Home » , » Και ψεύδονται και τρων

Και ψεύδονται και τρων

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 9 Μαρτίου 2021 | 10:39 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Οι φασίστες της ΝΔ λένε πως τάχα μας γελούν τα ίδια μας τα μάτια. Πως επιτέθηκαν στους μπάτσους, μάλιστα τους έστησαν ενέδρα! Επιμένουν να λένε βλακείες. Λένε ψέματα χωρίς φυσικά καμία απόδειξη, όπως έλεγαν οι προδότες πραξικοπηματίες στην προηγούμενη που έδωσαν την Κύπρο. Τώρα πάνε για μοιρασιά του Αιγαίου.

Λένε επίσης οι ρουφιάνοι πως οι μπάτσοι έδειραν Αριστερό. Άρα παραδέχονται πως είναι φασίστες χουντικοί. Στη χούντα έδερναν Αριστερούς. Δηλαδή κυρίως Αριστερούς, Κομμουνιστές κλπ. Ακόμα όμως κι αν ήταν Αναρχικοί, δεξιά αποβράσματα - σπορά του ηττημένου Γκεσταπίτη -τραμπούκοι και εγκληματίες του κερατά, δεν έχουν κανένα δικαίωμα οι μπάτσοι να δέρνουν. Αυτό ορίζουν οι νόμοι στις αστικές δημοκρατίες

Και βέβαια έχουμε τους χαφιέδες. Τι ψηφίζει ο άλλος! Όπως έκαναν στην προηγούμενη χούντα. Λοιπόν μαλάκες νεοφασίστες της ΝΔ και τρολλ κουτορνίθια ο Ινδαρές ψήφισε ΝΔ. Και τον έδειραν μέσα στο σπίτι του! Θυμάστε τι έλεγαν. Πως τάχα ήταν ο μπαμπάς των Αναρχικών που έκαναν κατάληψη!

Στο μεταξύ βιάζει παιδάκια ένα κτήνος, αλλά είναι ΝΔ; Μπουγάδα αμέσως! Σκοτώνουν στο ξύλο οι μπάτσοι; Φταίει το θύμα! Ας συνεχίζουν έτσι να τους κάνουν όλους Αναρχικούς και Κομμουνιστές. Διότι η πλειοψηφία τα βλέπει αυτά κι αηδιάζει, οργίζεται. Εκεί όμως που εξοργίζεται περισσότερο ο κόσμος είναι με τα ψέματα της ΝΔ. Που δίνει κάλυψη σε εγκληματίες. Βιαστές, φονιάδες, τραμπούκους, ένστολους χρυσαλήτες κλπ. Μπάτσοι επίσης έκαναν καταστροφές. Μούγκα τα κανάλια! Όπως βουβάθηκαν με το Γεωργιάδη, το Λιγνάδη, το Χατζή, τον γνωστό άγνωστο βιαστή ανηλίκων υπουργό, τα σκάνδαλα κα.

Νομίζει η ΝΔ πως τους πιστεύει κανείς; Έχουν την εντύπωση λέγοντας κουταμάρες πως θα πείσουν; Υπάρχει το video που δείχνει τη σημαίνει δεξιά: Ξύλο! Τι θα γίνει όμως αν το ξύλο πάρει απάντηση; Γιατί βάρα – βάρα θα αμυνθεί ο άλλος και τότε θα κρυφτούν κάποιοι φασίστες στους υπονόμους τους. Έχουμε λοιπόν χούντα με τη βούλα. Στην προηγούμενη χούντα τα ίδια έκαναν. Ανόητες απαγορεύσεις, ξύλο, διώξεις, ψέματα… Αυτή τη φορά δεν πρέπει να τη γλυτώσουν. Με την πτώση αυτής της δικτατορίας θα στηθούν κρεμάλες. Ακούτε φασίστες - κουφάλες;

ΥΓ: Χάρη στην πολιτική του εγκληματία Μητσοτάκη έχουμε 6.797 νεκρούς μόνο από την απαξίωση της Υγείας και της Παιδείας. Και συνεχίζει. Άνοιξε τα σχολεία και γεμίσαμε κρούσματα όπως πρόβλεψαν όλοι εκτός από τους διεφθαρμένους κηφήνες της ΝΔ και τους ηλιθίους που τους ψηφίζουν. Και τα κανάλια που πετσώθηκαν. Βέβαια ως τον Ιούνη θα έχουμε 0 κρούσματα. Εκτός της τουριστικής περιόδου αρχίζουν πλειστηριασμοί, όποτε το ξύλο θα πέφτει μέσα στα σπίτια.

Αλήθεια τι γίνεται ο γνωστός σκηνοθέτης; Ένα περίεργο πράγμα: Ξέρουν για το καθένα όλη την ιστορία, ακόμα και τα πολιτικά φρονήματα, για το Λιγνάδη είχαν πλήρη μεσάνυχτα. Δεν ήξεραν καν πως το σπίτι του έχει υπόγειο! Α ρε γαλάζια σκουλήκια, μόλις ξυπνήσει ο κόσμος θα σας πατήσει.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger