Home » , » Συμπληρώνονται 6 χρόνια απ' την ημέρα που το Τουρκικό παρακράτος δολοφόνησε άνανδρα 97 αγωνιστές στην Αγκυρα

Συμπληρώνονται 6 χρόνια απ' την ημέρα που το Τουρκικό παρακράτος δολοφόνησε άνανδρα 97 αγωνιστές στην Αγκυρα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 | 5:59 π.μ.

Συμπληρώνονται ;έξι χρόνια από την μέρα που το παρακράτος στην Τουρκία δολοφόνησε άνανδρα στην Άγκυρα 97 αγωνιστές που πραγματοποιούσαν πορεία υπέρ της ειρήνης, μετά από κάλεσμα συνδικάτων και πολιτικών κομμάτων της αριστεράς καθώς και του μεγαλύτερου φιλοκουρδικού κόμματος στη χώρα, του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP).

Για το τρομοκρατικό αυτό χτύπημα που διέπραξαν μαζί με τους συνεργούς τους δύο βομβιστές-καμικάζι, είχαμε φτιάξει αυτό το βίντεο και είχαμε αναρτήσει το παρακάτω κείμενο του συντρόφου Μουσταφά:

Ναι ρε κλαίμε. Σπαράζει η καρδιά μας σε τόση ένταση όσο φουντώνει το ταξικό μίσος και η απόφασή μας τα σημερινά δάκρυα μας να γίνουν χείμαρρος και να πνίξουν τα άθλια τομάρια σας και το καθεστώς που υπηρετείτε.

Ναι ρε άνανδροι δολοφόνοι. Θα σκεπάσουμε το φέρετρο του συντρόφου μας Αλή με το σφυροδρέπανο. Θα τον κηδέψουμε με την «Διεθνή», θα αιμορραγήσουμε στην σκέψη ότι χάνουμε ακόμα έναν νεολαίο σύντροφο που έπεσε δολοφονημένος από τις σφαίρες της πλουτοκρατίας.


Θα θρηνήσουμε, όχι με μοιρολόγια, αλλά με βουρκωμένα μάτια από δάκρυα οργής και υπογραφή αποφασιστικότητας ότι η δολοφονία όλων των διαδηλωτών δεν θα μείνει αναπάντητη

Ναι ρε καθάρματα. Σπαράζει η καρδιά μας που δολοφονήσατε τον σύντροφο και πρωτοπόρο εργάτη Metin Kürklü.


Ναι ρε τσογλάνια. Δολοφονήσατε ανθρώπους. Τα πιστεύω μας όμως δεν μπορείτε να τα σκοτώσετε. Και δεν είναι μακριά η μέρα που με το αίμα των δολοφονημένων συντρόφων μας θα γραφεί μια νέα ιστορική σελίδα που θα φέρει εφιάλτες στους καινούργιους επίδοξους «σουλτάνους» και τα συμφέροντα που εκπροσωπεί.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger