Home » » Γιατί το εμβόλιο της φυματίωσης δεν προστατεύει από τον κορονοϊό.

Γιατί το εμβόλιο της φυματίωσης δεν προστατεύει από τον κορονοϊό.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 | 6:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι νεοδημοκράτες εγκληματίες μπροστά στο κέρδος δεν διστάζουν να πάρουν κόσμο στο λαιμό τους. Για να δημιουργήσουν μια ψευδαίσθηση ασφάλειας διαδίδουν φήμες, που δε στέκουν.
Πχ πως το εμβόλιο της φυματίωσης προστατεύει από τον κορονοϊό.

Εμείς θα πούμε γιατί ΔΕΝ το κάνει. Από την εγκυκλοπαίδεια μαθαίνουμε:
Υπάρχει διαφορά μεταξύ βακτηρίων και ιών. Τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται μόνα τους, οι ιοί θέλουν κύτταρα άλλων οργανισμών. Από αυτό καταλαβαίνουμε πως υπάρχει μεγάλη διαφορά στη φιλοσοφία των φαρμάκων. “Η φυματίωση προκαλείται από διάφορα στελέχη μυκοβακτηρίων, συνήθως το μυκοβακτήριο της φυματίωσης”, το οποίο είναι βακτήριο, κι όχι ιός όπως ο κορονοϊός. Καμία σχέση δηλαδή πέρα από το γεγονός πως τα συμπτώματα μοιάζουν.

Κάθε εμβόλιο είναι για μια και μοναδική ασθένεια. Τέτανο, φυματίωση, ευλογιά κλπ. Αλλιώς θα κάναμε ένα εμβόλιο και θα ησυχάζαμε. Δεν είναι όμως έτσι. Το εμβόλιο για την φυματίωση προστατεύει από τη φυματίωση. Μόνο. Ούτε από γρίπη, ούτε από Κορονοϊό, ούτε από τίποτε άλλο.

Γιατί τι είναι το εμβόλιο; “Βιολογικό παρασκεύασμα που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού έναντι συγκεκριμένων παθογόνων μικροοργανισμών, ώστε να αποκτήσει ανοσία. Το εμβόλιο συνήθως περιέχει έναν νεκρό ή αδρανοποιημένο νοσογόνο παράγοντα, ο οποίος είναι υπεύθυνος για μια ασθένεια. Ο παράγοντας αυτός διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού, ώστε να τον αναγνωρίσει ως ξένο, να παραγάγει αντισώματα που θα τον καταστρέψουν και να αποκτήσει μνήμη για αυτόν ώστε το ανοσοποιητικό σύστημα να μπορεί αργότερα να τον αναγνωρίσει πιο εύκολα και να καταστρέψει οποιοδήποτε μικροοργανισμό τον περιέχει, εάν ο παθογόνος οργανισμός ξαναμολύνει τον οργανισμό”.

“Ένα αντίσωμα γνωστό και ως ανοσοσφαιρίνη είναι ένα μεγάλο σχήματος Υ πρωτεϊνικό μόριο που παράγεται από τα Β - λεμφοκύτταρα και χρησιμοποιείται από το ανοσοποιητικό σύστημα για να αναγνωρίσει και να ακινητοποιήσει ξένα αντικείμενα όπως είναι τα βακτήρια και οι ιοί. Το αντίσωμα αναγνωρίζει ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ του εισβολέα που ονομάζεται αντιγόνο. Κάθε άκρη του «Υ» μιας ανοσοσφαιρίνης περιέχει ένα παράτοπο (δομή που ομοιάζει με κλειδαριά) που αναγνωρίζει ειδικά ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ αντιγονικό επίτοπο (που παρομοιάζεται με κλειδί), και συνδέονται με ακρίβεια. Με την σύνδεση ένα αντίσωμα μπορεί να καταδείξει ένα μικρόβιο ή ένα μολυσμένο κύτταρο για επίθεση από άλλα κομμάτια του ανοσοποιητικού συστήματος, ή να εξουδετερώσει το στόχο του απευθείας. Η παραγωγή αντισωμάτων είναι η κύρια λειτουργία της χημικής ανοσίας”.

Οπότε δεν υπάρχει σχέση μεταξύ εμβολίου φυματίωσης και κορονοϊού. Αυτό το λέει και το Υπουργείο Υγείας. Γιατί όμως λένε ένα τόσο μεγάλο κι επικίνδυνο ψέμα τα ΜΜΕ της ΝΔ; Μα για να είμαστε ήσυχοι τώρα που θα έρθουν οι τουρίστες χωρίς έλεγχο! Όποιος πήγε Γυμνάσιο και έκανε Βιολογία δεν πρόκειται ποτέ να τους πιστέψει.

Και μερικά άλλα στοιχεία. Αφρική: Η φυματίωση θερίζει. Ο Κορονοϊός έχει σχετικά λίγα κρούσματα. ΗΠΑ: πάνω 90% έχουν κάνει εμβόλιο για φυματίωση. Πάνω από 100.000 νεκροί από κορονοϊό. Παρόμοια και στην Ευρώπη.

Νομίζω πως πρέπει να ασχοληθεί εισαγγελέας. Γιατί λέγοντας τέτοια ψέματα εφησυχάζει ο κόσμος και υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος διάδοσης. Διότι ο άσχετος μπορεί να πει. “Ρε συ έκανα εμβόλιο για τη φυματίωση, άρα δεν κολλάω”! Νομίζει. Και νομίζει λάθος. Σε αυτή την περίπτωση κακώς πήρε απολυτήριο Γυμνασίου. Αλλά όταν τσαρλατάνοι διαφημίζουν θαυματουργές αλοιφές και επιστολές του Ιησού θα ακούσουμε πολλές βλακείες.

Όποιος παίζει με την υγεία του κόσμου είναι εγκληματίας και θα λογοδοτήσει. Αυτά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

29 Μαΐου 2020 στις 7:16 μ.μ.

Αν βρεθούν άνθρωποι του 21ου αιώνος, που θα χάψουν τέτοιο παραμύθι,περί προστασίας τους από τον κορωνοϊό, επειδή έκαναν ... εμβόλιο για το βάκιλο του Κωχ, τότε θα επιβεβαιωθεί δυστυχώς η μεγάλη αλήθεια που τόνιζε κάποτε ο... Ραφαηλίδης: Η βλακεία είναι ανίατη και δεν την πιάνει μήτε φάρμακο μήτε και εμβόλιο! Ενόσω διατηρούνται μάλιστα οι κοινωνικές προϋποθέσεις και τα συμφέροντα διάδοσης και μαζικής εξαπλωσής της, θα προσέθετα. Πώς είπατε; Βρέθηκαν ήδη; Έχασαν το παραμύθι; Και το διαλαλούν με πολύ καμάρι και στο διαδίκτυο; Καλή ψυχή ας τους ευχηθούμε, γαίαν να έχουν ελαφράν και καλά τους σαράντα! Να είναι καλοβρασμένα τα κόλλυβα. Και καλά μας ξεμπερδέματα, εμάς τους άλλους, έτσι που μπλέξαμε με δαύτους! (Ανατρέξτε οπωσδήποτε στο παλιό εκείνο έργο του Ευάγγελου Λεμπέση, που συχνά ανέφερε ο Ραφαηλίδης: Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΕΝ ΤΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩ ΒΙΩ! Η καλλιεργούμενη σκοπίμως βλακεία είναι η προϋπόθεση για τη διατήρηση κάθε μορφής εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Η πεμπτουσία δηλαδή της καπιταλιστικής σήψης των μαύρων καιρών μας.)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger