Home » , » Αφού οι δημοσκόποι είπαν παραμύθια στην Ελλάδα είπαν να επεκταθούν και στη γείτονα Τουρκία.

Αφού οι δημοσκόποι είπαν παραμύθια στην Ελλάδα είπαν να επεκταθούν και στη γείτονα Τουρκία.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 | 10:31 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

“Στο θέμα του ναού της Αγιάς Σοφιάς στην Κωνσταντινούπολη, εσείς με ποια από τις δύο απόψεις συμφωνείτε περισσότερο;”, η συντριπτική πλειοψηφία (86%) των κατοίκων της Ελλάδας απαντά ότι η Τουρκία έπρεπε να διατηρήσει την Αγιά Σοφιά ως μουσείο. Είναι όμως αξιοσημείωτο ότι το 45% των κατοίκων στην Τουρκία θεωρεί επίσης ότι δεν έπρεπε να μετατραπεί σε τέμενος ο ιστορικός ναός”. (Πηγή).

Ρε παπαγάλοι - τενεκέδες, αυτό δε σημαίνει πως η πλειοψηφία των Τούρκων συμφωνεί;
Ο Σουλτάνος έκανε κι αυτός γκάλοπ “Υπέρ της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί τάσσεται το 73,3% των πολιτών της Τουρκίας, σύμφωνα με δημοσκόπηση της κυβερνητικής εφημερίδας «Γενί Σαφάκ». Μόνο το 22,4% απάντησε «Όχι», ενώ το 4,3% δεν εξέφρασε άποψη” έγραφε το Έθνος.

22 μέχρι 45 είναι 23 μονάδες. Όση ήταν η διαφορά των γκάλοπ στο πραγματικό αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Προφανώς και η πλειοψηφία των Τούρκων ήθελε κάτι τέτοιο. Σανό μοίρασε ο Σουλτάνος στους ψηφοφόρους του, που είναι θεούσες και φανατικοί. Αλλά σανό μοιράζει κι ο Κούλης εδώ.
Πόσο στοίχισε και ποιος πλήρωσε αυτή τη δημοσκόπηση; Που γράφετε κι “εμπιστευτικό” τρομάρα σας! Παραμύθι πείτε την.

3% στο σύνολο στην Ελλάδα εμφανίζουν κάποια συμπτώματα κορονοϊού. Η πλάκα είναι πως μόνο βήχα έχει το 4%! Άρα το σύνολο κανονικά έπρεπε να είναι παραπάνω. Όμως ακόμα και το 3% στα 11.000.000 ξέρετε πόσο είναι; 330.000! Αν είναι αλήθεια, στον ΕΟΔΥ πρέπει να κάνουν χαρακίρι! Φυσικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Κουταμάρες και προπαγάνδα. Είμαστε αισιόδοξοι, οι Τούρκοι όχι, είμαστε μάγκες, δεν κολλάμε ιό και το 46% θέλει πόλεμο! Το είδα. Τίγκα το Σύνταγμα από τα συλλαλητήρια. Έχε χάρη που είναι ο Κορονοϊός αλλιώς θα γινόταν χαμός στα στρατολογικά γραφεία από τους εθελοντές. Μετά τη Λιβύη, η Τουρκία!

Τώρα όμως που αποφασίστηκε συνεκμετάλλευση θα κάνουν νέο γκάλοπ;

Προφανώς τα πράγματα δεν πάνε καλά. Η κατάσταση με τον ιό έχει ξεφύγει, η οικονομία διαλύθηκε, η ανεργία και τα χρέη έφτασαν στο Θεό, αλλά εμείς είμαστε σίγουροι για το που πάει η χώρα: Στο γκρεμό.

Το καθίκι ο Μακρόν είναι ο δημοφιλέστερος ξένος πολιτικός σύμφωνα με το παραμύθι. Πρέπει να ρώτησαν μαυραγορίτες κι αυτοί έδειξαν συναδελφική αλληλεγγύη. Εγώ προτιμώ τον ΚΙΜ. Αλλά αφού είναι καλός ο Μακρόν γιατί δεν κάνει καμιά έκπτωση στις φρεγάτες;

Οι Τούρκοι προτιμούν την Μέρκελ. Μάλλον για τα όσα έκανε στην Ελλάδα.

Πάλι καλά που δεν είπαν πως η πλειοψηφία θέλει πόλεμο. Είναι επειδή - όπως είπαμε - οι Γερμανοί και οι Αμερικάνοι διέταξαν συνεκμετάλλευση.

Ελπίζω να μην έφαγαν οι μαϊμούδες χρήματα του κράτους. Μια τέτοια δημοσκόπηση δεν έχει νόημα. Η απόφαση πάρθηκε από μια ξένη κυβέρνηση. Κακή ασφαλώς και θα στοιχίσει τα έσοδα που είχε το μουσείο κάθε χρόνο.

Η κυβέρνηση της ΝΔ αντάλλαξε την Αγιά Σοφιά για δικά της επικοινωνιακά σόου. Δήθεν σταματήσαμε τους Τούρκους και κολοκύθια τούμπανα.

Οι ΗΠΑ αποφάσισαν, εμείς, ως συνήθως, υπακούμε.
Τώρα που έρχεται νέο Μνημόνιο θα δείτε καταλληλότητα.

Για τα αναδρομικά πότε θα ρωτήσουν;
Για το -20% στο μισθό;
Όσους απολύθηκαν;
Για το ότι δεν γίνεται έλεγχος στους τουρίστες;

Είναι μερικά πράγματα που ζεματάν.
Και που, όσοι πήραν φράγκα, δεν τα ρωτάνε ποτέ. Αυτά δεν είναι εμπιστευτικά είναι άκρως απόρρητα.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger