Lady lick

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021 | 2:46 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Το ότι τα πετσωμένα ΜΜΕ γλείφουν το Μητσοτάκη το ξέρουμε. Μερικές φορές όμως τον κάνουν μούσκεμα από τα σάλια. Κάποιες άλλες όχι μόνο κρύβουν την είδηση και αναγκάζονται να τη σχολιάσουν μόνο εφόσον γίνει χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και την παραποιούν. Κλασική περίπτωση ο SSkai το SStar το κανάλι του κουμπάρου κλπ.

Η ιστοσελίδα Lady lick ή κάπως έτσι (σε ελεύθερη μετάφραση γλείψε κυρία), πήρε από τη λίστα Πέστα 20 χήνες. Κι αφού πήραν λεφτά άρχισαν να λιβανίζουν την οικογένεια. Μπορεί να μην είναι αντικειμενικοί, αχάριστοι πάντως δεν είναι. Συνήθως ευλογούσαν την υπέρκομψη αλλά φιλούσαν τις ποδιές και των υπολοίπων της οικογένειας.

Έγραψαν λοιπόν την Παρασκευή 12 Μαρτίου πως η Ντόρα πήγε βόλτα στο Ζάππειο με το γιο της τη Σία και τα εγγόνια. Μην αρχίσουμε τώρα, αν ήταν οικογένεια στη Νέα Σμύρνη τι ξύλο και τι πρόστιμο θα έτρωγαν, το ζήτημα είναι άλλο. Η γιαγιά υποτίθεται πως ήταν «συντετριμμένη» την Παρασκευή, γιατί οι πραιτοριανοί της σκότωσαν τον Ιάσωνα στο τροχαίο έξω από τη Βουλή. Που έχει τόσες κάμερες και όλες «χάλασαν» εκείνη τη στιγμή που έγινε το δυστύχημα.

Ο κόσμος λοιπόν το παρατήρησε αυτό και βέβαια έκραξε τη Ντόρα για την υποκρισία. Βεβαίως δεν χρειάζονταν το άρθρο για τον περίπατο. Οι μπάτσοι είναι εξαφανισμένοι, κι αφού πέρασε η προθεσμία για το αυτόφωρο βγήκε η Ντόρα να το παίξει λυπημένη.


Όμως η γελοιοποίηση είναι πως αναγκάστηκαν να αλλάξουν το άρθρο! Τόση κολακεία όχι μόνο πήγε χαμένη, έκανε και ζημιά! Είπαν λοιπόν πως η βόλτα έγινε στις 27 Φλεβάρη. Ναι μωρέ σας πιστέψαμε! Εσείς που και να κλάσει κάποιος από την οικογένεια, γράφεται αμέσως τι ωραίο ήχο κάνει και πόσο όμορφα μυρίζει!

Αλλά σκοτιστήκαμε για το πότε πήγε βόλτα η Ντόρα. Εδώ έχουμε απόπειρα συγκάλυψης. Έχουμε κατ' αρχήν παραβίαση του ΚΟΚ, που οδήγησε σε θανατηφόρο τροχαίο. Έχουμε εγκατάλειψη του θύματος και μάλιστα από μπάτσους μπροστά σε μπάτσους! Έχουμε απόπειρα κουκουλώματος, εκφοβισμό μαρτύρων ακόμα και ανθρώπων που μίλησαν για το τροχαίο από τα κτήνη της ΝΔ!

Φυσικά η παραπάνω γελοιότητα δείχνει την ανηθικότητα, τη σαπίλα, τον τρόπο που σκέφτονται. Όχι, δεν ντρέπονται, ποτέ δεν ντρέπονταν. Μόνο να φάνε κοιτάνε. Και δεν υπολογίζουν κανέναν άλλο, μόνο τον εαυτό τους.

Το κουκούλωμα δεν θα περάσει το υποσχόμαστε. Είναι θέμα τιμής να πληρώσουν οι υπεύθυνοι για την απώλεια ενός ανθρώπου. Πολύ περισσότερο όταν έχουν αυτή την άθλια φασιστική νοοτροπία του «κάνουμε ό,τι μας καυλώσει γιατί έχουμε τις πλάτες των πολιτικών». Από το Λιγνάδη μέχρι τους μπάτσους, που έδειραν τον κόσμο, από το Μητσοτάκη που δεν τηρεί τους ίδιους του νόμους του μέχρι τον τελευταίο χαχόλο εγκληματία της συμμορίας, αυτή είναι η ιδεολογία τους. Αυτός ο φασισμός θα τσακιστεί οπωσδήποτε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger