Home » , , » Ή επαναστατήστε, ή φροντίστε από τώρα να έχετε χαρτόκουτα

Ή επαναστατήστε, ή φροντίστε από τώρα να έχετε χαρτόκουτα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 | 7:02 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τα έχουμε πει εδώ και πόσα χρόνια; Από το 1ο Μνημόνιο. Πρώτα οι περικοπές σε μισθούς συντάξεις, μετά τα σπίτια, στο τέλος το πετσί, νεφραμιά, συκωταριές… ό,τι έχετε. Δεν σταματά ο ανθρωποφάγος, δεν κόβεται το χούι.

Τράπεζες παίρνουν σπίτια από τους φτωχούς, ενώ χαρίζουν εκατομμύρια σε πλούσιους.  Την ίδια στιγμή οι καθεστωτικές γραφίδες σαν του Γιάννη Μαρίνου ζητούν από την κυβέρνηση να πάρει μέτρα ενάντια στον "ημινόμιμο Ρουβίκωνα" και ενάντια στο ΚΚΕ  "το οποίο εν τούτοις, με το όπλο παρά πόδα πάντα, προσβλέπει στην κατάλυση της νόμιμης εξουσίας με λαϊκή εξέγερση".

Έτσι κι αλλιώς θα βγει από τα σπίτια του ο κόσμος, είτε για να διαδηλώσει να μη του τα πάρουν, είτε επειδή θα τον πετάξουν έξω. 

Είστε «κακοπληρωτές, μπαταχτσήδες». Δεν βλέπετε τι ωραία τακτοποίησε τα δάνεια της η ΝΔ; Έγινε κυβέρνηση και τα φόρτωσε σε μας. Ας προσέχαμε στις κάλπες.

Θα γεμίσουμε άστεγους ενώ οι λίγοι βολεμένοι φασίστες θα λένε πως βρωμάνε. Εκατοντάδες χιλιάδες θα μείνουν στο δρόμο. Τι λέτε να ξεσηκωθούμε μπας και τη γλυτώσουμε;

Πέτσινη δημοσκόπηση. «90% θέλουμε να πάρουν τα σπίτια μας οι τράπεζες και τα παιδιά μας ο Γεωργιάδης. Για να πάρουν τα κομμούνια μαζί με τις γυναίκες μας».

Ή επαναστατήστε, ή φροντίστε από τώρα να έχετε χαρτόκουτα και να πιάσετε καλό μέρος στο πεζοδρόμιο. Να έχει σκιά το καλοκαίρι και μην βρέχεται πολύ το χειμώνα.

150.000 οικογένειες ήδη χρωστάνε. Και είναι μόνο η αρχή. Γιατί 320.000 έχασαν τη δουλειά τους λόγω καραντίνας. Από αυτούς πόσοι έχουν δάνεια, που δεν έχουν να πληρώσουν; Μείναμε σπίτι για να μας το πάρουν οι τράπεζες. Όσο για τον ιό φαίνεται η «σωτηρία». Κοντά 1.000 κρούσματα τη μέρα και δεν κλείνουν καν τα σχολεία.

Επειδή θα αρχίσει εντατική πλύση εγκεφάλου από τα κανάλια, σας λέω πως δεν φταίτε ούτε για τον ιό, ούτε για ότι δεν μπορείτε να ξεπληρώσετε τα τοκογλυφικά δάνεια. Φταίτε για όλα μόνο αν ψηφίσατε ΝΔ.

Να δούμε θα πάρουν οι φασίστες αστέγους Έλληνες στα σπίτια τους; Κάνουν κόμμα με το Μητσοτάκη και ήδη άρχισαν να κατηγορούν τα θύματα των πλειστηριασμών. Άλλωστε αυτοί έβγαλαν τον Κούλη και αρχηγό της γαλάζιας συμμορίας και πρωθυπουργό.

«Μη παραχαράσσετε την Ιστορία, το Αιγαίο πήρε η Τουρκία». Και τα υπόλοιπα οι Γερμανοί. Κι φασίστες πήραν: Πούλο! Και πτυχίο εγκληματικής συμμορίας. «Ο Αγών μου» τώρα δικαιώνεται στην Ελλάδα. Πρώτη φορά καταδικάζονται δοσίλογοι, από Ελληνικό αστικό δικαστήριο, έστω κι αν πέφτουν στα μαλακά. Ας είναι καλά ο κόσμος που κατέβηκε στο δρόμο.

Ας επαναστατήσουμε τώρα να φύγουν οι ανθρωποφάγοι. Αλλιώς να ρίξουμε πάνω μας αλατοπίπερο, να πασαλειφθούμε με κέτσαπ και μουστάρδα. Μη μας πουν κι άνοστους

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger