Home » , » Πλάκα θα έχει να δούμε τα μέλη της περιβόητης επιτροπής λοιμωξιολόγων να λειτουργούν σαν "αυτοφωράκηδες" της κυβέρνησης για τυχόν ποινικές ευθύνες!

Πλάκα θα έχει να δούμε τα μέλη της περιβόητης επιτροπής λοιμωξιολόγων να λειτουργούν σαν "αυτοφωράκηδες" της κυβέρνησης για τυχόν ποινικές ευθύνες!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021 | 3:45 μ.μ.

Πιθανόν να θυμάστε την ανάρτηση που είχαμε πριν μερικές μέρες και την οποία τιτλοφορούσαμε: Ενδιαφέρουσα δικαστική εμπλοκή: "Αναζήτηση ευθυνών λοιμωξιολόγων".
Σ' αυτή αναφέραμε, μεταξύ άλλων ότι  ο προϊστάμενος Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος  διέταξε αυτεπάγγελτη έρευνα για την "αναζήτηση ευθυνών λοιμωξιολόγων", βάζοντας στο κάδρο την επιτροπή των ειδικών που δεν εισηγήθηκε μέτρα για την πόλη της Θεσσαλονίκης την ώρα που συνάδελφοι τους επιστήμονες έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου. 

Σήμερα είχαμε μια εξέλιξη σ' αυτή την υπόθεση που δεν πρέπει να προσπεράσουμε. Οπως μας ενημερώνει με ανάρτησή του στο f/b ο αγωνιστής δικηγόρος Θανάσης Καμπαγιάννης  η πληροφόρηση από τα ΜΜΕ είναι ότι ο φάκελος αυτής της εισαγγελικής έρευνας για την ύπαρξη ποινικών ευθυνών, λόγω καθυστέρησης στη λήψη μέτρων με αποτέλεσμα εκατοντάδες νεκρούς από Covid-19, έφυγε από την Θεσσαλονίκη και «διαβιβάστηκε για να διενεργηθεί από τον εισαγγελέα Αθήνας, λόγω αρμοδιότητας, καθώς η έδρα της επιτροπής βρίσκεται στην πρωτεύουσα».

Δηλαδή, λένε οι εισαγγελικές αρχές, αν τελέστηκε ποινικό αδίκημα, ύποπτοι τέλεσης είναι τα μέλη της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων και όχι η κυβέρνηση. Φαίνεται πως οι γιατροί της Επιτροπής θα λειτουργήσουν όχι μόνο σαν πρόσχημα λήψης όλων των κυβερνητικών αποφάσεων, αλλά και ως "μπροστινοί" (ή "αυτοφωράκηδες" όπως λέμε μεταξύ μας) για τυχόν ποινικές ευθύνες.

Έχουν καταλάβει τα μέλη της Επιτροπής το μέλλον που τους επιφυλάσσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη; Έχουν καταλάβει ότι το επόμενο βήμα είναι η κλήση του κ. Σωτήριου Τσιόδρα για να δώσει ανωμοτί εξηγήσεις ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

13 Ιανουαρίου 2021 στις 5:16 μ.μ.

Για να σε ακουσουμε επιτελους Σωτηρη μια φορα
να μιλας ισια και σταρατα για τα οσα μιλουσατε
καθε φορα εκει στην επιτρπη Και θελουμε Σωτηρη
ολα να τα πεις οπως διαβαζεις τις ψαλμωδιες χωρις
Μπιπ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger