Home » , » Ενα βιντεάκι για να ξαναθυμηθούμε το διαχρονικό σύνθημα "Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι"

Ενα βιντεάκι για να ξαναθυμηθούμε το διαχρονικό σύνθημα "Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021 | 10:43 μ.μ.


Του Κώστα Μ.

Το βιντεάκι που παραθέτουμε -το απαλλοτριώσαμε από τον λογαριασμό που διατηρεί ι χρήστης του teitter Bloopers Team (snb)- θεωρούμε ότι είναι πολύ εύστοχο.

Μπορεί να επικεντρώνεται στον δημοσιογράφο Αρη Πορτοσάλτε και στο τηλεοπτικό μέσο που εργάζεται, παρουσιάζει όμως μια κατάσταση που είναι κυρίαρχη στο μεγαλύτερο φάσμα των ΜΜΕ.

Η καθεστωτική μαζική ενημέρωση - αποβλάκωση, που παρέχεται σήμερα, εξευτελίζει σε απίστευτο βαθμό το επάγγελμα που λέγεται δημοσιογραφία. Δεν είναι τυχαίο που το σύνθημα -αν και ισοπεδωτικό- "Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι" βρίσκεται στα χείλη όλων.

Ο Μακιαβελικός γιγάντιος επικοινωνιακός μηχανισμός, -χρηματοδοτούμενος από τον ιδρώτα μας- που έχει στήσει η σημερινή κυβέρνηση του νέου Μωυσή δεν έχει προηγούμενο. Και για να πούμε την αλήθεια, όσο και να έχουν απαξιωθεί τα ΜΜΕ, εξακολουθούν σε ένα βαθμό να χειραγωγούν την λεγόμενη κοινή γνώμη. Αυτό σε συνάρτηση με την απουσία ενός μαζικής απεύθυνσης ΜΜΕ, στρατευμένου στην εργατική τάξη, κάνει το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο. 

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger