Home » , » Ανακρίβειες

Ανακρίβειες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021 | 6:10 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Πρώτα από όλα να διαμαρτυρηθώ για την ανακρίβεια πως τάχα στο Καπιτώλιο εισέβαλε ο Μπλεκ, ο καθηγητής Μυστήριος, ο Ρόντυ κι οι υπόλοιποι φίλοι τους.

Για μας που ήμαστε παλιοί και ξέρουμε, ο Μπλεκ αγωνίζονταν για Ελευθερία κατά των αποικιοκρατών.

Και ναι μεν είχε γούνινο καπέλο, πουθενά όμως δεν είχε κέρατα. Ο κερατάς που εισέβαλε στο Καπιτώλιο μαζί με άλλους κερατάδες φασίστες, δεν έχει καμία σχέση με τον ήρωα του κόμικ.

Όπως δεν έχουν καμία σχέση οι φασίστες με τους αγανακτισμένους.

Κι όποιος πει κάτι τέτοιο είναι απλά το χαρτί υγείας με το οποίο Μητσοτάκης και ναζί σκουπίζουν τον πισινό τους.

Οι πραξικοπηματίες από τα lidl του Καπιτώλιου έχουν σχέση με τους δικούς μας βλάκες με περικεφαλαία, που έβγαιναν στα συλλαλητήρια και πήγαν να κάνουν ξεβράκωτοι εισβολή στη Βουλή.

Μαζί με τους παπάδες φυσικά. Και τον Παππά της Χρυσής Αυγής, ο οποίος είναι άφαντος! Μεγάλη επιτυχία των μπάτσων.

Πρώτα από όλα οι ακροδεξιοί στην Ελλάδα, αν ψήφιζαν στις ΗΠΑ θα ψήφιζαν τον ανισόρροπο Τραμπ με τα δυο χέρια.

Γιατί όλοι αυτοί είναι ομοφοβικοί, σωβινιστές, ρατσιστές, ιμπεριαλιστές, εγκληματίες, απατεώνες, κλέφτες, ψεύτες, φονιάδες.

Αυτό που έκανε ο Τραμπ μοιάζει με αυτό που είχε κάνει ο Παττακός κι ο Παπαδόπουλος το 1967 με τη διαφορά πως αυτοί είχαν άρματα κι όχι ένα τσούρμο γελοίους μασκαράδες.

Επίσης ήταν η διαφορά ώρας καθώς ο Έλληνας χουντικός προδότης μας έπιασε όλους στον ύπνο. Και τον Κύρκο με τις πυτζάμες. Αχ βρε Λεωνίδα. Εσύ κι ο Παΐσιος ήσασταν πρώτοι στις προβλέψεις.

Μπορούμε λοιπόν να πούμε, αν είμαστε αχρείοι Κιναλήτες, πως “αγανακτισμένοι στρατιωτικοί την 21η Απριλίου 1967, διαμαρτυρήθηκαν για το αποτέλεσμα των εκλογών που δεν έγιναν”!

Τα πετυχημένα πραξικοπήματα γίνονται πριν τις εκλογές, όχι μετά.

Οι αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα διαμαρτύρονταν κατά του φασισμού. Και η ναζιστική Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν συμμετείχε στο μαζικό λαϊκό κίνημα των πλατειών (2010-2011), αλλά το πολέμησε με λύσσα και το συκοφάντησε με κάθε τρόπο.

Οι γελοίοι που έκαναν ντου στο Καπιτώλιο είναι υπέρ του φασισμού. Ένας υποστηρικτικής των Αμερικάνων προδοτών, είναι ο Άδωνις που ζαχαρώνει και λιγουρεύεται όλα τα Μνημόνια.

Βέβαια τώρα μπορεί να κάνει ξανά μια από αυτές τις θεαματικές τούμπες που συνηθίζει.

Άλλη που ήταν υπέρ του να κάνουν γιούρια για να πάρουν ή να διατηρήσουν την εξουσία, είναι η Ντόρα!

Ήθελε οι ναζί να εισβάλουν στο Μαξίμου, για να μην υπογράψει ο Τσίπρας τη Συμφωνία των Πρεσπών, την οποία τηρεί κατά γράμμα ο Μητσοτάκης!

Οι νεογιδοκράτες έγλειφαν τον Τραμπάκουλα όσο κυβερνούσε. Και ο Τσίπρας. Αλλά όπως έχουμε πει, ο απατεώνας ρεφορμιστής δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά.

Όπως δεν έχει σχέση με υπάλληλο τράπεζας, αυτός που στέλνει e-mail δήθεν εκ μέρους του και σου ζητά προσωπικά στοιχεία. Αριθμό κάρτας, λογαριασμού, κωδικό κ.α. Αν είσαι μαλάκας και του τα δώσεις, θα χτυπάς το κεφάλι σου.

Μια που μιλάμε για μαλάκες, ο Τραμπ άδειασε τους οπαδούς του. Ποιος άλλος το έκανε αυτό; Ο Μητσοτάκης!

Και ο φύρερ της εγκληματικής ναζιστικής συμμορίας. Που στη δίκη του έδωσε όλους, όπως είχε κάνει ο Χίτλερ μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της μπυραρίας. Διότι το ρουφιανιλίκι είναι μια φασιστική συνήθεια, που δεν κόβεται. Αν δεν καρφώσουν τον αντίπαλο θα δώσουν το δικό τους!

Η διαφορά Τραμπ Χίτλερ είναι πως ο Γερμανός πρώτα έκανε πραξικόπημα και μετά κυβέρνησε, ο Αμερικάνος τα έκανε ανάποδα. Κι ευτυχώς δεν πρόλαβε να κάνει Παγκόσμιο Πολέμο.

Επανάσταση και φασισμός είναι εντελώς αντίθετα. Γι αυτό λέμε Οκτωβριανή Επανάσταση, Γαλλική, ή του 1821, όπου κοινό γνώρισμα όλων είναι η ανατροπή τυραννικών καθεστώτων.

Το να χαρακτηρίσουμε λοιπόν μια κίνηση ως “επανάσταση” ή “πραξικόπημα” εξαρτάται από το ποιος την κάνει και από το σκοπό του.

Όπως το 1967 δεν έκαναν “επανάσταση” αλλά χούντα, κατάλυση της αστικής δημοκρατίας και προδοσία, έτσι και οι μαλάκες του Τραμπ προσπάθησαν να κάνουν πραξικόπημα.

Εμείς κάναμε το λάθος να μην κρεμάσουμε τους χουντικούς. Αν οι Αμερικάνοι κάνουν το ίδιο λάθος, κακό του κεφαλιού τους...

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger