Home » , , » Θα τους τσακίσουμε αργά ή γρήγορα και θά'ναι ντάλα μεσημέρι.

Θα τους τσακίσουμε αργά ή γρήγορα και θά'ναι ντάλα μεσημέρι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Απριλίου 2020 | 5:37 μ.μ.

Γράφει ο Νίκος από Βόλο

Ένα μεγάλο μπράβο, από καρδιάς σε όλους τους υγειονομικούς που αψήφισαν τις απειλές των μπασκινάδων και τις συκοφαντίες των καθεστωτικών βοθροκάναλων (με προεξάρχον το έκτρωμα του Μαρινάκη), πραγματοποιώντας επιτέλους σήμερα την πρώτη και μέχρι τώρα μοναδική αγωνιστική κινητοποίηση που κατάφερε να γίνει στην Ελλάδα,μέσα στις τόσο ζοφερές αυτές συνθήκες.

Που σήκωσαν περήφανα το ανάστημά τους μέσα στη μαύρη μαυρίλα του παγκόσμιου αυτού φασιστικού πειράματος καθυπόταξης των λαών, το οποίο εξελίσσεται εδώ και καιρό (με όπλο του φασισμού έναν κατασκευασμένο στα βιολογικά εργαστήρια ιό,ένα γνήσιο προϊόν του συστήματος των ιμπεριαλιστών δολοφόνων.

Οι πρωτοπόροι απεργοί εργάτες της Ιταλίας πριν λίγες μέρες,οι ηρωικοί υγειονομικοί λειτουργοί της Ελλάδας σήμερα, έδειξαν το δρόμο σε όλους τους λαούς για να αρχίσουν δυναμικά, μαζικά κι οργανωμένα να λύνουν τις διαφορές τους με τους καρχαρίες του καπιταλισμού, με όλα αυτά τα τέρατα που νέμονται τον πλούτο και την εξουσία!

Στο χέρι των Λαών είναι να γίνει στάχτη παντού το σύστημα των βρικολάκων εκμεταλλευτών, είτε ιμπεριαλιστών είτε εξαρτημένων λακέδων. Αρχίζοντας σήμερα με τις πλέον στοιχειώδεις λαϊκές κινητοποιήσεις που απαιτούν τα αυτονόητα, φωνάζουμε κατάμουτρα στους επίδοξους τύραννους και τους τσανακογλείφτες τους ότι

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΎΤΕ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Ή ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ. Θα τους τσακίσουμε αργά ή γρήγορα,και θά'ναι ντάλα μεσημέρι.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

7 Απριλίου 2020 στις 7:23 μ.μ.

Χωρίς να θέλω να χαλάσω τον επαναστατικό οίστρο των αρθρογραφων στο βαθύ κόκκινο που παινευουν τους υγειονομικους με προεξαρχοντες τους ΚΚΕδες γιατρούς/νοσηλευτες, θα ήθελα να σημειώσω μια δική τους αντίφαση: αυτοί τους οποίους σήμερα δικαίως παινευουν συμπορευονται πολιτικά με αυτούς τους οποίους έβριζαν μόλις χθες. Π.χ. : https://m.902.gr/eidisi/ekloges/59542/periodeia-tis-l-kanelli-kai-toy-il-siora-ston-eyaggelismo-foto

Πέτρος

7 Απριλίου 2020 στις 9:18 μ.μ.

Δεν έχω καμιά απολύτως επιφύλαξη να επαινέσω και στο σύνολό τους και προσωπικά όλους τους αγωνιστές υγειονομικούς από το χώρο του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ που είτε πρωτοστάτησαν είτε συμμετείχαν στη σημερινή κινητοποίηση. Ανθρώπους μάλιστα, προσωπικότητες του χώρου, αγωνιστές και επιστήμονες σαν τον Ηλία τον Σιώρα, τους τιμώ βαθύτατα,όπως και τον Κώστα τον Πελετίδη το γιατρό-δήμαρχο του Πατρινού λαού. Άσχετα από όποιες διαφορές έχω με τη γραμμή Περισσού ή οιουδήποτε άλλου κόμματος, σέβομαι από καρδιάς τους αγωνιστές κάθε κόμματος ή ομάδας. Να θυμίσω μόνο στον αγαπητό φίλο Πέτρο, ότι στις σημερινές κινητοποιήσεις συμμετείχαν εκτός του ΚΚΕ-ΠΑΜΕ και οι υγειονομικοί όλων των αριστερών σχημάτων και αποχρώσεων.Ειδικά από τον μ-λ χώρο,όπου ανήκω εγώ,στην κινητοποίηση είχαν καλέσει και η Ταξική Πορεία και ο ΕΡΓΑΣ και πολλά ακόμη σχήματα.Ο αγώνας για το ψωμί,το δίκιο και τη λευτεριά, Πέτρο πρέπει να μας ενώνει.Και ενώνει πάντα κάθε τίμιο εργαζόμενο, με όλους τους τίμιους συναγωνιστές του.

7 Απριλίου 2020 στις 9:24 μ.μ.

Η Κανέλλη είναι μια άλλη ιστορία Πέτρο.Δέν την έβρισα ποτέ. Κριτική στα πεπραγμένα και στα ξεσπάσματά της κάνω, όταν τα κρίνω ως εσφαλμένα. Αλλά,δεν πρόκειται σήμερα να ξαναμπώ σε αυτή την ιστορία για την Κανέλλη.

7 Απριλίου 2020 στις 10:17 μ.μ.

Σωστος Νικο!

8 Απριλίου 2020 στις 2:12 μ.μ.

Νικο οι δυνάμεις του κκε κατεξοχήν στον μ/λ ανήκουν,, Οι λεγόμενοι μ/λ, ποιο κοντα  στον Ανεκδιήγητο Mao Zedong ανήκουν παρα στον μ/λ χωρο
Άλλωστε απο το ΕΚΚΕ έρχονται οι περισσότεροι και κάποιοι ποιο σοβαροί απο την ΟΜΛΕ

8 Απριλίου 2020 στις 7:09 μ.μ.

Και με το εεκ τι γινεται????

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger