Home » , » Γιάννης Καλλιάνος: Ενας δεξιός πολιτικάντης που ελεεινολογεί και τραμπουκίζει λεκτικά σε βάρος γονιών και μαθητών

Γιάννης Καλλιάνος: Ενας δεξιός πολιτικάντης που ελεεινολογεί και τραμπουκίζει λεκτικά σε βάρος γονιών και μαθητών

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020 | 8:44 μ.μ.


Είχαμε την Μπογδάνιο ρητορική σύμφωνα με την οποία οι καταληψίες μαθητές παρουσιάζονται σαν πίθηκοι και τους χαρακτηρίζει "φίδια που ανεχόμαστε στον κόρφο των σχολείων μας", μας προέκυψε σήμερα μια νεοδημοκρατική "μεταγραφή" για να εξαπολύσει τα εμέσματά του, για το μαθητικό κίνημα.

Ο δεξιός πολιτικάντης, που λέγεται Γιάννης Καλλιάνοςχάνει την όραση του μπροστά στους χιλιάδες μαθητές/ιες που συμμετείχαν με πάθος και δυναμισμό σε δεκάδες συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα και σε ανάρτησή του στο f/b "βλέπει" "κακομαθημενα παιδιά που καίνε το κέντρο της Αθήνας, αλλά δεν φταίνε μόνο αυτά, φταίνε περισσότερο οι γονείς τους που τα μεγάλωσαν αλητάκια".

Μετά απ' αυτό, δέχτηκε καταιγισμό επικριτικών σχολίων για την αθλιότητα του ο Καλλιάνος και με δεύτερο σχόλιο του προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα γράφοντας:

 «Όλοι εσείς που προστατεύετε τους κουκουλοφόρους και τους "μαθητές" με τα στουπιά και τα ξύλα, να ξέρετε ότι οι ίδιοι τελικά θα κληθείτε να πληρώσετε τα σπασμένα μέσω της φορολογίας σας. Αλλά βέβαια δεν σας ενοχλεί ορισμένους "προοδευτικούς" που κάποιοι έχουν κάνει "πουρέ" από την πλύση εγκεφάλου τα μυαλά αυτών των παιδιών ώστε σε κάθε διαδήλωση να σπεύδουν να καταστρέψουν με δικαιολογία δήθεν την αποκατάσταση των αδικιών του πάντοτε κακού κράτους».

Εδώ είναι που λένε .. "θέλει ο δεξιός να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν τον αφήνει". 

Δεν θα χάσουμε το χρόνο μας να ασχοληθούμε με την ελεεινολογία και τον λεκτικό τραμπουκισμό του δεξιού βουλευτή. Αδιάφορο μας αφήνουν οι κατηγορίες που δέχτηκε από τους πρώην συναγωνιστές του της Ενωσης Κεντρώων, ότι έδρασε σαν "δούρειος ίππος" και τελικά "εξαγοράστηκε" από την Ν.Δ.

Μια παρατήρηση μόνο. Πώς χαρακτηρίζεται εσείς ένα άτομο που αρέσκεται να φωτογραφίζεται -όπως βλέπουμε στην αρχική φώτο- έχοντας στον τοίχο του γραφείου ου, ένα τεράστιο πορτρέτο του, στην οθόνη του υπολογιστή του μια απεικόνιση από τηλεοπτική παρουσία του, και με πόζα "περισυλλογής"; Δεν καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πιο γελοίο άτομο απ' ότι είναι και οι απόψεις του; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger