Home » , » Νέα απόπειρα φασιστοειδών να εισχωρήσουν σε σχολείο - Έκθετοι κυβέρνηση και αστυνομία (VIDEO)

Νέα απόπειρα φασιστοειδών να εισχωρήσουν σε σχολείο - Έκθετοι κυβέρνηση και αστυνομία (VIDEO)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:41 μ.μ.

Πηγή: 902

Ομάδα περίπου 100 φασιστοειδών, φορώντας κουκούλες, και κρατώντας ξύλα και πέτρες στα χέρια εισέβαλε το μεσημέρι στο προαύλιο του ΕΠΑΛ Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη. Τα φασιστοειδή -εξωσχολικοί- επιχείρησαν χωρίς επιτυχία να μπουν μέσα στο σχολείο, όπου ο διευθυντής πρόλαβε να συγκεντρώσει τους μαθητές στο αμφιθέατρο.

Στη συνέχεια πέταξαν πέτρες και κροτίδες και έστησαν οδοφράγματα, βάζοντας φωτιές σε κάδους. Παρέμειναν εκεί για περίπου μία ώρα ανενόχλητοι και στη συνέχεια επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο πετώντας πέτρες και κροτίδες.

Ερωτηματικά προκάλεσε για ακόμη μία φορά η στάση της αστυνομίας η οποία άφησε έρμαια των κουκουλοφόρων φασιστοειδών τους μαθητές και δεν εμφανίστηκε ποτέ στο σημείο, παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις των δημοσιογράφων που κυνηγήθηκαν από τα φασιστοειδή, τα οποία συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητα, αφήνοντας έκθετη την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι αλλεπάλληλες κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας παρέμειναν αναπάντητες την ίδια ώρα που τα φασιστοειδή είχαν περικυκλώσει δημοσιογράφο, τραμπουκίζοντας και απειλώντας την για τη ζωή της.

Οι ίδιες μαρτυρίες και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως περιπολικό και αστυνομικοί της «ομάδας Ζ» , έβαλαν κορδέλες στους δρόμους για να διακόψουν την κυκλοφορία και αποχώρησαν! Και όλα αυτά 300 μέτρα από το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα!

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger