Home » , » Οργανωμένο έγκλημα

Οργανωμένο έγκλημα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 | 5:16 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι δεξιοί είναι φασίστες, καθάρματα, ψεύτες, απατεώνες, κλέφτες, εγκληματίες, δοσίλογοι, φονιάδες... ένα σωρό πράγματα. Αλλά είναι και οργανωμένοι, όσο κι αν μας φαίνονται για τα μπάζα. Δεν είναι οργανωμένο το μπάχαλο που κατ' ευφημισμό λέγεται κράτος, ούτε οι αστικές συμμορίες που τις ονομάζουν κόμματα.

Είναι όμως ολοφάνερο πως βαδίζουν κάνοντας πλιάτσικο και δικτατορία βάση καλά οργανωμένου σχεδίου. Ενός σχεδίου που σπάνια αναβάλουν λόγω σφοδρών αντιδράσεων.

Το πραξικόπημα, η κατάλυση του αστικού συντάγματος, έγινε. Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα διαρκέσει όσο χρειαστεί, για να περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα. Και βέβαια να ματαιώσουν τις κινητοποιήσεις για τη επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από το δολοφόνο μπάτσο και τους συνεργούς του.

Οπότε μέχρι τις 7 του μηνός θα έχουμε στο γύψο τα ανθρώπινα δικαιώματα. Θα πούνε επομένως για μικρή παράταση εξ αιτίας της κατάστασης που οι ίδιοι δημιούργησαν. Μετά απλά τα κάνουν λιγότερα τεστ και θα στρέψουν τα ΜΜΕ σε άλλα θέματα, ρίχνοντας μερικά επικοινωνιακά βαρελότα.

Αν αφήσουν κλειστά τα μαγαζιά Χριστούγεννα οι περισσότεροι μικρομεσαίοι δεν θα τα ξανανοίξουν. Θα βαρέσουν κανόνι. 16% ύφεση ήταν το αποτέλεσμα 40 ημερών καραντίνας του Μαρτίου. Κάθε 5 μέρες “ανοιξιάτικης” καραντίνας έχουμε ύφεση 2% στο ΑΕΠ με ότι συνεπάγεται για χρέος, έλλειμμα, ανεργία κλπ.

Θέλουν να ανοίξουν τα σχολεία για να πάνε οι σκλάβοι γονείς να δουλέψουν, παρόλο που τα σχολεία είναι κέντρα μετάδοσης του κορονοϊού, αφού τα παιδιά είναι στοιβαγμένα για ώρες σε κλειστό χώρο. Μετά το άνοιγμα των σχολείων είχαμε τρομακτική αύξηση των κρουσμάτων. 14 Σεπτέμβρη 180 κρούσματα την ημέρα. Ένα μήνα μετά είχαμε τουλάχιστο 2.835 κρούσματα ημερησίως! Χθες είχαμε 3.209 κρούσματα 60 θανάτους.

Βέβαια η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται στο ότι κάνανε 10πλάσια τεστ από ότι στο παρελθόν. Κι εδώ είναι το μυστικό. Αν μειώσουν τα τεστ στα 2.000 από 20.000 θα έχουμε αντίστοιχη μείωση των κρουσμάτων. Όποτε θα πέσουμε (θεωρητικά) πολύ κάτω από τα 500.

Άρα τα περί σωτηρίας την άνοιξη ήταν φούμαρα. Βέβαια με το άνοιγμα του τουρισμού είχαμε αύξηση 9 φορές τα ημερήσια κρούσματα, ενώ τα τεστ ήταν κάπου το 1/5 εκείνων που έκαναν την άνοιξη, που σημαίνει πως η πραγματική αύξηση δεν ήταν 9 φορές, αλλά περίπου διπλάσια. Όπως και με τα σχολεία δεν αυξήθηκαν 18 φορές, αλλά επειδή κάναν πολύ περισσότερα τεστ πάλι διπλασιάστηκαν σε σχέση με το καλοκαίρι.

Η κυβέρνηση δημιούργησε το πρόβλημα αφήνοντας ανοχύρωτο το ΕΣΥ, χωρίς γιατρούς, ΜΕΘ, κάνοντας πλιάτσικο, δίνοντας εκατομμύρια στα κανάλια ενώ προσπαθεί να καπηλευθεί την κατάσταση για να περάσει χουντικούς νόμους.

Τα μέτρα που παίρνει δεν έχουν σχέση με την υγεία των πολιτών. Οι μπάτσοι, οι παπάδες, οι βουλευτές της ΝΔ και της τσόντας, του ΚΙΝΑΛ, είναι γεμάτοι από κορονοϊό. Όπως και τα φερέφωνα των καναλιών. Το λένε οι ίδιοι. Δεν μπορεί λοιπόν αυτοί που δεν τηρούν μέτρα προφύλαξης να μας κουνάνε το δάκτυλο.

Πιο πιθανό είναι να σε κολλήσει ο μπάτσος που έρχεται να σου βάλει πρόστιμο παρά στη βόλτα. Όπως κολλάμε στα Μέσα Μεταφοράς που γίνεται χαμός, στη δουλειά που το αφεντικό απαιτεί να πάμε ακόμα και με πυρετό αλλιώς θα μας διώξει, ή από τα ασυμπτωματικά παιδιά στα σχολεία. Γιατί οι περισσότεροι ξέρουν και τηρούν αποστάσεις.

Το Μάη μετά την καραντίνα δε φόραγε σχεδόν κανείς μάσκα. Αλλά ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν μεν μεγαλύτερος από όσο έλεγαν, όμως είχε σταθεροποιηθεί. Με το άνοιγμα του Τουρισμού διπλασιάστηκαν και με τα σχολεία απόγινε το κακό.

Η κυβέρνηση έχει ποινικές ευθύνες τόσο για την επικοινωνιακή διαχείριση της επιδημίας, όσο και για τα δικτατορικά μέτρα που παίρνει. Όπως και για τα σκάνδαλα, το μεγάλο φαγοπότι των γαλάζιων απατεώνων. Οι ευθύνες θα αναζητηθούν και θα αποδοθούν, να είναι σίγουροι.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger