Home » , » Φονταμενταλισμός και εθνικισμός θα αιματοκυλήσουν ξανά τον πλανήτη.

Φονταμενταλισμός και εθνικισμός θα αιματοκυλήσουν ξανά τον πλανήτη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 | 12:52 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ο εγκληματίας Μακρόν δέχτηκε άλλο ένα δώρο από τους ισλαμοφασίστες φονιάδες φίλους του. 

Φασιστομαλάκες αιματοκύλισαν ακόμα μια φορά Γαλλικές πόλεις δίνοντας αφορμή στο Γάλλο κάθαρμα να κατεβάσει το στρατό στους δρόμους.

Η σικέ αντιπαράθεση με τον άλλο ανισόρροπο, τον Τούρκο Σουλτάνο θα έχει ως αποτέλεσμα επερχόμενη γενοκτονία των Αρμενίων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ όπου το μέτωπο έσπασε και όλη η Νότια περιοχή του καταλήφθηκε από τους Αζέρους. Ο Αζερικός στρατός είναι τώρα μόλις 5 χιλιόμετρα από το κέντρο της πρωτεύουσας της δημοκρατίας.

Οι μισθοφόροι του ISIS έσφαξαν αμάχους στη Γάλλια προσφέροντας της υπηρεσίες τους στο Γαλλικό φασισμό. Ο φασίστας Πρόεδρος Μακρόν κινητοποιεί χιλιάδες μπάτσους και στρατιωτικούς όχι φυσικά για να προστατεύσει, αλλά για να καταστείλει αντιδράσεις Γάλλων εργαζομένων.

Ο Λουδοβίκος προσπαθεί να βγει από τα δεξιά της Λεπέν που κι αυτή τρίβει τα ματωμένα χέρια της με τη σφαγή. 

Ερντογάν και Μακρόν είναι φίλοι και δουλεύουν εκατομμύρια. Είναι στην ίδια συμμαχία το ΝΑΤΟ. Ούτε η Γαλλία θέλει να βλάψει την πολύτιμη για το ΝΑΤΟ Τουρκία, ούτε η Τουρκία θέλει (ή μπορεί) να χτυπήσει την ισχυρότερη στρατιωτικά Ευρωπαϊκή χώρα και πυρηνική δύναμη.

Τυχόν παζάρια μεταξύ τους θα μπορούσαν να γίνουν πολύ πιο διακριτικά, αν δεν ήταν στριμωγμένοι τόσο ο Σουλτάνος όσο και ο Λουδοβίκος. Βοηθούν ο ένας τον άλλο ώστε να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα σοβαρά εσωτερικά (οικονομικά κυρίως) προβλήματα. Ο Μάρκον χρήζει το Σουλτάνο «γαζή» (μαχητή της πίστης) στα μάτια εκατομμυρίων Μουσουλμάνων ενισχύοντας την εικόνα του όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και τις άλλες χώρες. Ο Ταγίπ σε αντάλλαγμα βαφτίζει τον Γάλλο πολιτικό «υπερασπιστή της πίστης και της ελευθερίας έκφρασης»!

Κατανοούμε πως μόνο αυτοί ωφελούνται επικοινωνιακά από την ένταση και το θρησκευτικό φανατισμό, που καλλιεργείται συστηματικά. Γι αυτό και το θέατρο, για την ακρίβεια η τραγωδία, γιατί ο φανατισμός θα έχει πολύ άσχημες συνέπειες και στους Χριστιανούς που ζουν σε Μουσουλμανικές χώρες, αλλά και στους Μουσουλμάνους που ζουν σε Χριστιανικές. 

Φονταμενταλισμός και εθνικισμός θα αιματοκυλήσουν ξανά τον πλανήτη.

Συνιστούμε αλληλεγγύη και κριτική κάθε θρησκείας συνυπεύθυνης για το μίσος. Είμαστε κατά οποιασδήποτε πλάνης. Είμαστε υπέρ της Ελευθερίας, αλλά και της Ισότητας. Γιατί δεν μπορεί να υπάρξει η μια αρετή χωρίς την άλλη. Τσακίζουμε γι αυτό κάθε φασισμό όπου κι αν κρύβεται. Υπερασπιζόμαστε κάθε φτωχό, κάθε μειονότητα. Ο εχθρός είναι μόνο ταξικός.

Μην ξεχνάμε πως οι εγκληματίες του ISIS ηττήθηκαν από τους Μουσουλμάνους Κούρδους μαχητές και τους επίσης Μουσουλμάνους ήρωες του Συριακού Στρατού, που υπερασπίστηκαν τους Χριστιανούς της Συρίας και που πολεμούν δίπλα – δίπλα. Ήταν οι ΗΠΑ μαζί με την Τουρκία, αλλά τη Γαλλία εκείνες οι ιμπεριαλιστικές χώρες, που όπλισαν τους δολοφόνους. Οι μισθοφόροι ηττημένοι στη Συρία προσφέρουν υπηρεσίες στα ίδια αφεντικά στην Ευρώπη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger