Home » , » Ισλαμοφασίστας, τσιράκι του Μακρόν σκότωσε καθηγητή στο Παρίσι.

Ισλαμοφασίστας, τσιράκι του Μακρόν σκότωσε καθηγητή στο Παρίσι.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 | 10:04 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τι είναι ο ISIS έχουμε πει. Κομπλεξικοί φονιάδες, εγκληματίες κάθε λογής, που το παίζουν θεούσες. Οι φασίστες του Ισλάμ, αντίστοιχοι με τους δικούς μας φασιστομαλάκες ναζί, που θέλουν να εξοντώσουν οποιοδήποτε δεν είναι σαν τα μούτρα τους.

Τι κατάφεραν; Να πεθάνουν χιλιάδες, κυρίως Μουσουλμάνοι. Να δίνουν άλλοθι στους χριστιανούς φασίστες και να αποδείξουν πως κάθε θρησκεία είναι επικίνδυνη κι εναντίον της Ελευθερίας. Το σημαντικότερο όμως είναι η προσφορά στις φασιστικές κυβερνήσεις της Δύσης. Οι οποίες εκμεταλλεύονται την τρομοκρατία για να καταργήσουν δικαιώματα.

Ένας μαλάκας σαλταρισμένος εγκληματίας σκότωσε ένα καθηγητή, γιατί έδειξε κάποια σκίτσα του Μωάμεθ μέσα στην τάξη. Εκείνο που κατόρθωσε ήταν να σκοτώσει έναν αθώο, να χάσει ο ίδιος τη ζωή του, να συλληφθούν κάμποσοι συγγενείς του, να δουν όλοι τα σκίτσα που ενόχλησαν (το διαδίκτυο να ναι καλά), να βγουν οι Γάλλοι φασίστες να κατηγορούν μειονότητες.

Και φυσικά να ενισχυθεί ο Μακρόν σε μια περίοδο που ήταν πάρα πολύ στριμωγμένος. «Μη βγαίνετε έξω, όχι μόνο επειδή κυκλοφορεί κορονοϊός, αλλά και ηλίθιοι». Υποτίθεται πως η ενεργεία ήταν και εναντίον του Γάλλου Προέδρου, έτσι έγραφε ο φονιάς τουλάχιστον, εκτός… αν τα τσιράκια του Μακρόν το πρόσθεσαν εκ των υστέρων.

Τώρα στην Γαλλία έχουν περισσότερη αστυνομία, καταστολή και ανελευθερία, αυτό που προφανώς δεν θέλουν όσοι αγωνίζονται για Ελεύθερη Έκφραση.

Πρέπει να γίνει κατανοητό πως, για μας που δεν πιστεύουμε, ο Θεός δεν υπάρχει καν. Ούτε άγγελοι, ούτε άγιοι, προφήτες κλπ. Είμαστε ελεύθεροι να κρίνουμε κάθε στραβό οποιασδήποτε θρησκείας. Να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Ας το χωνέψουν όλοι.

Για πολλά χρόνια Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι ζούσαν αρμονικά σε πολλά κράτη. Ξαφνικά έχουμε πάλι αναζωπύρωση θρησκευτικών πολέμων. Γιατί; Γιατί δεν υπάρχει ΕΣΣΔ.

Ακούστε πως λειτουργεί ο φασισμός. Ακόμα κι αν μαγικά εξαφανιστούν εντελώς όλες οι υπόλοιπες θρησκείες και μείνει μόνο μια, πάλι οι φασίστες θα βρίσκουν εχθρούς και διαφορές. Πόσα ομόδοξα κράτη πολέμησαν στο παρελθόν μεταξύ τους; Ακόμα και σήμερα αυτό γίνεται σε πολλά μέρη του κόσμου.

Κάθε θρησκεία είναι επικίνδυνη. Γιατί θεωρεί «καλό» την επιβολή των δογμάτων της. Ο ορισμός του φασισμού δηλαδή. Ακόμα όμως κι αν όλοι γίνουν πιστοί, πάντα θα υπάρχουν οι θεούσες, που δεν κάνουν άλλη δουλειά, αλλά βάζουν κανόνες στους υπόλοιπους και τελικά κάνουν τη ζωή τους Κόλαση.

Είμαστε λοιπόν εναντίον όλων των θρησκειών. Σκοπός μας η Ελευθερία που θα υπάρξει, όταν ο άνθρωπος σταματήσει να φοβάται και να πιστεύει πράγματα που δεν υπάρχουν. Σύμφωνα με τον ISIS ο φονιάς τρώει πιλάφι στον Παράδεισο. Σύμφωνα με όλους τους υπόλοιπους πάει στην Κόλαση. Εγώ πιστεύω πως απλά τον τρώνε τα σκουλήκια. Αυτά κι ο Μακρόν βγήκαν ωφελημένα από το έγκλημα.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger