Home » , , » Tα φασιστοειδή έχουν αποθρασυνθεί

Tα φασιστοειδή έχουν αποθρασυνθεί

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 | 10:11 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Μας κυβερνούν φασίστες, μια εγκληματική συμμορία. Επομένως τα φασιστοειδή έχουν αποθρασυνθεί και η εγκληματικότητα ανεβαίνει.

Καθάρματα βιάζουν και κακοποιούν μια εργαζόμενη γυναίκα. Κι αυτό γινόταν την ώρα που ήταν σε εξέλιξη μια μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στο Σύνταγμα, κατά της γυναικοκτονίας για την δολοφονημένη Καρολάιν με πολλούς απ' τους συμμετέχοντες να πηγαίνουν αμέσως στα Πετράλωνα, μόλις γνωστοποιήθηκε το γεγονός.

Τα σχόλια και τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, εκτός των άλλων μας δείχνουν την οργή του κόσμου για το συγκεκριμένο γεγονός  καθώς και για την καθυστερημένη κινητοποίηση των αστυνομικών με αποτέλεσμα ο δράστης (ή οι δράστες) να διαφύγουν κα να αναζητούνται. 

(Κάποιοι χρήστες του twitter αποδίδουν με ειρωνικό τρόπο το γεγονός ότι οι μπάσοι είναι απασχολημένοι με την σύλληψη του αστυνομικού σήμερα, ο οποίος είχε διαπράξει 11 ληστείες και με την αναζήτηση των άλλων συναδέλφων τους οι οποίοι αφαίρεσαν από Α.Τ 7 ασυρμάτους και μάλλον τους "νοίκιασαν" σε μαφιόζους)

 «Το βιασμό δεν τον κάνει η ηλικία, η εμφάνιση, η φούστα, το ποτό, η ώρα, ο τόπος. Το βιασμό τον κάνει ο βιαστής! Μην τους δίνετε ελαφρυντικά κάθε φορά γαμώτο»!

Δεν έχει σημασία η εθνικότητα, η θρησκεία, η ηλικία του δράστη. Σχεδόν όλοι οι βιασμοί όμως γίνονται από άντρες με θύματα γυναίκες. Κι όσο υπάρχει η διάδοση της κουλτούρας του βιασμού, η ανισότητα, τόσο τα πράγματα θα χειροτερεύουν.

Μάλιστα οι βιαστές τις πιο πολλές φορές δεν είναι άγνωστοι. Είναι ακόμα και συγγενείς. Είμαστε στον πάτο. Ποιος αναθεματισμένος πολιτισμός; Κρύβουμε τα προβλήματα.

«Κινδυνεύουμε όταν βγαίνουμε, Κινδυνεύουμε σε σχέσεις και γάμους, κινδυνεύουμε κι όταν πάμε για δουλειά ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΦΕΜΙΧΑΖΕΣ ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΤΑ ΠΑΊΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΆ ΣΑΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΚΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΣ».

Οι γυναίκες δεν είναι πράγματα, δεν είναι μηχανές αναπαραγωγής, όπως τις θέλουν οι φασίστες.

«Για να καταλάβω σας νοιάζει από που ήταν ο βιαστής ,και όχι που ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ; γαμώ την ψυχή σας πραγματικά δεν παίζεστε»

Τόσο ο δράστης όσο και το θύμα σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από τη Βουλγαρία. Και λοιπόν; Έχουμε έναν άντρα να κακοποιεί, να βιάζει μια γυναίκα. Ένα αφεντικό να επιτίθεται σε μια εργαζόμενη.

Αλλά οι φασίστες θα δουν αυτό που θέλουν, κι όχι την πραγματικότητα. Με το νομοσχέδιο επαναφοράς της δουλείας το αφεντικό θα πιάνει τον κώλο όλων των σκλάβων. Βέβαια, οι γυναίκες θα δέχονται ακόμα μεγαλύτερη πίεση, αν ο αφέντης είναι πέφτουλας. Λες και δεν είχαν ήδη τρομερή πίεση.

«Μας παρενοχλούν στον δρόμο, μας κακοποιούν συστηματικά, μας βιάζουν στην δουλειά, μας σκοτώνουν μέσα στο σπίτι μας. Καμία μόνη. Όλες μαζί. Κάθε μία από εμάς που παρενοχλείται / κακοποιείται/ βιάζεται / δολοφονείται είναι πληγή όλων μας. ΩΣ ΕΔΩ!»

Συμφωνούμε πως πρέπει να υπάρχει Αλληλεγγύη. Αν θέλουμε να μειωθεί η εγκληματικότητα, πρέπει να λείψουν η αιτίες. Πρέπει να απαλλαγούμε από το διεφθαρμένο σύστημα εκμετάλλευσης, αυτό που προωθεί τον ατομισμό, το κέρδος εις βάρος του συνανθρώπου.

ΥΓ: Μην περιμένετε από τους μπάτσους

«Από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πρωινές ώρες σήμερα (Σάββατο 19-06-2021) σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και συνελήφθη αστυνομικός, για διάπραξη ληστειών κατά συρροή σε βάρος υπαλλήλων πρατηρίων υγρών καυσίμων, που έλαβαν χώρα κατά το διάστημα από 09-04-2021 έως 19-06-2021 στην Αττική». Φυσικά θα γίνει ΕΔΕ!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger