Home » , » Συλλογή από βλήματα, διαθέτει ο Γκαντέμης

Συλλογή από βλήματα, διαθέτει ο Γκαντέμης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 | 4:58 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τη μέρα που βγήκε ο Γκαντέμης στο Χατζηγλειφωλάου, έγινε σεισμός! Θα μου πείτε “έγινε σε άλλο νομό”. Επίτηδες, μέχρι κι ο Εγκέλαδος γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα φασιστικά μέτρα, που δεν έχουν καμία σχέση με την αντιμετώπιση του κοροναϊού. Άλλωστε η γκαντεμιά και το ζάχαρο χτυπά οπουδήποτε.

Να κουνιέται συνέχεια το ερείπιο που μένεις και να αναρωτιέσαι “Να μείνω μέσα και να με πλακώσει το σπίτι ή να βγω και να φάω πρόστιμο από τους μπάτσους”;

Που είναι ο Παππάς; Αυτό θα ρωτάμε συνέχεια το Χρυσοχουντίδη κάθε φορά που θα μιλάμε για μπάτσους.

Η Φώφη έβαλε λουρί στο Λοβέρδο. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη βλακεία που έκανε ο κιναλήτης να συγκρίνει φασίστες με αγανακτισμένους, πράγμα που τον έκανε επίσημο τρολάκι της ΝΔ.

Είπαμε είναι τσόντα το ΚΙΝΑΛ, αλλά ο Λοβέρδος το ξεφτίλισε. Μαζί με τη ΝΔ ο κόσμος έβριζε και τη Φώφη, έτσι αναγκάστηκε να περιορίσει τον πιο φανατικό οπαδό του Μητσοτάκη, καθώς λέρωνε τα πάντα.

Καλοκαίρια έρχεται και τα παιδιά στα σχολεία θα παγώσουν. Μπορεί να πάθουν κρυοπαγήματα αλλά όχι Κορονοϊό. Στο μεταξύ στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα σε σχολείο κι έκλεισε το τμήμα για 14 μέρες. Οι μαθητές μια τάξης θα γλυτώσουν για λίγο την κατάψυξη.

Οι άλλοι θα έχουν το εξής δίλημμα: Να κολλήσουμε επίτηδες Κορονοϊό, να ζεσταθούμε, οπότε θα πεθάνει ο παππούς, ή να πεθάνουμε εμείς από το κρύο; Τέτοια διλήμματα μόνο επί Μητσοτάκη.

Να βρέχει έξω και να κάνουν μάθημα με ανοικτά παράθυρα! Η Λινού είπε να κάνουν μάθημα στις Εκκλησίες! Κυρία μου, στις Εκκλησίες κολλάνε περισσότεροι. Γιατί μόλις μπει στην “τάξη” ο μαθητής, θα φιλήσει την εικόνα από συνήθειο. Αφήστε που θα βγει ο παπάς (όχι της Χρυσής Αυγής, άλλος) στο διάλειμμα με το κουταλάκι να κυνηγά τα παιδιά! “Λόλα, να μια μεταλαβιά”!

Θα ανοίξουν τα καταστήματα αφού οι μικρομεσαίοι δήλωσαν καθαρά: Ή θα ανοίξουμε, ή θα τα κλείσουμε. Εντελώς! Λουκέτο, κανόνι.

“Φταίνε οι γιατροί που πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ” είπε το Κοντοζαμάνη. Τι είναι Κοντοζαμάνη; Προφανώς κάποιος που λέει τερατώδη ψέματα κι απίστευτες ανοησίες. Και σαν άχρηστος είναι στη ομάδα του Μητσοτάκη, ο οποίος κάνει συλλογή από βλήματα. Έχει σπάνια κομμάτια: Άδωνι, Βορίδη, Πλεύρη, Κεραμέως, Κικίλια, Βούλτεψη...

Τι να φτουρίσει ο Τραμπ με τον κερατά; Ο Μητσοτάκης έχει τους χειρότερους σε όλο τον κόσμο. Να ξεχάσουμε εμείς τον εθνικιστικό πισινό, με φόντο την εικόνα της Παναγιάς και την Ελληνική σημαία;

Παλιά ο Μητσοτάκης ο Α' (από το Αποστάτης) φόραγε συνέχεια άσπρα ρούχα. Σε κάποια συνεδρίαση της ΝΔ μπαίνει μέσα ο Καραμανλής, που ήταν τότε Πρόεδρος της Δημοπρασίας.

Σας χέζω όλους εκτός από σένα”! Λέει δείχνοντας το μπαμπά του Κούλη.

Χαρούμενος ο Μητσοτάκης λέει στον ιδρυτή της ΝΔ. “Με συμπαθείς ε”;

“Καθόλου” απαντά ο Καραμανλής. “Απλά εσένα σε θέλω για να σκουπιστώ”!

Σοφία, πιάσε ένα χαρτί υγείας και στείλτε στο Σουλτάνο. Γιατί έχει χεστεί από τη χαρά του, που θα του δώσει ο Κούλης την ΑΟΖ, κι αν δεν έχει κωλόχαρτο, θα σκουπιστεί από τον “ηγέτη” μας.

Θα πάρουμε και όπλα από τη Γαλλία. 5 δις θέλουν για 4 πλοία! Είμαστε ψυχάρες: Ο Τσίπρας είχε ενισχύσει τα εργοστάσια των ΗΠΑ. Ο Μητσοτάκης φροντίζει για τα οικονομικά της Γαλλίας. “Λεφτά υπάρχουν”! Απλά εμείς θα τα δώσουμε στου Γάλλους.

Νέες φορητές κάμερες πήραν οι μπάτσοι. Θα είναι όπως το VAR στα στημένα. Θα σε πετσοκόβουν, αλλά ο διαιτητής θα σφυρίζει φάουλ εις βάρος σου! Κι αν καμιά σφαίρα “εξοστρακιστεί”, υπάρχει το μοντάζ.

Έκλασε και ο Κικίλιας. Επειδή είχε φάει κρεμμύδια, του ήρθαν δάκρυα στα μάτια. Αν θέλετε να κλάψουν πραγματικά, στερήστε τους την κουτάλα. Εκεί να δείτε κλάμα που θα κάνουν. Με αληθινά δάκρυα, όχι κροκοδείλια. 

5.329 νεκροί και συνεχίζει. Κι οι άλλοι συνεχίζουν το πλιάτσικο. “Έφταιγε η κάμπια, που έφαγε το ζαμπόν” είπε ο ιός της Ντόρας. “Κάμπια” λες τους φίλους σου;

“Τι να κάναμε να ραντίζαμε”; Όχι να βάζατε τους μπάτσους να δείρουν κι μετά να συλλάβουν τις κάμπιες.

Συμφωνούμε πως δεν φταίτε εσείς. Οι μαλάκες που σας ψήφισαν φταίνε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger