Home » , » Ποια Κολομβία ρε;

Ποια Κολομβία ρε;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 | 10:51 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Αυτό που βάζουμε άλλα κωλοχανεία πάνω από το δικό μας, με κάνει κι αγανακτώ. Κολομβία λέει γίναμε γιατί κυβερνά πρεζέμπορας. Ποια Κολομβία ρε; Δεν είμαι εθνικιστής, αλλά σαν το δικό μας μπουρδέλο δεν έχει πουθενά. Συγνώμη στους εργαζόμενους εργαζόμενες στους οίκους ανοχής, καθώς σε αυτά τα σπίτια υπάρχει οργάνωση.

Πότε ο Εσκομπάρ έστειλε μπράβους μ’ ένα νούμερο να διακόψουν παράσταση που σατίριζε τον ίδιο; Ακόμα και οι ξένοι μαφιόζοι έχουν ένα επίπεδο. Οι δικοί μας είναι εντελώς για τον λούτσο.

Μόνο στην Ελλαδάρα τέτοια χάλια. Που θα μας δουν στη Ζιμπάμπουε και θα σκάνε στα γέλια. Γίναμε παγκόσμιο ανέκδοτο.

Τι να πω που δεν έχει πει ήδη ο κόσμος;

«Μαϊντανοί της ελληνικής Τ.V όπως Σταμάτη και Φουρθιώτης έχουν πολιτικό ρόλο / πολιτική επιρροή στην Ελλάδα του 2021. Δεν χρειάζεται κάποιο άλλο σχόλιο όλο αυτό».

Γιατί ο Μητσοτάκης είναι καλύτερος; Για τον Κούλη μιλάμε.

Ποιος να κυβερνά σύντροφε Νίκο; Μια ζωή οι μαλάκες κυβερνούσαν. Γιατί τους ανέχονταν οι υπόλοιποι.

Συνταγματική είναι η επίθεση τραμπούκων και μπράβων, όπως και δολοφονίες μαρτύρων. Αυτό θα πει το Συμβούλιο της Επικρατείας ή της Νέας Δικτατορίας. Μετά τα Μνημόνια, το κόψιμο συντάξεων, τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, γιατί όχι κι αυτό;

Εδώ να πω κάτι για το Θρύλο: Είναι ντροπή η σπουδαία ομάδα του ήρωα Νίκου Γόδα και των άλλων μεγάλων αγωνιστών, να έχει αυτό το σκατό πάνω της. Αλλά αυτά κάνουν οι ΠΑΕ: Όσο μεγαλύτερη η ομάδα, τόσο χειρότερα τα καθάρματα που θα την καπηλευτούν.

Εντάξει το μηδενικό έγινε πάλι νούμερο. Αλλά ο κόσμος θα απαντήσει κατάλληλα και δε θα είναι μόνο προφορικά. Κι όχι μόνο στα κουτάβια, στ’ αφεντικά.

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει…

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger