Home » , » Οι σεξουαλικές προσεγγίσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Οι σεξουαλικές προσεγγίσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 16 Απριλίου 2021 | 12:44 π.μ.

Του Λούκι Κ

Από τις στιγμές που βάζεις ποτάκι και μαζί με ποπ κορν, αράζει και διασκεδάζεις με τον "θρήνο" που προκάλεσε στις νεοδημοκρατικές τάξεις, η αποκάλυψη του βιογραφικού της δημοσιογράφου  Αριστοτελίας Πελώνη η οποία πήρε μεταγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ σε αμειβόμενη κυβερνητική θέση  Ν.Δ.

Πλερέζες φόρεσαν οι αναγνώστες του Σαμαρικού antinews για το κατάντημα της παράταξης που επέλεξε ένα "σούργελο" για κυβερνητική εκπρόσωπο το οποίο χαρακτήριζε "τον "Έλληνα ψηφοφόρο, ως «θαμώνα οίκου ανοχής» επειδή εξέλεξε τον Αντώνη Σαμαρά το 2012".   "Ο συνδετικός κρίκος όλων αυτών δεν είναι καμία ιδεολoγία ο συνδετικός κρίκος είναι η μάσα να βολευτούν και να λεηλατούν από κοινού. Μια αγέλη ύαινων", γράφει άλλος χρήστης του μέσου.

Ιδια γεύση και τα σχόλια που ακολούθησαν το σχετικό κείμενο που έκανε στην σελίδα του στο facebook.o  Γιώργου Βουλγαράκη.

 "Οίκο ανοχής" θεωρούν οι ακόλουθοι του πρώην υπουργού επί κυβερνήσεων Καραμανλή του Β, ότι κατάντησε την Ν.Δ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από την "επιλογή προέδρου δημοκρατίας μέχρι Χρυσοχοιδη, Μηταράκη γυρολόγου Αδωνη κλπ", και έτσι "ολοκληρώνει το διώξιμο των νεοδημοκρατών από την ΝΔ".

Πάντως εγώ θα γράφω την προβοκάτσια μου. Μπορεί για την "κυρία" προτεραιότητα να έχει ο τομαρισμός και το παντεσπάνι, -το πρώτο άτομο είναι ή το τελευταίο;-, γιατί όμως προσπερνάτε ότι η Αριστοτελία δεν είναι ένα ξενέρωτο πρόσωπο και ασχολείται με τα μπουρδέλα και τις σεξουαλικές φαντασιώσεις της; 😋    

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger