβολόρεμα, ενώ στάθηκαν τυχεροί οι μπάτσοι που διέμεναν στο ξενοχοδείο Αιολίς στο Πέραμα. Απουσίαζαν και έτσι την πλήρωσαν τα προσωπικά τους είδη που έγιναν πυρανάλωμα.

Νεώτερη πληροφόρηση σε λίγο.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

26 Φεβρουαρίου 2020 στις 8:38 μ.μ.

Μ αυτη την ηρωικη εφοδο εναντια στους ΜΑΤατζηδες οι νησιωτες
εγραψαν μια ηρωικη σελιδα στους λαικους αγωνες ανεπαναλειπτη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger