Home » , , » Κιμούλης: Κονφερασιέ της αλητείας και πολιτικής αγυρτείας

Κιμούλης: Κονφερασιέ της αλητείας και πολιτικής αγυρτείας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 | 3:29 π.μ.

Το ότι έχουμε μια αντικειμενική δυσκολία να καλύψουμε, όλα τα θέματα της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας με σκεπτικό που δίνει λόγω ύπαρξης στον ιστότοπο μας το έχουμε αναγνωρίσει  επανειλημμένως. 

Το να αναδημοσιεύουμε αυτούσιες τις ειδήσεις που υπάρχουν σε όλες τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, το θεωρούμε ανούσιο και ξεφεύγει απ' την στόχευση που έχει αυτό το αντικαπιταλιστικό διαδικτυακό μετερίζι. 

Το να δεχόμαστε, στην προκειμένη περίπτωση κριτική γιατί δεν σχολιάσαμε τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για την άθλια, ελεεινή συμπεριφορά του Γιώργου Κιμούλη και να μας αποδίδεται σκοπιμότητα ότι δεν το κάναμε γιατί το ηθοποιός και θιασάρχης "είναι αριστερός", το θεωρούμε αστείο. 

Τι δηλαδή θα μπορούσαμε να γράψουμε και δεν το κάναμε; Να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος τύπος είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση "λαθρεπιβάτη" της Αριστεράς; Το έχουμε κάνει στο παρελθόν. "Κονφερασιέ της πολιτικής αγυρτείας" τον χαρακτήριζε περασμένο κείμενο που δημοσιεύσαμε.  

Να επαναλαμβάναμε γενικά κι αόριστα ότι στον χώρο του θεάματος, όπως άλλωστε και σε όλους τους εργασιακούς χώρους οι εργοδότες ασκούν λεκτική και ψυχολογική βία στους εργαζόμενους; Πλεονασμός θα ήταν. Το έχουμε κάνει δεκάδες φορές.

Και κάτι άλλο. Τώρα ανακάλυψαν ορισμένοι ότι τα αφεντικά συμπεριφέρονται στα "ομιλούμενα εργαλεία" τους, παραγωγούς υπεραξίας γι' αυτούς, απαξιωτικά και για το ότι "για ένα κομμάτι ψωμί δεν φτάνει μόνο η δουλειά", που λέει και το άσμα; Είναι καταστάσεις, για τις οποίες, εμείς τουλάχιστον, τις τονίζουμε συνεχώς από τότε που έχει υπάρξει ο ιστότοπος μας. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

28 Ιανουαρίου 2021 στις 8:10 π.μ.

Από το δημοσίευμα αυτό-και πραγματικά χωρίς καθόλου να έχω διαβάσει κάπου αλλού για το τι έχει πει ή κάνει- δεν μπορώ να καταλάβω για ποια συγκεκριμένη συμπεριφορά κατηγορείται ο Κιμούλης. Το παλιότερο κείμενο, στο οποίο παραπέμπει ο σύνδεσμος, είναι ξεκάθαρο ότι αφορά την πολιτική αβάντα που έκανε το 2015-2016 ο ηθοποιός στον Τσίπρα και στην αχαρακτήριστη πολιτική απάτη που εκείνος ο ψευτοαριστερός πολιτικάντης σκάρωσε το 2015. Έκτοτε, μετά το 2017, είναι γνωστό ότι ο Κιμούλης άφησε τον Τσίπρα και περιφέρεται, για την ώρα, γύρω από την ηγεσία του ΚΚΕ, συμμετέχοντας μάλιστα σε εκδηλώσεις του κόμματος. Αυτά είναι γνωστά. Όμως για ποια συμπεριφορά κι απέναντι σε ποιον εργαζόμενο στις θεατρικές του επιχειρήσεις τον καταγγέλλει σήμερα το δημοσίευμα; Aυτό πρέπει να διασαφηνιστεί.Ποια είναι αυτά "που έχουν αποκαλυφθεί"; Πού; Πότε; Και από ποιον;

28 Ιανουαρίου 2021 στις 12:08 μ.μ.

Υπάρχουν εκατοντάδες δημοσιεύματα σ. Ενα χαρακτηριστικό http://www.topontiki.gr/article/425417/giorgos-kimoylis-vrohi-kataggelion-gia-kakopoiisi-apo-gynaikes-ithopoioys-i-apantisi#.YBKB3LC_sf0.twitter

29 Ιανουαρίου 2021 στις 3:15 μ.μ.

Ξεκαθαριζω απο την πρωτη στιγμη οτι τον κυριο Κιμουλη δεν τον ξερω προσωπικα εκτος απο οτι τον θεωρουσα εναν εξαιρετο ηθοποιο.Επειδη των τελευταιο καιρο δημοσιευονται καταγγελιες για πολλα και διαφορα πραγματα,ηθελα να πω τουτο:
Σημασια εχει να καταγγελεις κατι ασχημο,την ωρα που σου συμβαινει και να αναλαμβανεις το κοστος της καταγγελιας σου και οχι να σωπας,να περιμενεις να αναδηχθεις στην ιεραρχεια π.χ. του ηθοποιου,του αθλητισμου κλπ.Νομιζω οτι αυτες οι καταγγελιες ειναι παραδειγμα προς αποφυγειν για την νεα γεννια.

29 Ιανουαρίου 2021 στις 8:09 μ.μ.

Υπαρχει σοβαροτερη καταγγελεια και για άλλο αριστερο καλλιτεχνη σήμερα.Εχουν ανοιξει πολλα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger