Home » , » Να μη σκοτώσει λίγους πρώην συμμάχους τζιχαντιστές ο Τραμπάκουλας;

Να μη σκοτώσει λίγους πρώην συμμάχους τζιχαντιστές ο Τραμπάκουλας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 | 4:37 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

«Με πρόσχημα την δράση ενάντια στην Αλ Κάιντα, ο στρατός των ΗΠΑ, πραγματοποίησε αεροπορική επιδρομή στο βορειοδυτικό τμήμα της Συρίας, επιχείρηση στην οποία, σύμφωνα με την ΜΚΟ «Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», σκοτώθηκαν 14 τζιχαντιστές, ανάμεσά τους πέντε ξένοι και έξι ηγετικά στελέχη». (Λεπτομέρειες στον 902)

Μερικές παρατηρήσεις. Πρώτα ο χρόνος. Γιατί τώρα; Απάντηση: Αμερικανικές Εκλογές. Να μη σκοτώσει λίγους πρώην συμμάχους τζιχαντιστές ο Τραμπάκουλας; Κάθε τέτοιος θάνατος του φέρνει ψήφους. Και τους χρειάζεται καθώς τρώει τη σκόνη του άλλου του άχρηστου. Γιατί μην νομίζετε πως θα αλλάξει κάτι αν υπάρξει καινούργιος Πρόεδρος στις ΗΠΑ. Αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Δεύτερο αλλά σπουδαιότερο, ο τόπος. Σύνορα Τουρκίας – Συρίας. Μια περιοχή που ο Τουρκικός στρατός είναι στη δίπλα σκηνή. Και ρωτώ. Σε κανένα δε πέρασε από το μυαλό τι δουλειά έχει εκεί η ηγεσία της Αλ Κάιντα; Φυσικά όλοι ξέρουμε τις σχέσεις Τουρκίας τρομοκρατών. Σχέση εργοδότη υπαλλήλου. Μισθοφόροι είναι που έληξε η σύμβασή τους.

Μια ακόμα παρατήρηση. Η δολοφονική επίθεση κατά του καθηγητή στο Παρίσι από φασιστομαλάκα ταλιμπανιστήρι φαίνεται να έχει σχέση με τα τεφαρίκια που ανατινάχτηκαν από τους Αμερικάνους. Καμία έκπληξη. Όμως υπάρχει επικοινωνία ΝΑΤΟ Ταλιμπάν, που χρησιμοποιούνται ως αφορμή, για να κάνουν χώρες «καλοκαιρινές».

Μεγάλη επιτυχία αφού τους μάζεψαν και τους τίναξαν στον αέρα με ένα χτύπημα. Μάλλον θα βάλουν άλλους στην ηγεσία της Αλ Κάιντα πιο κοντά στα συμφέροντα τους. Γιατί μπορεί να ζήτησαν αύξηση στο μισθό. Ή βαρέα και ανθυγιεινά. Υπάλληλοί τους είναι και μας δουλεύουν. Στη Συρία τους είχαν εξοπλίσει και χρηματοδοτήσει να ρίξουν τον Άσαντ. Πήραν όμως πούλο και μάλλον δεν ήθελαν να πάνε στο Ναγκόρνο Καραμπάχ που πήγαν 1000 τουλάχιστο άλλοι μισθοφόροι.

Οι πόλεμοι στο μέλλον θα γίνονται με μισθοφόρους, με μη επανδρωμένα οχήματα και αεροσκάφη. Γιατί ο κόσμος ξυπνά και κανείς δεν είναι μαλάκας (μπορεί να είναι κάνα δυο) ώστε να πεθάνει για τα συμφέροντα των πλουσίων. Έτσι στρέφονται αλλού τα γεράκια. Αφήνουν τις σαχλαμάρες περί πατριωτισμού, παίρνουν μισθοφόρους, κι άμα λάχει διακόπτουν τη σύμβαση με αυτό τον τρόπο.

Στο κάτω - κάτω ποιος σκοτίστηκε για μερικούς επαγγελματίες φονιάδες; Κι εδώ θέλω να καταλήξω. Ο εχθρός των πλουσίων είμαστε εμείς. Εμάς έχουν σκοπό να συνεχίσουν να μας εκμεταλλεύονται. Με μπάτσους, μισθοφόρους, μηχανές, φερέφωνα, με κάθε τρόπο. Θέλουμε να λήξουν οι πόλεμοι; Νικάμε τον πραγματικό εχθρό στον ταξικό πόλεμο. Αυτούς τους αδίστακτους που για τα κέρδη κάνουν τα πάντα.

Στον Καύκασο δεν τους μοιάζει πόσοι μισθοφόροι σκοτώνονται. Άλλωστε όσοι περισσότεροι πεθάνουν, τόσο λιγότερο θα τους στοιχίσει. Δεν θα πληρώνουν μισθό. Και θα βρουν άλλους μαλάκες. Η Τουρκία, αν δεν είχε τους μισθοφόρους, θα είχε σοβαρό πρόβλημα. Οι απώλειες που είχε σε Συρία – Λιβύη και που έχει στον Καύκασο είναι τρομακτικές. Αν ήταν ψηφοφόροι, ο Σουλτάνος θα τον έπινε στις εκλογές. Αν προλάβαινε να πάει. Γι αυτό έχουν τους αναλώσιμους. Και οι δικοί μας εκεί το πάνε. Γι αυτό προσοχή. Γιατί δε θα πεθάνουν μόνο αυτοί, θα πάρουν κι εμάς τα σκάγια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger