Home » , » Ας μείνουν αυτοί με τους νόμους και τα διατάγματά τους και ας ανταμώσουμε αύριο όλοι/ες στους δρόμους του αγώνα και της ελπίδας.

Ας μείνουν αυτοί με τους νόμους και τα διατάγματά τους και ας ανταμώσουμε αύριο όλοι/ες στους δρόμους του αγώνα και της ελπίδας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 | 7:09 μ.μ.


Πανηγυρίζουν οι δεξιές ιστοσελίδες γιατί υπήρξε η -αναμενόμενη- απόφαση από την πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαίρη Σάρπ απόρριψης του αιτήματος του κόμματος «ΜέΡΑ25» και του γραμματέα του Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς και της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, με την οποία ζητούσαν να «παγώσει» η απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οποία δεν επιτρέπονται εορταστικές εκδηλώσεις για την αυριανή επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ετσι, λοιπόν και με τη σφραγίδα του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας θεωρείτε νόμιμο το κυβερνητικό αποφασίζομεν και διατάσσομεν που απαγορεύει την αυριανή πορεία για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, με πρόσχημα φυσικά την επίκληση του δημοσίου συμφέροντος και προστασίας της δημοσίας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19.

Λογικό ήταν. Δεν μπορούσε το ΣτΕ να χαλάσει την ... παράδοσή του. Οπως σημείωνε σε περασμένη ανάρτηση η σ. Αλέκα Ζορμπαλά το ΣτΕ ήταν πάντα εκφραστής, τοποτηρητής, υπερασπιστής των συμφερόντων του Κράτους

Ενα θεσμικό όργανο το οποίο από τη φύση και τον προορισμό του, είναι μηχανισμός της αστικής δικτατορίας -όπως βλέπουμε και στην αρχική φώτο- υπήρχε περίπτωση να έπαιρνε κάποια διαφορετική απόφαση;

Ας μείνουν αυτοί με τους νόμους και τα διατάγματά τους και ας ανταμώσουμε αύριο όλοι/ες στους δρόμους του αγώνα και της ελπίδας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger