Home » , , » Π. Παπανικολάου: Εγκληματικές οι κυβερνητικές ευθύνες στην αντιμετώπιση της πανδημίας (Ηχητικό)

Π. Παπανικολάου: Εγκληματικές οι κυβερνητικές ευθύνες στην αντιμετώπιση της πανδημίας (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 | 8:54 μ.μ.

Στα 10.λεπτά που διαρκεί το παρακάτω ηχητικό ο  Νευροχειρουργός, και γ.γ της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Πάνος Παπανικολάου, με απλό και κατανοητό λόγο παραθέτει τις εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες για την δραματική κατάσταση που βιώνουμε εξ' αιτίας της διασποράς της πανδημίας.

Μιλώντας σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή των Μπογιόπουλου-Κοττάκη, ο κ. Παπανικολάου, αναφέρθηκε στην τραγική κατάσταση με τους δεκάδες θανάτους καθημερινά και τις άθλιες συνθήκες νοσηλείας για τους ασθενείς, με αποτέλεσμα πάρα πολλοί απ' αυτούς να υποθεραπεύονται -με ότι σημαίνει αυτό- λόγω αυτών των δραματικών ελλείψεων σε προσωπικό και σε υποδομές.

Δεν θέλουμε να υποβαθμίζουμε αυτό που ακούσαμε να μας λέει ο αγωνιστής γιατρός, ότι δηλαδή  η Ε.Γ της ΟΕΝΓΕ έλαβε ομόφωνα -με την ψήφο δηλαδή όλων των συνδικαλιστικών παρατάξεων- την απόφαση για την διερεύνηση του ενδεχομένου υποβολής μηνυτήριας αναφοράς εναντίον κάθε πιθανά υπευθύνου κυβερνητικού αρμοδίου, για την δραματική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, Γενικά όμως είμαστε επιφυλακτικοί για την αποτελεσματικότητα τέτοιων κινήσεων..

Ας παρακολουθήσουμε ολόκληρη την παρέμβαση του αγωνιστή γιατρού στην ραδιοφωνική εκπομπή, 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger