Home » , » “Διδάσκουμε μπολιτισμό” - Βίντεο από τον Εβρο με ΜΑΤ να πυροβολούν

“Διδάσκουμε μπολιτισμό” - Βίντεο από τον Εβρο με ΜΑΤ να πυροβολούν

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 | 1:20 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα ΜΑΤ κι ο Πολύφημος. Που δεν ήθελε ξένους στη χώρα του, γιατί θα του έπαιρναν τα πρόβατα, που πηδούσε. Χώρα των Κυκλώπων καταντήσαμε!

Ας κάνουν ένα κόπο τα ακροδεξιά ούγκανα, που πήραν εντολή να υποστηρίξουν τα ΜΑΤ - γιατί αυτά είναι το κράτος - να δουν πως σχολιάζουν οι ξένοι την Ελλάδα.
Την όμορφη χώρα, την ξακουστή για τη φιλοξενία της! Μεταφράζω ένα σχόλιο:
“Όπου αν βρίσκονται, οι Έλληνες, που αποκαλούν "βάρβαρους" τους Τούρκους, ρίχνουν σήμερα δακρυγόνα σε γυναίκες και παιδιά και σφαίρες στον αέρα. Αυτό δείχνει ποιοι είναι οι πραγματικοί βάρβαροι. Αυτό που κάνουν είναι απάνθρωπο και εγκληματικό".
Δυστυχώς έχει δίκιο. Και δεν το μοναδικό σχόλιο εναντίον μας.

Μας τη λένε οι Τούρκοι. Κι η σημερινή βαρβαρότητα, το έγκλημα εναντίον αθώων προσφύγων, που δεν πείραξαν κανένα, δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, επειδή κι η Τουρκία παραβιάζει ανθρώπινα δικαιώματα.
Όπως δεν δικαιολογείται οποιοδήποτε εγκληματίας να έχει άλλοθι παρόμοια εγκλήματα άλλων κακούργων.

Τα ΜΑΤ χτύπησαν βρέφη! Τα φλόμωσαν τα χημικά. Αν ήταν το δικό τους παιδί και εισέπνεε δηλητήρια, πως θα αισθάνονταν; Αν έχουν μείνει αισθήματα.

Τα Γκρίζα Λυκόσκυλα πανηγυρίζουν! Την χρειάζονταν ο Σουλτάνος αυτή την αθλιότητα, που έκανε η Ελληνική κυβέρνηση. Τον ισχυροποιεί στο εσωτερικό την ώρα που έχει σοβαρό πρόβλημα εξ αιτίας των απωλειών που έχουν τα στρατεύματα του στο μέτωπο της Συρίας.

Γιατί τι λέει; Πως η Τουρκία έχει πάρα πολλούς πρόσφυγες, πως τάχα φροντίζει γι αυτούς, ενώ η Χριστιανική Ευρώπη και ιδιαίτερα η Ελλάδα, δεν τους θέλει επειδή είναι Μουσουλμάνοι!
Ποιος ωφελείται λοιπόν από τα δακρυγόνα στον Έβρο; Ο ίδιος ο Ερντογάν, που παρουσιάζεται μέσα ως ηγέτης - προστάτης των Μουσουλμάνων! Που λέει πως δήθεν σηκώνει τα βάρη της ΕΕ! Άρα ισχυροποιείται η Τουρκία και στο εξωτερικό. Πολύ “καλό” αυτό για μας, όταν θα πάμε Χάγη.

Βεβαίως είναι άθλιο κι ανήθικο αυτό που έκανε η Τουρκική κυβέρνηση, να στίσει τέτοια παγίδα στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας εξαθλιωμένους ανθρώπους.

Φυσικά δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια. Η Ελλάδα παραβίασε κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα. Φερθήκαμε σα ζώα, σαν κτήνη, σαν άγρια θηρία! Σαν τέρατα, σαν τον Κύκλωπα!

Να το βάλουμε στη διαφήμιση για τον Τουρισμό μας. “Γνωρίστε την Ελληνική φιλοξενία”!
Εμένα μου λες; Μόνο αν είναι φραγκάτοι. Αν έχουν πολλά λεφτά, δεν πειράζει, ας είναι Μουσουλμάνοι. Και μάλιστα χρηματοδότες του ISIS, όπως κάτι σοβινιστές Σεΐχηδες...

Γυναίκες τρομοκρατημένες με μωρά στην αγκαλιά, άνθρωποι τρέχουν με σπασμένα κεφάλια, γιατί θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα! Γιατί φοβούνται στην Τουρκία, γιατί δεν μπορούν να μείνουν στις χώρες τους, αφού κάποιοι, στους οποίους η κυβέρνηση κάνει τεμενάδες, προκάλεσαν πόλεμο και καταστροφή!


Η χώρα μας καταδικάζει τον εαυτό της αυτή τη στιγμή. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται στα σύνορα. Θα σας θυμίσω πως τα ΜΜΕ, που τώρα στηρίζουν το φασισμό, καταδίκαζαν την Βόρεια Μακεδονία, όταν τον Αύγουστο του 2015, πρόσφυγες είχαν προσπαθήσει να περάσουν τα σύνορα από την Ελλάδα.

Βήμα: “Πολλοί είναι αυτοί που με δάκρυα στα μάτια ή προτάσσοντας τα παιδιά τους ζητούν από τους αστυνομικούς της γειτονικής χώρας να τους επιτρέψουν την είσοδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ελληνική αστυνομία, από τις 5 το πρωί του Σαββάτου θα περνούν τα σύνορα περίπου 300 άτομα ανά δίωρο”.

Πρώτο Θέμα: “Οι Σκοπιανοί επιτέθηκαν στους μετανάστες με πλαστικές σφαίρες και δακρυγόνα”

Τότε η Βόρειος Μακεδονία ήταν κακιά, γιατί δεν άφηνε τους πρόσφυγες να φύγουν από την Ελλάδα, ενώ εμείς ήμασταν “καλοί και πονόψυχοι”! Άντε στο διάολο υποκριτές!

Ο Μητσοτάκης, που βάζει το τομάρι του πάνω από όλα, έκανε μια κίνηση εντυπωσιασμού προς τους ακροδεξιούς ρατσιστές ψηφοφόρους του για να ξεχάσουν το φιάσκο στα νησιά.
Τα όποια κέρδη, που νομίζει πως θα πάρει, είναι προσωρινά. Η σημερινή ντροπή θα μας συντροφεύει για πάντα, ενώ η Ελλάδα θα πληρώσει πολύ ακριβά αυτή την ατιμία.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger