Home » , » Πόσο λείπουν .... κάποιες πηγάδες σήμερα!

Πόσο λείπουν .... κάποιες πηγάδες σήμερα!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 | 11:30 μ.μ.


Είναι απ' τις φορές που το λεξικό Μπαμπινιώτη δηλώνει αδυναμία να σου προσφέρει κόσμιο λεξιλόγιο για να διατυπώσεις τις σκέψεις σου. Ασυναίσθητα το μυαλό σου τρέχει στο πόσο λείπουν .... κάποιες πηγάδες σήμερα.

 Ο τύπος λέγεται Τάσος Μπουντούρης και είναι παλαίμαχος Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας.
Σε διαδικτυακή συζήτηση που γίνεται και αναφέρετε στην εγκληματική πράξη που έγινε σε βάρος της Σοφίας Μπεκατώρου θεώρησε σκόπιμο να παρέμβει και να εκφράσει τις επόψεις του. 

Και ποιες είναι αυτές; «Η βία κατά των γυναικών είναι υπέροχη και αν κάπου υπερβαίνουμε, υπάρχει εισαγγελέας», γράφει, για να προσθέσει: «Πού και πού, θα πληρώσουμε την ποινή μας»! Και συμπληρώνει ο εν δυνάμει εγκληματίας που δηλώνει διατεθειμένος να "πληρώσει την ποινή" του: «Εμείς θα φερόμαστε όμορφα στις γυναίκες, αρκεί να είναι χαμηλοβλεπούσες, ταπεινές και ήρεμες».

Οταν ο κ. Ολυμπιονίκης εκφράζεται δημοσίως μ' αυτό τον τρόπο αμφιβάλλει κανείς ότι σε ιδιωτικές συζητήσεις θα ξεπερνάει σε χυδαιότητα τον παίκτη του «Big Brother», ο οποίος "καμάρωνε" πως «Πάω με τις γκόμενες… από κάθε μέρα σε μια, να αδειάσει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό»; 

Εμ' ο άλλος ο .. αναγνωρίσιμος που υποτίθεται έπρεπε να ποιεί ήθος (Αυτό σημαίνει η σύνθετη λέξη "ηθοποιός" -ήθος+ποιώ). 
Το πρότυπο οικογένειας που μας διδάσκει ο κ. Φίλιππος Σοφιανός το χαρακτηρίζει "παραδοσιακό" κάτι που για τον ίδιο σημαίνει ότι "ο άντρας έξω, η γυναίκα στο σπίτι, στα παιδιά. Ο άντρας φροντίζει επιστρέφει, φεύγει κι έρχεται".

Αυτές οι αντιλήψεις δεν είναι συντηρητικές, αναχρονιστικές. Είναι ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ. 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

23 Ιανουαρίου 2021 στις 7:56 μ.μ.

Αρα ο ρατσισμος και ο φασισμος ειναι παντου διπλα μας. Εχουν διαχυθει σε ολη την κοινωνια. Η Χρυση Αυγη ηταν(;)το κεφαλακι της αγριας αντικοινωνικης συμπεριφορας. Μεχρι να φτασουμε στην ουρα, εχουμε πολυ δρομο.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger